SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Konias
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod Konias » 29 bře 2018 12:52

Ahoj prosím o pomoc. Koupil jsme si SSD disk, ale po zapojení se mi zobrazuje jako SCSI v "zařízeních", ale bohužel nejde použít jako klasický disk. Omlouvám se všem, nejsem zdatný IT specialista, takže jsem v koncích. Mám Windows 10. Prošel jsem zdejší forum, našel jsem i zřejmě stejný problém viewtopic.php?t=150107 . Bohužel mě se "sám" nevyřešil a disk nenačtu.
Pokud by někdo dokázal pomoci, byl bych moc rád, děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33036
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod petr22 » 29 bře 2018 12:59

Co myslis tim ze nejde pouzit jako klasicky disk ?

Ty Windows na to SSD musis bud znovu nainstalovat nebo naklonovat.

Konias
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod Konias » 29 bře 2018 13:17

Myslím to tak, že na ten disk nejde nic vložit. Asi tomu nerozumím, proč bych tam měl instalovat windows? Ty mám na starém SSD disku, dnes jsem koupil nový ssd disk, jako rozšíření uložného místa. No a to mi bohužel nefunguje.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33036
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod petr22 » 29 bře 2018 13:21

To mas napsat hned ze to chces jen na data a ne jako systemovy disk (coz je pripad 9 lidi z 10).

Je ten disk naformatovany ?

Udelej screenshot ze Spravce disku.

Konias
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod Konias » 29 bře 2018 13:25

Není naformátovaný. Nevím jak jej naformátovat, standardně to nejde. Předpokládám, že je to ten poslední nepřiřazený..

Dodatečně přidáno po 3 minutách 34 vteřinách:
Zřejmě mám dát vytvořit nový jednoduchý svazek?

Dodatečně přidáno po 13 minutách 14 vteřinách:
Vyřešeno, děkuji!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33036
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: SSD disk se zobrazuje SCSI disk

Příspěvekod petr22 » 29 bře 2018 13:57

Nove disky jsou nenaformatovane.

Je vzdy treba zalozit oddil, naformatovat a priradit pismeno.

Pokud na ten disk instalujes Windows, ty to udelaji samy.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • SSD disk
    od Sigyam » 03 pro 2017 20:09 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    172
    od Donald64
    03 pro 2017 21:17
  • SSD disk
    od Hooper » 14 pro 2017 15:10 » v Problémy s hardwarem
    13
    405
    od SpaceExplo
    14 pro 2017 16:35
  • SSD disk
    od vojta1 » 31 pro 2017 11:47 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    201
    od vuLva
    31 pro 2017 12:52
  • SSD Disk
    od LimKim » 16 dub 2018 11:43 » v Vše ostatní (hw)
    11
    745
    od RIKI22
    19 dub 2018 22:59
  • Jaký ssd disk
    od John23 » 04 zář 2018 11:37 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    12
    341
    od vuLva
    04 zář 2018 16:39

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 5 hostů