Monitor hlasí NO SIGNAl

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 16:52

Dobrý den, došel mi nový procesor. Dal jsem ho do zakladní desky nanesl pastu...atd. Hned potom jsem zapl PC a najednou na monitoru je napsané NO SIGNÁl už kdysi mi to hlásilo stejnou chybu přehodil jsem dva kabely do grafiky zdrojové a pomohlo to, tentokrát už to nejde prosím o radu jak to fixnout?



Reklama
dom324
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1694
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod dom324 » 07 úno 2018 17:09

Jaký procesor do jaké desky? Má deska aktuální BIOS?

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 17:09

FX 8350

8700
Level 1
Level 1
Příspěvky: 67
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod 8700 » 07 úno 2018 17:09

Jestli mas v procesoru integrovanou grafiku, zkus zapojit monitor do desky, a v biosu se podivej jestli mas PEG nebo IGD rezim. Nejsem odbornik, ale nedavno jsem resil neco podobneho. Kazdopande by se hodilo kdybys napsal co je to za procesor pres co to zapojujes (hdmi.. dvi atd) a proste nejake blizsi info :D

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 17:11

A MB GA-MA770T-UD3 (Rev. 3.1) a nevím jestli má aktualní bios pravděpodobně né nic jsem neaktualozoval.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 8 vteřinách:
V monitoru mám zapojené VGA a v Grafice adaptér pro vstup vga

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod petr22 » 07 úno 2018 17:22

FX 8350 je nepodporovany procesor.

To nejvykonnejci co tam muzes dat je FX-8100.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 17:25

Coooo?

Dodatečně přidáno po 17 vteřinách:
Co kde není podporované?

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod petr22 » 07 úno 2018 17:28

Presne to, co rikam.

Ta deska je z roku 2009 a podporuje pouze 32nm Bulldozery, tzn nejvykonnejsi je FX-8100.

FX-8350 v ni fungovat nemuze.

Priste nez koupis procesor tak se podivej na web vyrobce jaky muzes pouzit:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA ... upport-cpu

Budto si sezen procesor co je na seznamu, nebo novejsi desku.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 17:30

Stačí koupit zakl desku?

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod petr22 » 07 úno 2018 17:33

Ano, pokud bude nova, tak zcela urcite podporuuje FX-8350.

Z tech nekolika co se jeste prodavaji napr tato:
https://www.alza.cz/asrock-970-extreme3 ... 251919.htm

Pokud to mas ale na hry, tak ocekavej ze Pentium G4600 za 1600 Kc bude ve spouste hrach vykonnejsi
nebo nastejno s tou FX-8350, ktera je z roku 2011. Pentium jde navic upgradovat, kdezto AMD FX je zcela
mrtva platforma.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 114
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 17:42

A jde to, alespoň reklamovat? Koupil jsem to na czc

Dodatečně přidáno po 1 minutě 15 vteřinách:
A když tam dám starý procesor pojede to v poho?

Uživatelský avatar
xbs
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 871
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Monitor hlasí NO SIGNAl

Příspěvekod xbs » 07 úno 2018 17:46

vrať to ve 14ti denní lhůtě...


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Monitor píše 'není signál'
    od aldik » 07 lis 2017 09:00 » v Problémy s hardwarem
    7
    429
    od jarda027
    11 lis 2017 09:46
  • Poskladany PC { monitor no signal}
    od Lotor » 05 lis 2017 11:26 » v Problémy s hardwarem
    5
    299
    od aldik
    09 lis 2017 22:45
  • Pc se spustí ale monitor nemá signál
    od laxik » 08 led 2018 12:47 » v Problémy s hardwarem
    5
    206
    od laxik
    08 led 2018 18:41
  • Monitor - "Nebyl zjisten zadny signal"
    od MrJiří » 05 dub 2017 13:47 » v Problémy s hardwarem
    10
    454
    od Turion
    05 dub 2017 17:47
  • Monitor x34a predator - jaké komponenty vybrat pro tento monitor.
    od Rhaenys_Lannister » 01 kvě 2017 20:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    16
    1023
    od unicorn88
    01 kvě 2017 23:27

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti