ATI GPU problém-Nemám obraz

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Ornádo » 04 kvě 2017 16:16

Nechci otravovat ale řeším problém :(
Měl jsem radeon hd3450 a ted jsem koupil Radeon HD-6350 a grafiku jsem dal klasika do pc,přeipojil redukci z dms-59 a nic :( Prostě černá obrazovka
Meine sestava: Pentium E2140
3 GB ram
350W zdroj
Deska msi N1996
Když zapojím s tou samou redukci hd3450 tak jede.
Radeon HD-6350 -Hřeje větráky se točí ale dál nic :(
Mohl by být problém 64 Bit win?
Grafika se neukazuje ani v správce zařízení.
Prosím o radu a přeji hezký zbytek dne


Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

Reklama
petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30130
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2017 16:20

Skusit v jinem PC.

Nejde nikde = vadna grafika

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Ornádo » 04 kvě 2017 16:22

Kéž bych měl možnost to zkusit v jiném PC :(

Dodatečně přidáno po 1 hodině 10 minutách 53 vteřinách:
Up

Odesláno z mého GSmart Roma R2 pomocí Tapatalk
Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Ornádo » 04 kvě 2017 17:33

Up

Odesláno z mého GSmart Roma R2 pomocí Tapatalk
Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

Turion
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1150
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Turion » 04 kvě 2017 17:38

Když nejde, tak jí běž vrátit.

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 394
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Erikprvní » 04 kvě 2017 18:00

Jaká zase redukce? Pokud ne,máš možnost ji vyzkoušet jinde, pak se tady UP Upuješ. Nikdo tam nevidí.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod Ornádo » 04 kvě 2017 18:02

Grafika má konektor DMS-59 a musím mít redukci na VGA/Dvi
Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15720
Registrován: květen 08
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod d1amond » 04 kvě 2017 18:15

Ornádo píše:Kéž bych měl možnost to zkusit v jiném PC :(


Bez toho se nepohneš z místa.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 8GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30130
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2017 19:28

Co to je za desku?

msi N1996 neexistuje, neopsal jsi tam misto oznaceni desky nejake OEM zakaznicke cislo nebo neco takoveho?

Uživatelský avatar
KingGustavo
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 731
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod KingGustavo » 04 kvě 2017 21:16

Reinstaluj os podle mě ti tam zbyly zbytky driverů
CPU:AMD Vishera FX-8350@4,7Ghz
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30130
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2017 21:21

Ovladace ve Windows nemuzou mit vliv na to, ze neni po zapnuti pocitace obraz na monitoru.

Uživatelský avatar
KingGustavo
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 731
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: ATI GPU problém-Nemám obraz

Příspěvekod KingGustavo » 04 kvě 2017 21:24

Pokud nenaběhne bios tak ne pokud naběhne a je pak černo tak jo bylo by dobré to specifikovat.
CPU:AMD Vishera FX-8350@4,7Ghz
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nejdou nainstalovat ovladače - nemám nvidia GPU
    od Prophet » 17 čer 2017 11:20 » v Problémy s hardwarem
    7
    514
    od Sonic1SVK
    19 čer 2017 11:21
  • Po výměně GPU nenaběhne obraz
    od Margot » 08 črc 2017 12:09 » v Problémy s hardwarem
    11
    598
    od Margot
    12 črc 2017 12:29
  • Po výměně GPU obraz nenaskočí
    od senkeymascz » 22 srp 2017 14:29 » v Problémy s hardwarem
    10
    423
    od nations112
    27 srp 2017 16:06
  • Problém s GPU
    od Ondřejkuba » 05 úno 2018 10:07 » v Problémy s hardwarem
    3
    154
    od Martab
    05 úno 2018 10:34
  • Problém s GPU
    od jakubpolo » 19 úno 2018 09:51 » v Problémy s hardwarem
    28
    663
    od Fox_25
    včera, 19:49

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů