Nejde inicializovat disk 4TB Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

vlakouš
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod vlakouš » 06 led 2018 18:18

Ne nic nenabídl. Jen ovladač grafiky.



Reklama
RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2201
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod RIKI22 » 06 led 2018 18:20

Aký máš OS?

vlakouš
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod vlakouš » 06 led 2018 18:22

Win10 HOME

matvija35
Level 2
Level 2
Příspěvky: 202
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod matvija35 » 06 led 2018 18:24

Len možno taká blba otázočka, si si istý, že ti doska vôbec podporuje viac ako 3TB disk ?
MB MSI B85-G41 CPU Intel i5 4460 RAM Crucial 3x4GB GPU Gigabyte GTX 770
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Kingston HyperX Fury 120GB SoundCard Creative Sound Blaster Z Case Zalman Z1 Neo Headphone Superlux HD 669 Mouse SteelSeries Kinzu V3

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2201
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod RIKI22 » 06 led 2018 18:32

Možno aj áno.Obrázek
Skús si stiahnúť zo stránky dosky SATA RAID/AHCI pre Win7 x64bit alebo 32bit a rozbaľ do nejakej zložky.

vlakouš
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod vlakouš » 06 led 2018 19:10

Nainstaloval jsem
3TB+ unlock
(Note) Support Intel Z68/X58/P67/H67 series and AMD 900/800 series MB.
(Note) Windows XP, please install 3TB+ Unlock Preinstall driver first before running 3TB+ Unlock utility.
OS:Windows XP 32bit,Windows XP 64bit,Windows Vista 32bit,Windows Vista 64bit,Windows 7 32bit,Windows 7 64bit
ze stránekhttp://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-990xa-ud3rev_30#support-dl Bohužel pořád stejná chyba

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2201
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod RIKI22 » 06 led 2018 19:14

Ja som nepísal nič o inštalovaní.

vlakouš
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod vlakouš » 06 led 2018 19:19

Mam rozbaleno. Nyní tam mám ovladač AMD SATA Controller

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2201
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod RIKI22 » 06 led 2018 19:31

Zostal Ti tam verzia z toho posledného screenu 10.0.16.299.98 ?Ak áno tak v tej rozbalenej zložke máš súbor LH64A a W764A.Vojdeš do Správca zariadení, klikneš tam PTM na Stata ovládač-akualizovať ovládač -Vyhľadať softvér ovládača.Najskôr skúsiš cez prahľadávať a ukážeš cestu na tu zložku W764A , ak nepôjde tak skús LH64A.Ak nezoberie nič môžeš ukázať íba na celú zložku prípadne spustiť súbor exe. z daných zložiek.Ďalšia možnosť je , že si vyberieš možnosť Chcem si vybrať zo zoznamu dostupných ovládačov na mojim PC a postupuješ rovnako.Bude možno vyskakovať nejaká hláška ale to stále.Musíš mať zapnuté body obnovenia, ak by bol problém , aby si OS vybral späť ovládač.

vlakouš
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod vlakouš » 06 led 2018 19:59

Obrázek

Dodatečně přidáno po 39 vteřinách:
Pořád stejné

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2201
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod RIKI22 » 06 led 2018 20:27

Skús to v tom programe https://www.aomeitech.com/download.html.Ak to nepôjde cez Win , tak si sprav Boot CD alebo USB z toho programu a skús cez Boot.Možno treba ešte niečo zmeniť v biose.
Naposledy upravil(a) RIKI22 dne 06 led 2018 20:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejde inicializovat disk 4TB

Příspěvekod ITCrowd » 06 led 2018 20:33

Než si to rozvrtáš úplně, zkus připojit disk k jinému počítači. Bude-li stejná chyba - reklamuj.
sata kablík si zkusil vyměnit?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přítel hlupák a 4tb disk?
    od D3ad 3ditzz » 23 zář 2017 09:21 » v Problémy s hardwarem
    28
    786
    od dom324
    23 zář 2017 18:21
  • Jak inicializovat velký hard disk 12TB 4Kn ve Windows ?
    od KeittoRoche » 30 pro 2017 17:36 » v Problémy s hardwarem
    8
    341
    od KeittoRoche
    31 pro 2017 14:22
  • DISK BOOT FAILURE, INSERT DISK PRESS ENTER
    od TR3BLE » 30 srp 2017 10:15 » v Problémy s hardwarem
    5
    445
    od behavioralista
    02 zář 2017 11:54
  • USB flash disk není vidět v "hard disk boot priority"
    od Marťafiixek » 12 lis 2017 16:59 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    9
    443
    od nations112
    12 lis 2017 22:55
  • Disk
    od saman250 » 21 lis 2017 09:48 » v Problémy s hardwarem
    8
    231
    od petr22
    22 lis 2017 07:12

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: AngelikaB, Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] a 5 hostů