Zvuk do více výstupů

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Honelix
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Zvuk do více výstupů

Příspěvekod Honelix » 14 dub 2018 23:34

Ahoj,

řeším problém se zvukem. Konkrétně bych potřeboval, aby zvuk šel duplikovat do více výstupů. Mám k PC připojena sluchátka přes USB (případně repro přes klasický Jack) a přes HDMI připojenou TV. Chtěl bych docílit toho, aby vždy běžel zvuk v TV a zároveň ve sluchátkách (případně repro), ale netuším jak na to... Lze tohle vůbec nějak rozumně udělat? Lze to vyřešit softwarově pouze nastavením Win, nebo to vyžaduje i nějakou HW změnu (další zvukovku, nebo tak... ) ?

Díky za každou radu. Dost by mi to pomohlo. :)



Reklama
MRC
Level 2
Level 2
Příspěvky: 155
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod MRC » 15 dub 2018 07:37

Zkus zvuk z pc do TV přenášet pomocí kabele s jacky (pokud to TV má) . Pak by se to mělo dát nastavit v ovladačích

amirinda
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod amirinda » 15 dub 2018 08:16

nevím jak usb sluchátka, ale hdmi a jack se dají nastavit v ovládacích panelech/zvuk. Tam zapneš nebo vypneš atd. co chceš aby hrálo. Já s tím bojoval, když jsem naopak chtěl, aby mi šel zvuk pouze přes jack a ne i z hdmi :-)

Honelix
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod Honelix » 15 dub 2018 11:10

Tak bohužel ani jedno nelze... TV nemá Jack vstup a ve Win jsem nenašel možnost to nakonfigurovat tak, aby hrály dva výstupy najednou to samé. (Vlastně ani jiné) V Realteku jsem tuto možnost taky nenašel. Prostě můžu nastavit pouze výchozí zařízení, kam se zvuk pošle. :/

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8247
Registrován: listopad 06
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod richchie » 15 dub 2018 11:20

Konkrétně bych potřeboval, aby zvuk šel duplikovat do více výstupů-
nějak nechápu smysl.Pomocí software asi těžko.Maximálně virtuální zvukové karty a co se týče nového hardware tak ano.Některé zvukovky to umí.
22.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

amirinda
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod amirinda » 15 dub 2018 11:48

tady nastavení ve win-zvuku, jak jsem psal. Vidět je HDMI zvuk do monitoru a JACK do reproduktorů + další nepřipojené.

Obrázek

Honelix
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod Honelix » 15 dub 2018 12:03

Ano, sem jsem se dostal, ale jak udělat, aby šel stejný zvuk do headsetu i do TV? Zvuk jde vždy jen do jednoho z nich...

amirinda
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod amirinda » 15 dub 2018 12:05

nevím, jde mi to všude...

Honelix
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod Honelix » 15 dub 2018 12:10

U mě je to stejné, ale zvuk hraje jen v jednom... :/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MRC
Level 2
Level 2
Příspěvky: 155
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod MRC » 15 dub 2018 16:59

Co je to za TV potom o.O

Každopádně buď ten správce ve winech, nebo pak rovnou ovladač zvukovky

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32278
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod petr22 » 15 dub 2018 17:07

To ze hraje jen jedno zvukove zarizeni je v poradku a ve vychozim nastaveni to tak ma byt.

https://www.sevenforums.com/sound-audio ... neous.html

Honelix
Level 1
Level 1
Příspěvky: 63
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk do více výstupů

Příspěvekod Honelix » 16 dub 2018 11:12

Jak by to šlo tedy vyřešit? Vyřeší to další zvuková karta, i když TV je přes HDMI a headset přes USB?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • AutoCAD nastavení měřítka výstupu
    od Petrfoo » 28 úno 2018 18:30 » v Vše ostatní (sw)
    8
    584
    od LuCasXXXX
    03 bře 2018 10:10
  • Popískávání/šumění z audio výstupu PC
    od Tony147 » 26 lis 2017 11:52 » v Problémy s hardwarem
    5
    255
    od Tony147
    26 lis 2017 12:54
  • Více FPS - co vyměnit ?
    od Krabice740 » 03 pro 2017 10:57 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    589
    od Turion
    04 pro 2017 12:00
  • CSS - více druhů nadpisů
    od sojkin626 » 24 říj 2017 15:40 » v Programování a tvorba webu
    3
    405
    od Myloš
    25 říj 2017 01:20
  • USB Fleška s více oddíly
    od pepanecek5 » 27 říj 2017 13:39 » v Vše ostatní (sw)
    3
    274
    od pepanecek5
    27 říj 2017 14:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot], Google Adsense [Bot] a 3 hosti