Blackout monitoru u DELL

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 01 zář 2017 11:35

Ahoj, když připojím DELL k dokovací stanici WD15 tak se nepravidelně stává, že dojde k blackout, monitor zčerná a po chvíli zase naskočí. Samotný ntb to nedělá. Konektory všechny drží. Nevíte čím může být?
Díky



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26844
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Martab » 01 zář 2017 11:48

Dělá to monitor i když je zapojen přímo do notebooku, nebo jiného zařízení? Je možné vyzkoušet jiný monitor ve stejném konektoru doku?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 01 zář 2017 14:42

Mám k tomu připojený ještě druhý monitor z doku a ten teď u blackout běžel normálně.kolegovi to dělá podobně tak dell monitor ale jiný typ

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26844
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Martab » 01 zář 2017 15:18

Do jakých konektorů jsou monitory připojeny? O jaké monitory se přesně jedná? (ideálně info k oběma dokům, i kolegovému) Je možní zkusit v doku monitory "prohodit" na výstupech, jetsli se "vada" přesune, nebo zůstane?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 04 zář 2017 07:25

Dell monitor je připojen přes HDMI a Asus monitor je přes VGA. Stanice K07A. mně to dělá málokdy. kolega má wd15

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31965
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 07:42

Je to tim, ze vyrobky jedne firmy nejsou vzajemne kompatibilni. HP monitory se chovaji podobne.

1. aktualizovat firmware v notebooku a v dokovaci stanici
2. aktualizovat ovladace USB 3 radice
3. jiny kabel
4. prohodit monitor oknem a skusit jiny typ monitoru

Predpokladam ze cela dokovaci stanice je jako u HP USB 3.0 zarizeni.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dell OPTIPLEX GX620
    od TLuGA » 25 říj 2017 10:36 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    236
    od TLuGA
    25 říj 2017 10:52
  • Notebook HP/Dell
    od oneman » 10 srp 2017 19:48 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    187
    od oneman
    10 srp 2017 19:48
  • Dell Vostro 5470_nestartuje
    od kean » 01 lis 2017 16:52 » v Problémy s hardwarem
    0
    175
    od kean
    01 lis 2017 16:52
  • Dell replikátor portů
    od Petrfoo » 28 lis 2017 12:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    152
    od 8700
    28 lis 2017 12:55
  • BSoD Dell XPS 17, L701x
    od kasper » 03 kvě 2018 18:10 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    308
    od pulsik
    04 kvě 2018 00:01

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 8 hostů