Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Jkami
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod Jkami » 14 črc 2017 19:06

Zdravím,
prosím o návod/rady jak propojit dva routery (Dlink - hlavní, s wifi, a Belkin -vedlejší, bez wifi), aby fungovalo stabilní internetové spojení. Na druhém routeru wifi nepotřebuju, jde mi hlavně o to, aby se 2 routery nedohadovaly a internet nevypadával (k druhému mám připojené PC a další zařízení).

Navíc mi Belkin (druhý router) nešel nastavit jako switch, takže návod Router jako switch je mi k ničemu a původní dotaz, který jsem vložil je nyní zamčený a nemůžu tam nic napsat :thumbdown:

Prosím vás tedy o to jak nastavit dva routery aby se nehádaly a internet stabilně běžel (i za cenu wifi).. Díky Jk.



Reklama
Uživatelský avatar
Grander
Level 3
Level 3
Příspěvky: 497
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod Grander » 14 črc 2017 19:36


Jkami
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod Jkami » 14 črc 2017 21:51

Grander píše:http://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?f=109&t=125575

To je přesně to co jsem psal, že nechci....

RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3270
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod RIKI22 » 14 črc 2017 23:04

Možno si iba nepochopil ten návod a nenastavil si to správne.Tak ho zapoj klasický ,ako router do Wan.Možno ,by si aj mohol uviesť presné typy zariadení.

Uživatelský avatar
hroch123
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1250
Registrován: březen 06
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod hroch123 » 15 črc 2017 01:21

Taky mám D-link, pořád haluzil, tak jsem tam nahrál z www.dd-wrt.com firmware a je klid, zkus to luxus.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14778
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)

Příspěvekod ITCrowd » 15 črc 2017 08:04

Problém řeší zapojit druhý router jako switch.
Kde konkrétně ses u toho belkinu zasek?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nový router - bezpečný směrovač (nikoli wifi"router")
    od Nezmart » 11 úno 2018 22:33 » v Sítě - hardware
    2
    544
    od TRNX
    12 úno 2018 12:37
  • Router - whitelist
    od Viper » 31 bře 2018 09:47 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    352
    od Microsheep
    31 bře 2018 11:43
  • Router do domu
    od Kimkong » 25 říj 2017 19:06 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    381
    od ITCrowd
    01 lis 2017 17:22
  • Wifi Router
    od Al_Capone » 17 zář 2018 17:04 » v Sítě - hardware
    1
    113
    od ITCrowd
    17 zář 2018 17:58
  • Jaký Router?
    od ensidia » 24 dub 2018 14:23 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    509
    od ITCrowd
    25 dub 2018 17:20

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 4 hosti