Blackout monitoru u DELL

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 01 zář 2017 11:35

Ahoj, když připojím DELL k dokovací stanici WD15 tak se nepravidelně stává, že dojde k blackout, monitor zčerná a po chvíli zase naskočí. Samotný ntb to nedělá. Konektory všechny drží. Nevíte čím může být?
Díky



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Martab » 01 zář 2017 11:48

Dělá to monitor i když je zapojen přímo do notebooku, nebo jiného zařízení? Je možné vyzkoušet jiný monitor ve stejném konektoru doku?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 01 zář 2017 14:42

Mám k tomu připojený ještě druhý monitor z doku a ten teď u blackout běžel normálně.kolegovi to dělá podobně tak dell monitor ale jiný typ

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Martab » 01 zář 2017 15:18

Do jakých konektorů jsou monitory připojeny? O jaké monitory se přesně jedná? (ideálně info k oběma dokům, i kolegovému) Je možní zkusit v doku monitory "prohodit" na výstupech, jetsli se "vada" přesune, nebo zůstane?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Epep
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod Epep » 04 zář 2017 07:25

Dell monitor je připojen přes HDMI a Asus monitor je přes VGA. Stanice K07A. mně to dělá málokdy. kolega má wd15

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 27856
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Blackout monitoru u DELL

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 07:42

Je to tim, ze vyrobky jedne firmy nejsou vzajemne kompatibilni. HP monitory se chovaji podobne.

1. aktualizovat firmware v notebooku a v dokovaci stanici
2. aktualizovat ovladace USB 3 radice
3. jiny kabel
4. prohodit monitor oknem a skusit jiny typ monitoru

Predpokladam ze cela dokovaci stanice je jako u HP USB 3.0 zarizeni.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC blackout
    od Mastrix » 22 říj 2016 15:58 » v Problémy s hardwarem
    2
    135
    od Mastrix
    22 říj 2016 23:57
  • Výběr monitoru "27" (ASUS vs DELL)
    od kw1gon » 23 led 2017 23:20 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    216
    od kw1gon
    24 led 2017 00:17
  • Dell Optiplex780
    od Fil95 » 14 bře 2017 18:54 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    318
    od kro.v
    18 bře 2017 23:31
  • Dell System Detect
    od BAJLA » 26 dub 2017 20:12 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    162
    od petr22
    26 dub 2017 20:15
  • Starší notebook Dell
    od varok » 18 čer 2017 18:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    355
    od varok
    01 srp 2017 15:09

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 9 hostů