Koupil jsem si dnes antény AirLive WAI-101 a chtěl je namontovat na router http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr841n-d185181.htm
No, jenže když jsem ho kupoval tak jsem šetřil a nemá odnímatelné antény. Předpokládám že nějaké dobré řešení, kromě vrácení antén neni, že?
PS. : Prosím o odpověď jen ty, kteří mají nějaké šílené nápady a ne vychytralky co mi budou říkat že jsem si to měl lépe zkontrolovat, tak hold zalozim kouzelnickou školu a můžu dát dvě hůlky zdarma.
Router - výměna antény
Re: Router - výměna antény
Ahoj
No pokud jsi ho koupil v Alze, tak ten router můžeš do 14cti dnů od pořízení bez udání důvodu vrátit ( pokud se tedy vejdeš ješte s tím datumem) a místo něj si vzít WR841ND třeba. Ten antény odnímatelný má.
No pokud jsi ho koupil v Alze, tak ten router můžeš do 14cti dnů od pořízení bez udání důvodu vrátit ( pokud se tedy vejdeš ješte s tím datumem) a místo něj si vzít WR841ND třeba. Ten antény odnímatelný má.
Jestli šíleným nápadem myslíš třeba koupit konektory typu N a připájet k nim drátky z původních antének, které bys uřízl a nakonec namontoval ty nové s nejistotou, jestli je ten AP utáhne. Tak takový nápad nemám
Děkuju za vaše názory a rady.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině rozumná cesta je vyměnit router za typ s možnosti výměny antény.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic, přesně to si myslím taky, takže to počká než se tady ten rozbije :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výměna procesoru v ntb
od filipvysin » 27 dub 2024 10:19 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 4054
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 dub 2024 10:27
-
-
- 8
- 4220
-
od goffy
Zobrazit poslední příspěvek