Reinstalace Windows 7 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 15:43

Mám takovej problém. Měl jsem v pc nainstalovaný Windows 7 Ultimate 32bit od kamaráda, byla to anglická verze.
Systém mi spadnul a pak se nahodil ale dělal problémy. Tak jsem zakoupil Windows 7 Profesionál je tam 32 a 64 bitová verze.
Ale když spustím instalaci tak se to instaluje a pak napíše že instalace nemohla být dokončená. A psalo to že nelze upgradovat z anglické verze na českou. Nevím co stím. Jednodušší by to bylo přez bios kde bych zcela zformátoval disk a nainstaloval úplně na čisto ale to by muselo být bootovací cd a to není. Nevím co stím.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 15:45) ---

"Nelze provést typický upgrade pomocí instalačního disku, jehož jazyk je odlišný od jazyka nainstalovaného v počítači."



Reklama
richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7808
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 15:49


DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 15:56

Zkoušel jsem upgrade a to nešlo kvůly odlišné verzi. Tak jsem dal čistý instal a to mi u konce napíše instalace nemohla být dokončená a vrátilo mi to na starý windows.

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7808
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 15:59

Jak ti to mohlo vrátit starý windows?Zkoušel jsi si přečíst nějaký návod jak se instaluje a podle toho to udělat?

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 16:01

Dal jsem to instalovat. Zeptalo se mě to kam to chci jestli na disk c nebo d. Dal jsem disk C kde mám windows začalo se to instalovat bylo to u posledního kroku dokončování instalace a náhle mi to napíše chybu a pak se tam načítá obnova windowsu pc se resetuje a je tak opět starý.

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7808
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 16:06

Doufám,že v biosu přehazuješ na mechaniku a po instalu na disk.

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 16:16

V biosu se vůbec nehrabu protože se to instaluje normál v systému.

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7808
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 16:23

Pak se nediv,že ti to nefunguje.Přečti si laskavě nějaký návod jak se instaluje.Na výběr jich máš dost.

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 16:27

Rád bych to udělal přez bios jenže to dvd není bootovací. Takže mi jiná možnost nezbývá.
Vím jak se instalujou windowsy ale prostě to hází chybu kvůli anglické verzi kterou chci nahradit českou.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21284
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod Pic » 26 úno 2012 16:35

Pak ale nemáš koupenou legální verzi, protože ta je bootovací. Musíš nejlépe odstranit oddíl (nejspíš C, kde máš anglickou verzi), pak je znova vytvořit, naformátovat, nejlépe na NTFS a teprve potom instalovat Windows.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7808
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 16:37

A jak to,že není boot?Vždyť jsi-Tak jsem zakoupil Windows 7 Profesionál je tam 32 a 64 bitová verze.

Uživatelský avatar
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10395
Registrován: duben 10
Bydliště: Okolo rostou 3 růže =o)
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod Orcus » 26 úno 2012 16:39

No instalační DVD ze zakoupenejch Widlí bude bootovací. Jinak než, že z něj nabootuješ a spustíš instalaci tohle nevyřešíš. To, že instalace spuštěná z prostředí Windows nejde dokončit je logický. Widle si přece nepodřežou vlastní větev za běhu ne?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:



Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a jerabina

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Reinstalace Windows
    od Armarant » 20 črc 2016 13:01 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    208
    od Jirin
    20 črc 2016 19:44
  • Reinstalace windows XP
    od Nrq » 29 črc 2016 10:57 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    227
    od macfig
    31 črc 2016 13:45
  • Správná reinstalace windows
    od lukesda » 19 úno 2016 12:11 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    199
    od x-rated
    19 úno 2016 16:05
  • dotaz - reinstalace WINDOWS
    od teichmann.ondrej » 09 úno 2016 18:07 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    339
    od teichmann.ondrej
    10 úno 2016 20:41
  • Reinstalace Windows 7 Home Premium na Lenovo Thinkpad L430
    od AoiRira » 02 led 2016 18:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    106
    od Martab
    02 led 2016 18:50

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů