Prosím o kontrolu logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38077
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 24 zář 2017 09:20

Jedinýho , čeho se můžem chytit je ten údaj času roztočení ploten.
Takže asi tak , koupil bych nový disk , z toho starýho bych udělal bitovou kopii a pomocí instalačky přenesl vše na nový.


Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
hukuj
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: září 10
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod hukuj » 24 zář 2017 14:24

Trochu si to přeložím do ""lamštiny". Koupím nový HDD (parametry odhadnu podle toho, kterej mám), ale z toho starýho udělám pomocí nějakého programu "bitovou kopii" (což je asi soubor, který uložím někam mimo PC? - na nějaký internetový úložiště?) a až starý HDD vyndám a do PC vložím nový, tak v rámci jeho instalace bude možný "přenést" na něj všechny moje data z té kopie. Je to tak nějak?

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38077
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod jaro3 » 24 zář 2017 16:47

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

hukuj
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: září 10
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod hukuj » 28 zář 2017 09:54

Díky moc. V tom už se nějak zorientuju. Pokud se mi výměna disku povede, dám vědět, jestli to ty problémy odstranilo.

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 38077
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod jaro3 » 28 zář 2017 10:36

OK.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

hukuj
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 100
Registrován: září 10
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod hukuj » 30 bře 2018 10:03

Asi je absurdní, že hlásím vyřešení po tak dlouhé době, ale lepší něco než nic. Svěřil jsem PC odborníkovi, kterej není moc hovornej ale byl úspěšnej. Takže jsem (jako pololama) pochopil jenom to, že nebyl problém s HDD, ale s kapacitou paměti, kterou jsem prý měl cca čtvrtinovou, než "bylo potřeba" - hodnoty už nevím. Spíš mě překvapuje, že když se v PC nemění ani žádnej jinej hardware, že ta původní nedostatečná kapacita paměti se projevuje až postupně při surfování na týchž stránkách a dokonce při procházení vlastního počítače. Nicméně PC teď jede O.K. a problém je vyřešen zvýšením kapacity paměti - nějaké ty RAM mi "vyměnil" nebo "přidal", to taky nedokážu přesně říct. Každopádně všem díky.


Zpět na “HiJackThis”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 2 hosti