Skype nefunguje

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 19 kvě 2017 16:39

Zdravím,

z ničeho nic mi přestal fungovat Skype, už to tak je asi týden. Prostě ho zapnu, zapne se, ale nejsem online, místo toho se mi tam pořád točí takový kolečko, jakoby že to načítá, že se připojuje. Ale nepřipojí. Nevidím, kdo je online a nemůžu tím pádem nikomu ani volat. Když někdo zavolá mně, tak to můžu zvednout, ale píše to: Kvalita hovoru - právě jste offline, ale funguje to, až na sdílení obrazovek (kvůli tomu Skype taky používám).
Zkoušel jsem celej Skype přeinstalovat, pak CCleaner, ale nepomohlo.
Mám nejnovější Windows 10, Skype používám klasiku pro desktop, ne ten paskvil, co je přímo ve Windows.

Poradí mi někdo, co s tím?
Díky.


MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

Reklama
popcorn
Level 2
Level 2
Příspěvky: 185
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod popcorn » 19 kvě 2017 16:43

Instaloval jsi nejnovější verzi skype? Může to být tou, já mám nějakou starší a vše mi funguje jak má
CPU: i5-6500 GPU: Msi RX480 8GB RAM: Crucial 2x8GB MB: MSI B150 PSU: Seasonic S12II-520 CASE: Gladius M35

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 19 kvě 2017 17:35

Jo, všechno nejnovější z ofiko stránek.
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 20 kvě 2017 09:59

Možná by bylo dobré napsat, že web http://ui.skype.com/ mi nefunguje. Ostatním to funguje. Tento odkaz mi to zobrazuje třeba když odinstaluju Skype.
skype.png


Dodatečně přidáno po 51 minutách 54 vteřinách:
Zkoušel jsem i starší verze a nefungujou taky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

RIKI22
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1336
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod RIKI22 » 20 kvě 2017 11:34

Skúsil si vypnúť a zapnúť router ? Ak je to NTB , tak ho skús pripojiť na druhý net, či problém zostane.Riešil som raz problém Skype a pomohlo aktualizovať firmware na routri.

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 20 kvě 2017 12:56

Jedná se o PC v podpisu.

Zkusím teda resetnout router.
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 00:16

Sice po delší době, ale zase jsem se rozhodl ho zprovoznit.
Reset routeru, ani jeho aktualizace, nepomohla.

Zkoušel jsem odinstalovat Skype co jsem měl v PC a pak ještě ve všech možný složkách mazat složky Skype + jsem použil CCleaner, ale nic. Instalace Skype proběhla až napodruhé, protože ta první instalačka mi oznámila, že se nemůže napojit na servery a tak jsem musel stáhnout plnou instalačku, která už Skype nainstalovala, ale po spuštění se Skype tváří, jakobych nebyl připojen k internetu. Při instalaci jsem měl vypnutý jak antivir tak i firewall, byly vypnutý i počas "používání" Skype. Ale stejně nefunguje.
Zkoušel jsem i starší verze, ale pořád to stejný.

Na wifi na mobilu mi Skype normálně funguje, na druhým PC (windows 10) funguje taky.

Už nevím co s tím. Nemáte někdo nějakou radu?

Momentálně když zapnu Skype, tak se zobrazí jen tohle, viz příloha. Načítá tam to kolečko, ale nikdy nenačte, ani hl. stránka.
Jinak web https://www.skype.com/cs/ mi normálně jede, ale třeba http://ui.skype.com už ne.
Bez názvu.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

karma
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 90
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod karma » 22 čer 2017 06:20


Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 09:40

Hele, nechci nějak rejpat, ale já mám tento problém již od asi začátku května. Jen jsem se k tomuto tématu vrátil po měsíci.
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

Scarecrowed
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod Scarecrowed » 22 čer 2017 11:45

Možná co mě napadlo, je povolit nějaký porty, nebo jestli nemáš blbě nastavenej firewall popřípadě poslední možnost a to je třeba blbě nastavený QoS??

Uživatelský avatar
flowem
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1232
Registrován: březen 13
Bydliště: doma
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod flowem » 22 čer 2017 11:52

Jak jsem psal, zkoušel jsem celý Skype instalovat s vypnutým antivirem i firewallem a i ho spustit, ale nepomohlo to.
Co je QoS?
MB: MSI B85-G43 CPU: Intel Core i3-4170 3,7GHz + Silentium Fera 2 GPU: GIGABYTE HD 5850 1GB + Accelero Twin Turbo II RAM: Kingston HyperX Fury 8GB SSD: Kingston HyperX Fury 120GB HDD: WD Green 640GB PSU: EVGA 500B

popcorn
Level 2
Level 2
Příspěvky: 185
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Skype nefunguje

Příspěvekod popcorn » 22 čer 2017 12:05

Hele, mě taky teď občas vypadává skype a chová se, jak kdybych neměl internet
CPU: i5-6500 GPU: Msi RX480 8GB RAM: Crucial 2x8GB MB: MSI B150 PSU: Seasonic S12II-520 CASE: Gladius M35


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Skype
    od SUpermetyu69 » 18 dub 2017 16:16 » v Vše ostatní (sw)
    0
    175
    od SUpermetyu69
    18 dub 2017 16:16
  • Skype Preview
    od kelix » 03 srp 2016 23:38 » v Vše ostatní (sw)
    1
    304
    od kelix
    04 srp 2016 11:53
  • Skype chyba
    od BAJLA » 08 dub 2017 17:32 » v Komunikace na internetu
    8
    218
    od BAJLA
    08 dub 2017 19:51
  • pripojeni skype
    od RadkaCh » 15 led 2017 19:02 » v Vše ostatní (sw)
    0
    246
    od RadkaCh
    15 led 2017 19:02
  • Skype nejde nainstalovat
    od Minapark » 04 led 2017 19:41 » v Komunikace na internetu
    14
    616
    od Minapark
    07 kvě 2017 08:45

Zpět na “Komunikace na internetu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů