Vir ?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 16:56

Zapl jsem Xtreme Gaming engine, trvalo to asi 5 sekund než se mě to zeptalo na nějaké to porávnění pro spuštění, dal jsem ano, také se seká myš při pohybu. A těd mi to nabíhá [ loading] ale už to bude přes minutu



Reklama
Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:01

Dal jsem ctrl alt delete, vypl xtreme gaming engine [to je od grafiky software] a drží se to, ale jsou tam záseky, třeba když přejíždím po ploše myší a držím levé tlačítko. Zapl jsem Správce úloh .. Procesor 3% , paMět 12%, 39MB zabírá nějaký wsappx,

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:04

teď jsem dal ctrl alt delete, vypl xtreme gaming engine [ software od GK] a dal spravce uloh, procesor jede kolem 3%, paměť jede na 12%, nějaký wsappx zabírá 30MB, dále Search 30MB, Hostitel příkazového prostředí 25MB.

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:07

teď se to drží ale seká se to

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2570
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod satik » 24 črc 2017 17:14

vyfoť správce úloh a dej to seřadit podle využití procesoru a případně i podle využití disku.
Taky pošli screen z programu HWInfo, aby tam bylo všechno vidět.
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: ASUS ROG SWIFT, Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:17

konečně jsem se dostal do xtreme gaming engine, a dal jsem default, protože při posledním použití jsem tak nastavoval vše jakoby na max, je možné že to bylo tímto ? zatím se to teď vše spravilo

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2570
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod satik » 24 črc 2017 17:20

netuším, k čemu ten soft slouží :)
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: ASUS ROG SWIFT, Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:21

tak neposílam protože nevim jak se to dela

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:22

jak přídám fotky ?

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:24

Píše mi to moc velký soubor... ale to nevadí protože teď ten PC jede úplně normálně

Uživatelský avatar
Qinter
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Vir ?

Příspěvekod Qinter » 24 črc 2017 17:25

chci se zeptat, jestli když jsem to teď 50x zasebou vypl '' na tvrdo'' pak zapl 51x a samé restarty atd. jestli to nějak neuškodilo PC


Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů