Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 572
Registrován: září 06
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Příspěvekod 83.Pepas » 07 pro 2006 18:50

Čus lidi nevíte někdo jak mam odstranit ochranu proti zápisu v Total Commanderu ??
Chci si dát do Dooma3 crack ale vůbec mě to tam nepustí, jsem z toho namrtvici, protože mi to dřív šlo v pohodě.


AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Reklama
Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14098
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2006 21:57

Vlastnosti>atributy, pokud to ani potom nepůjde tak je spuštěný nebo je vada na disku
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 572
Registrován: září 06
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 07 pro 2006 22:03

Co mam s těma atributama udělat ???
Spuštěný neni to vim jistě.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21838
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 08 pro 2006 00:06

Soubor - změna atributů... - zaškrtnout Archivován - jiné musí být bez zaškrtnutí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 572
Registrován: září 06
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 08 pro 2006 15:16

Změnil jsem to, ale nepomohlo to, když to chci craknout tak mi to napíše abych odstranil ochranu proti přepsání.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2038
Registrován: květen 05
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Luboš » 08 pro 2006 19:17

Myslím si, že Total Commander s tím nemá nic společného, to bude záležitost Woken anebo nějakého programu hlídajícího přístupy k souborům.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21838
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 08 pro 2006 20:10

Instaloval jsi jako Admin nebo jako user?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 572
Registrován: září 06
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 08 pro 2006 21:01

Tak to fakt nevim, ale na to se mě neptalo.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2038
Registrován: květen 05
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Luboš » 08 pro 2006 21:04

Přesněji: na tom počítači máš vytvořený pouze jeden jediný účet - ten tvůj? Pokud ano, tak jsi také jako administrátor s nejvyššími právy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • [SPĚCHÁ TO] Nelze zadat heslo v Total Commanderu
    od Honza159 » 09 úno 2017 15:58 » v Vše ostatní (sw)
    4
    242
    od Honza159
    09 úno 2017 19:46
  • Co je to číslo proti účtu
    od elder128 » 17 zář 2016 12:08 » v Vše ostatní (Off topic)
    4
    415
    od Eldan
    18 zář 2016 13:19
  • Pojištění proti rozbití a krádeži?
    od Malakhov » 30 bře 2017 10:52 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    11
    345
    od X
    30 bře 2017 13:22
  • Sapphire proti MSI RX 570
    od Hanzoff » 26 dub 2017 22:57 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    253
    od KingGustavo
    27 dub 2017 18:55
  • Ochrana hesel v Chrome
    od sasshrek » 19 lis 2016 10:03 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    144
    od sasshrek
    19 lis 2016 10:03

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 3 hosti