Surrond s rozdilníma monitorama Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mororo
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod mororo » 08 zář 2017 15:42

Dostal jsem vzkutku geniální nápad ....
Jako třetí monitor hlavní jsem koupil Ultrawide 34 palců který je stejně vysoký jako 27 palců klasíckých 16:9 že si z toho udělam fantastický surrond 6520:1080 jenže jak jsem zjistil NVidiie asi tenhle nápat neopětovala a automaticky při vytvoření surrondu mě z monitoru 21:9 uděla 16:9 takže asi víte jak to vypada :(
Neznáte nějaký řešení tohoto problěmu ? díky ?

34" LG 34UM58 Ultrawide
27" Acer K272HULBbmidp
27" ASUS VS278Q
na grafice NVidia GTX 1070 Gaming X 8G



Reklama
petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 27856
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod petr22 » 08 zář 2017 16:38

Treti monitor pripojit na Intel HD grafiku.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod Martab » 08 zář 2017 17:08

To mu ale nepomůže v tom čeho chce dosáhnout...

Bohužel toto nVidia nepodporuje, řešením je vyměnit grafiku za AMD, u kterého to nevadí.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

mororo
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod mororo » 08 zář 2017 17:10

petr22 píše:Treti monitor pripojit na Intel HD grafiku.

Nemam Intel HD Grafiku jen nějakou integrovanou ale ta je vypla když je vložená externí ne a pokud by jsem se pletl tak by surrond z logiky věci ani neměl jit. Asi mam hodně špatné informace ...

Martab píše:To mu ale nepomůže v tom čeho chce dosáhnout...
Bohužel toto nVidia nepodporuje, řešením je vyměnit grafiku za AMD, u kterého to nevadí.

Díky hold využiju možnosti a monitor hned zase vratim :(

Přesto bych rád to nějak vyřešil jinak kdyby někdo měl nějaký napad, externí program či tak něco tak dejte vědet díky moc :(
Naposledy upravil(a) mororo dne 08 zář 2017 17:14, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod Martab » 08 zář 2017 17:14

Ty integrovaná bude na 90% Intel HD Graphic, zda má být aktivní nebo ne jde nastavit v BIOSu.

K tomu Surrondu, jako takový ho nVidia neumí s monittry s různými rozlišeními, ale rozšířit plochu normálně umí (sám mám 1920x1080 + 900x1440 a GTX960), ale Surrond z toho prostě neudělám, chová se to jako 2 monitory.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

mororo
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod mororo » 08 zář 2017 17:16

Martab píše:Ty integrovaná bude na 90% Intel HD Graphic, zda má být aktivní nebo ne jde nastavit v BIOSu.

K tomu Surrondu, jako takový ho nVidia neumí s monittry s různými rozlišeními, ale rozšířit plochu normálně umí (sám mám 1920x1080 + 900x1440 a GTX960), ale Surrond z toho prostě neudělám, chová se to jako 2 monitory.


Co by řešilo kdybych třetí monitor měl napojenej v aktivované integrované grafice ?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod Martab » 08 zář 2017 17:17

Neřešilo by to nic, jediné co by to mohlo vyřešit je kdyby grafika nepodporovala 3 monitory.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

mororo
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: duben 16
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama

Příspěvekod mororo » 08 zář 2017 17:18

Martab píše:Neřešilo by to nic, jediné co by to mohlo vyřešit je kdyby grafika nepodporovala 3 monitory.

Aha díky moc za snahu a osvětu ... hold udělam alze radost :(

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26327
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Surrond s rozdilníma monitorama  Vyřešeno

Příspěvekod Martab » 08 zář 2017 17:20

Proč Alze? Smím-li se zeptat?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU


Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů