Skype nefunguje

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 19 kvě 2017 16:39

Zdravím,

z ničeho nic mi přestal fungovat Skype, už to tak je asi týden. Prostě ho zapnu, zapne se, ale nejsem online, místo toho se mi tam pořád točí takový kolečko, jakoby že to načítá, že se připojuje. Ale nepřipojí. Nevidím, kdo je online a nemůžu tím pádem nikomu ani volat. Když někdo zavolá mně, tak to můžu zvednout, ale píše to: Kvalita hovoru - právě jste offline, ale funguje to, až na sdílení obrazovek (kvůli tomu Skype taky používám).
Zkoušel jsem celej Skype přeinstalovat, pak CCleaner, ale nepomohlo.
Mám nejnovější Windows 10, Skype používám klasiku pro desktop, ne ten paskvil, co je přímo ve Windows.

Poradí mi někdo, co s tím?
Díky.


Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

Reklama
popcorn
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 321
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod popcorn » 19 kvě 2017 16:43

Instaloval jsi nejnovější verzi skype? Může to být tou, já mám nějakou starší a vše mi funguje jak má
CPU: i5-6500 GPU: Msi RX480 8GB RAM: Crucial 2x8GB MB: MSI B150 PSU: Seasonic S12II-520 CASE: Gladius M35

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 19 kvě 2017 17:35

Jo, všechno nejnovější z ofiko stránek.
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 20 kvě 2017 09:59

Možná by bylo dobré napsat, že web http://ui.skype.com/ mi nefunguje. Ostatním to funguje. Tento odkaz mi to zobrazuje třeba když odinstaluju Skype.
skype.png


Dodatečně přidáno po 51 minutách 54 vteřinách:
Zkoušel jsem i starší verze a nefungujou taky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

RIKI22
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2715
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod RIKI22 » 20 kvě 2017 11:34

Skúsil si vypnúť a zapnúť router ? Ak je to NTB , tak ho skús pripojiť na druhý net, či problém zostane.Riešil som raz problém Skype a pomohlo aktualizovať firmware na routri.

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 20 kvě 2017 12:56

Jedná se o PC v podpisu.

Zkusím teda resetnout router.
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 00:16

Sice po delší době, ale zase jsem se rozhodl ho zprovoznit.
Reset routeru, ani jeho aktualizace, nepomohla.

Zkoušel jsem odinstalovat Skype co jsem měl v PC a pak ještě ve všech možný složkách mazat složky Skype + jsem použil CCleaner, ale nic. Instalace Skype proběhla až napodruhé, protože ta první instalačka mi oznámila, že se nemůže napojit na servery a tak jsem musel stáhnout plnou instalačku, která už Skype nainstalovala, ale po spuštění se Skype tváří, jakobych nebyl připojen k internetu. Při instalaci jsem měl vypnutý jak antivir tak i firewall, byly vypnutý i počas "používání" Skype. Ale stejně nefunguje.
Zkoušel jsem i starší verze, ale pořád to stejný.

Na wifi na mobilu mi Skype normálně funguje, na druhým PC (windows 10) funguje taky.

Už nevím co s tím. Nemáte někdo nějakou radu?

Momentálně když zapnu Skype, tak se zobrazí jen tohle, viz příloha. Načítá tam to kolečko, ale nikdy nenačte, ani hl. stránka.
Jinak web https://www.skype.com/cs/ mi normálně jede, ale třeba http://ui.skype.com už ne.
Bez názvu.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

karma
Level 1
Level 1
Příspěvky: 90
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod karma » 22 čer 2017 06:20

Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 09:40

Hele, nechci nějak rejpat, ale já mám tento problém již od asi začátku května. Jen jsem se k tomuto tématu vrátil po měsíci.
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

Scarecrowed
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 120
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod Scarecrowed » 22 čer 2017 11:45

Možná co mě napadlo, je povolit nějaký porty, nebo jestli nemáš blbě nastavenej firewall popřípadě poslední možnost a to je třeba blbě nastavený QoS??

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1438
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 11:52

Jak jsem psal, zkoušel jsem celý Skype instalovat s vypnutým antivirem i firewallem a i ho spustit, ale nepomohlo to.
Co je QoS?
Intel Core i5-2500K@4.3GHz/1.29V + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600MHz | MSI GTX 760 2GB | Kingston HyperX FURY 128GB | EVGA 500B

ASUS ZENBOOK UX410UA i3 7100U + HD Graphics 620 + 4GB DDR4 + SSD 128GB

popcorn
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 321
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod popcorn » 22 čer 2017 12:05

Hele, mě taky teď občas vypadává skype a chová se, jak kdybych neměl internet
CPU: i5-6500 GPU: Msi RX480 8GB RAM: Crucial 2x8GB MB: MSI B150 PSU: Seasonic S12II-520 CASE: Gladius M35


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunguje zvuk -Skype
    od traminek » 23 bře 2018 10:41 » v Vše ostatní (bezp)
    19
    706
    od RIKI22
    25 bře 2018 16:17
  • skype
    od david tomek » 20 lis 2017 14:32 » v Vše ostatní (hw)
    4
    235
    od Pic
    20 lis 2017 17:34
  • skype
    od david tomek » 20 lis 2017 17:06 » v Vše ostatní (hw)
    1
    160
    od Sigyam
    20 lis 2017 17:07
  • Skype Historie
    od saman250 » 10 srp 2017 18:42 » v Vše ostatní (sw)
    0
    318
    od saman250
    10 srp 2017 18:42
  • Skype W10
    od viett » 08 úno 2018 01:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    221
    od SamerLP
    08 úno 2018 08:37

Zpět na “Komunikace na internetu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host