Nelze zapnout 144Hz Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
Lurthis
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 394
Registrován: leden 10
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod Lurthis » 11 led 2018 17:03

Zdravím PC-help,

Dnes jsem si zakoupil nový monitor, který má být údajně 144hz, bohužel tuto hodnotu nemohu nikde nastavit.

Monitor-> https://lcd-monitory.heureka.cz/acer-ed ... e/#section

Koupil jsem i kabel, ale stejně to přes něj nejde a ukáže mi to, že mohu pouze 75Hz

https://www.k24.cz/product/117240/Kabel ... ilink.html

Ovladače mám aktualizované.

Děkuji všem za rady.


Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.

Reklama
petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 29513
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod petr22 » 11 led 2018 17:09

Budto DisplayPort nebo DVI DualLink.

HDMI nepodporuje frekvenci 144 Hz.

Tzn potrebujes Dual Link DVI, jinak to fungovat nemuze.

Ale mam podezreni, ze tech 144 Hz mozna nepodporuje ani ten monitor,
pokud tedy nemaji zcela odflakle popisky v ceskych eshopech, protoze
nekde je 144 Hz a nekde 60 Hz.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 11 led 2018 17:16, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7418
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod Karrex » 11 led 2018 17:15

Fakt nemá 144Hz

Dodatečně přidáno po 2 minutách 7 vteřinách:
https://www.acer-shop.sk/acer-ed273wmidx-27-umhe3ee005
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 29513
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod petr22 » 11 led 2018 17:17

Pokud je to tenhle tak 144 Hz ma:

https://www.acer.com/ac/en/CA/content/m ... .HE3AA.001

Jenom tech 350 USD je ponekud vic nez ceska cena 5900 Kc.

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7418
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod Karrex » 11 led 2018 17:19

Hm, oni totiž mají stejné označení, jen kód produktu se liší... Takže teď otázka, co má tazatel.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 29513
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz

Příspěvekod petr22 » 11 led 2018 17:20

Logickou uvahou bych ocekaval, ze 144 Hz monitor nebude mit VGA a HDMI, ale DP a DVI-D.

Uživatelský avatar
Lurthis
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 394
Registrován: leden 10
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Nelze zapnout 144Hz  Vyřešeno

Příspěvekod Lurthis » 11 led 2018 17:32

Děkuji všem :) . Zítra to jdu reklamovat. Snad mi vyhoví.
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Počítač nelze zapnout
    od Roman214 » 05 bře 2017 10:02 » v Problémy s hardwarem
    23
    1032
    od Roman214
    07 bře 2017 18:46
  • Nelze zapnout PC
    od Honzis » 18 čer 2017 16:38 » v Problémy s hardwarem
    4
    523
    od smarda84
    11 črc 2017 17:05
  • Nelze zapnout počítač (tlačítko)
    od Truger » 14 srp 2017 09:59 » v Problémy s hardwarem
    5
    334
    od ITCrowd
    14 srp 2017 13:01
  • Asus X51 nelze zapnout tlačítkem
    od sion.1 » 17 pro 2017 08:39 » v Problémy s hardwarem
    0
    94
    od sion.1
    17 pro 2017 08:39
  • Nelze zapnout notebook Acer Aspire E15
    od Bron » 31 led 2017 21:27 » v Problémy s hardwarem
    2
    452
    od Bron
    31 led 2017 22:23

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: AngelikaB, Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] a 5 hostů