Mám problém ... Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

walker2004
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Mám problém ...

Příspěvekod walker2004 » 15 úno 2017 14:10

Zdravím, minulý týden jsem si poskládal kompletní PC sestavu.
Můj problém je ten, že když si spustím PC tak mi nenaběhne obraz.
Zkoušel jsem reset biosu, Odpojit ostatní věci (kromě procesoru, desky a GK)
Nic nepomohlo, tak jsem tady.
Grafická Karta: Sapphire Atlantis X1950 XT (ATI Radeon X1950 XT - 625 MHz, 512 MB) + Přídavné napájení (MOLEX > 6-pin), PCI-E X16 [96 W - Max. spotřeba]
Procesor: AMD Athlon 64 X2 4000+ (Brisbane) [35 W- Max. spotřeba]
Základní deska: MSI K9N Neo V3
Zdroj: FSP AX400-PNF (AC INPUT - 220 - 240V, 4A, 50 Hz) (DC Output: 350 W) P.G. Signal (Gray), GROUND (Black)
(+3,3V & +5V=130W Max)(+12V2=300W Max)
HDD: Western Digital WD800 80 Gb, Seagate Barracuda ATA IV ST340016A 40 Gb
DVD: WriteMaster SH-S223, LG Super Multi DVD Drive GSA-4167B
RAM: A-DATA M2OAD5G3I4770Q1C58 DDR2 667 MHz (2x), A-DATA AD2800E001GOU ( DDR2 800+)
Chladič: AMD-CMDK8-71520-A3
Doufám že je to všechno, jestli chcete víc tak napište.
Zkoušel jsem jinou obrazovku, taky nenaběhla. Zkoušel jsem všechny komponenty v jiném PC, bez úspěchu.



Reklama
ex23nic
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mám problém ...

Příspěvekod ex23nic » 15 úno 2017 14:18

V tom šrotu může být vadné cokoli. Zkus spustit minimální konfiguraci - deska s CPU, 1x RAM, grafika, jestli není integrovaná, bez HDD, CD-ROM a dalších "přívěsků".
Mělo by to naskočit a hlásit, že nemá z čeho bootovat.
Mimochodem, ta MB nijak velkou kvalitou neoplývá...

Uživatelský avatar
Michael850
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9173
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém ...

Příspěvekod Michael850 » 15 úno 2017 14:33

Jak někdo teď může stavět počítač a nakoupit asi 10 let staré komponenty :wtf: :wtf: :wtf:???

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22739
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém ...

Příspěvekod Pic » 15 úno 2017 16:39

To Michael850 - Jen spamuješ! Neodpovídáš k dané problematice dotazu. Příště budu takový příspěvek mazat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

walker2004
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém ...

Příspěvekod walker2004 » 15 úno 2017 18:31

Není integrovaná a v je tam napsané, že už jsem to zkoušel .. první si to přečti a pak odpovídej.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22739
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém ...

Příspěvekod Pic » 15 úno 2017 21:32

Pokud PC nenaběhne, když necháš jen základní desku s procesorem, jednu RAM (postupně po jedné , které máš) a GK (ostatní odpojené) je vadná některá z připojených komponent, nebo zdroj. Zdroj - jedeně zkusit jiný zaručeně OK, stejně tak GK. Základní desku s procesorem doma neotestuješ. Předpokládám, že jsi si pečlivě ověřil, že je vše správně propojené a kabely jsou doraženy v místech kam patří podle manuálu k základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

walker2004
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém ...  Vyřešeno

Příspěvekod walker2004 » 16 úno 2017 09:48

Děkuji všem za pomoc ale vyřešil jsem to sám. Byla to mrtvá deska.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mám problém s příihlášením na Forza Horizon 3
    od is55 » 25 čer 2017 12:04 » v Hry
    0
    247
    od is55
    25 čer 2017 12:04
  • Prodám vše co mám
    od Wradi » 02 dub 2018 21:07 » v P: Hardware
    5
    472
    od Wradi
    02 dub 2018 23:11
  • Mám zavirovaný telefon??
    od Rampuch » 03 lis 2017 20:15 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    325
    od SpaceExplo
    03 lis 2017 21:33
  • Útok hackera? Co mám dělat?
    od Imfernus » 29 srp 2017 17:44 » v Vše ostatní (bezp)
    13
    960
    od Imfernus
    08 zář 2017 05:43
  • Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4
    od Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 17:42 » v Vše ostatní (hw)
    47
    1559
    od Michael850
    14 úno 2018 18:42

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 8 hostů