RX 560 - problémy po výměně GK

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

RX 560 - problémy po výměně GK

Příspěvekod Sykrin » 14 kvě 2018 16:10

Zdravim vsehcnY zde pritomne.Potrebuji radu.Spiise kamrad potrebuje radu :D koupil pres bazar rx 560 jeho 6850 uz dosluhuje :D PC ma athlona x4 desku gigabyte GA-870A-UD3 8g ram ddr3 nejakej pevnej disk a ssd jo a zdroj snad 580.Dal tam tu rx 560 a problemy zacli nesli mu nainstalovat gk ovladce kdyz je nastalovla po par reinstal win :lol: tak karta ve spravcii ma furt vykricnik a nenii tam ani napsana myslim ze tam ma neznamy adapter nebo neco takoveho nemohl nastvit vubec rozliseni jeste dodam pri startu pc misto loga jsou artefakty ovladce skousel nekolik druhu stary novy atd. i ji dat do druheho pci slotu.Tak sem mu flesnul bios znova novi ovladace ty se nainslaovali ale ve spravci furt to sami rozliseni uz slo.ani jedna hra nejde spustit.tak sme vratili starou 6850 ale ve spravci zarizenii furt to sami ale predtim mu slapla normalne tak fakt uz nevim dekuji za vsechny rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 kvě 2018 19:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu



Reklama
b.m
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod b.m » 14 kvě 2018 16:26

Klidně si to všechno příště nejdřív promysli a pak napiš, nemusíš to sem psát přesně tak, jak ti lítaj myšlenky :lol: , hroznej bordel.

Když jste vrátili starou GK, smazali jste ovladače tý nový a naistalovali zas ty původní?

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 14 kvě 2018 16:29

sory jj vzdy cisty preinstal

Dodatečně přidáno po 3 minutách 3 vteřinách:
no jeste me napadlo jestli ma sprany ovladace desku GA-870A-UD3 jsou asi 3 verze tydle desky nebo fakt nevim

b.m
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod b.m » 14 kvě 2018 16:45

Nevim, jestli by to mohl bejt problém, ale desku můžeš ověřit v HWiNFO, CPUZ....(nebo v manuálu, případně by to mělo bejt i na ní napsaný :lol: )

Dodatečně přidáno po 56 minutách 45 vteřinách:
Ovladače GK máte ze stránek AMD? Na správnej systém atd?

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 14 kvě 2018 19:06

jo ovldace jsou s amd stranek na spravny system

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31519
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod petr22 » 14 kvě 2018 19:33

Je tu jista pravdepodobnost, ze ta RX 560 je proste a jednoduse vadna.

Chtelo by to vyzkouset v jinem PC.

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 15 kvě 2018 07:17

dik za radu zu sme to dali mistnimu pocitacovemu gaunerovi panu J.Belkovi :D

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 15 kvě 2018 20:00

Tak karta je v riti tvari se jak kdy by chtela pridavne napajeni a je pry z Rigu :DDD a jeste ktomu s ostravi :DDDD ale my jseme z Pribrami :lol: :lol:

b.m
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod b.m » 15 kvě 2018 21:19

A co ta původní :lol:

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 15 kvě 2018 21:38

Ted mu ten pc dovzl typek domu vratil 6850 napsal-každopádně mi karta hlásí chybnou tabulku o 12ti řádcích :( RadeonSettings
---------------------------
Failed to create OpenGL context for format QSurfaceFormat(version 2.0, options QFlags<QSurfaceFormat::FormatOption>(), depthBufferSize 24, redBufferSize -1, greenBufferSize -1, blueBufferSize -1, alphaBufferSize 8, stencilBufferSize 8, samples -1, swapBehavior QSurfaceFormat::SwapBehavior(DoubleBuffer), swapInterval 1, profile QSurfaceFormat::OpenGLContextProfile(NoProfile)) .
This is most likely caused by not having the necessary graphics drivers installed.

Install a driver providing OpenGL 2.0 or higher, or, if this is not possible, make sure the ANGLE Open GL ES 2.0 emulation libraries (libEGL.dll, libGLESv2.dll and d3dcompiler_*.dll) are available in the application executable's directory or in a location listed in PATH.
---------------------------
OK

b.m
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod b.m » 15 kvě 2018 21:44

Smysl mi dává akorát tohle "This is most likely caused by not having the necessary graphics drivers installed" :lol:

Sykrin
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: ZAKERNA ZRADA

Příspěvekod Sykrin » 15 kvě 2018 21:58

jj to sme zjistili taky :D


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sapphire RX 560
    od ZealousEagle » 23 čer 2017 07:55 » v Problémy s hardwarem
    2
    334
    od ZealousEagle
    26 čer 2017 16:38
  • Intel Core i3 560
    od ClearSky » 22 lis 2017 14:03 » v P: Hardware
    0
    260
    od ClearSky
    22 lis 2017 14:03
  • Prodám GIGABYTE GTX 560 Ti Ultra Durable OC 1GB
    od libik » 20 lis 2017 10:27 » v P: Hardware
    3
    462
    od libik
    08 pro 2017 10:16
  • MSI GeForce GTX 1050 2GB - tvrdě proti RX 560
    od Adys301 » 09 črc 2017 02:39 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    3779
    od Michael850
    02 led 2018 12:25
  • Sapphire Radeon RX 560 Pulse 2GB - RX 460 na steroidech
    od Adys301 » 01 črc 2017 21:00 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    5015
    od Adys301
    14 črc 2017 11:06

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], PepaZmurf a 2 hosti