Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 09:05

Kdo by jste je mel,velice rad odkoupim?dekuji vsem kdo se po nich podivaji ;)
Naposledy upravil(a) hicks-cz dne 17 čer 2017 17:49, celkem upraveno 1 x.



Reklama
petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28315
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod petr22 » 17 čer 2017 09:11

Oprav si nazev vlakna.

2x2Gb jsou dva 256 MB moduly

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod Ornádo » 17 čer 2017 10:24

Pokud nevíš proč tak je rozdíl mezi gb a GB a docela velký
Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

DineS07
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod DineS07 » 17 čer 2017 11:05

Ornádo píše:Pokud nevíš proč tak je rozdíl mezi gb a GB a docela velký

On je hlavně problém v tom, že gb jak si napsal neexistuje. Existuje Gb a GB.

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 17:58

Opraveno vy detailisti,stacilo napsat pmkem a ne to tady rozmazavat a delat ze me blba a ze sebe machry :roll:
No neva,za ty roky jsem uz zvyklej na vsechno, ted k veci: doufam ze se najde nekdo s temito ramkami :smile:

cejny
Level 3
Level 3
Příspěvky: 479
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 17 čer 2017 18:27

Moc jich nebude, skusil bych aukro, ebay.

Cena nebude moc lidova a pokud uvazujes o osani starsi desky pretocenejma ram, tak pocite ze se kolikrat pocita v pripade plneho osazeni slotu ze radic da zakladni takty. Muj pripad s intelelem p35.

Ciste teoreticky ty ram mam a za odpovidajici cenu ti je necham, minimum je abych poridil normalni co nejsou oc. Samo ze v jetejch cenach, nema cenu jit do novejch, to by jsi se prohnul.
PC: cpu Q9550, chladič SCYTHE SCINF-1000 Mugen, deska Gigabite P35-ds4, ram 2x2 GB KINGSTON HyperX CL5 1066 Mhz, Gainward 8800GT 512MB DDR3 GS, zvukovka SB Creative X-Fi Elite Pro, DVD,
NTB: Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu 14.04 64-bit
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 457
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod Ornádo » 17 čer 2017 19:21

hicks-cz píše:Opraveno vy detailisti,stacilo napsat pmkem a ne to tady rozmazavat a delat ze me blba a ze sebe machry :roll:
No neva,za ty roky jsem uz zvyklej na vsechno, ted k veci: doufam ze se najde nekdo s temito ramkami :smile:

Být tebou tak bych nenadával,před rokem mě za to taky ukamenovali a jinak jsme ti díky tomu zviditelnili příspěvek
Jestli nebudu delší dobu aktivní,tak mne zabil můj zdroj modecom feel :shock:

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 20:47

Reknu to takhle,koupil jsem pres bazos 2x2GB a dalsi typek co mi slibil jeste 2x2 tak je prodal nekomu jinemu :-/ kazdopadne chci mit celkem co mi deska dovoli a to je 8GB
Cena na aukru,bazosi a sbazaru je mezi 600-800kč
Ted se tam objevil novy inzerat ale pán je trochu mimo,nabizi je za 1200kč,a na dalsi strance jsou 2x4GB za 1000kč takze asi tak to je s cenami.
Tyhle ramky hledam denne tak pres 3 hodiny,takze vazne mam prehled o cenach a dostupnosti ;)

cejny
Level 3
Level 3
Příspěvky: 479
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 18 čer 2017 06:30

No mne na tsbohemia staly 1300. Cenu bych videl za jakekoliv normalni 2x2gb ddr2 800mhz, plus pripadne dalsi naklady, proste nepujdu do toho ze v souctu dam kilo navic na doprave.
To ze nekdo chce 1200 je ok, techno ram moc nebude a prece jen byly drazsi nez normalni. Nakonec i odpovidajici, jelikoz 2x2gb stoji nove obic ram a tohle jsou oc.

Jen ti na rovinu reknu ze prinos nech ram bude hlavne pri taktovani, kdy ti leze i tak ram.
Na desce s intel p35 mne podobne oc ram nechtely jet v 4x1gb, taktovani tim padem neslo a ram jely na zakladnim taktu. Coz nebyl problem ram, ale proste jde o vlastnost radice. S pouze 2 ram problem neni, tam si muzes delat co chces.

Odkud jses.
PC: cpu Q9550, chladič SCYTHE SCINF-1000 Mugen, deska Gigabite P35-ds4, ram 2x2 GB KINGSTON HyperX CL5 1066 Mhz, Gainward 8800GT 512MB DDR3 GS, zvukovka SB Creative X-Fi Elite Pro, DVD,
NTB: Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu 14.04 64-bit
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 18 čer 2017 09:44

Náchod, me o nejaky taktovani nejde,chci si jen vylepsit svyho staryho kompa na max co deska povoli, ted mi prisel od pana procesor za 900 kč Q9550 neni to sice Q9650 ale rozdil od meho stavajciho E8400 to bude asi slusnej.
PS:jak jsem psal,uz nejakou dobu sleduji a projizdim vsechny obline bazary a aukra apod. A cena za 2x2 1066MHz je priblizne 600-800. ;)

Turion
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 669
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod Turion » 18 čer 2017 10:47

DDR2 800MHz 2x2 jsou asi za 4 stovky běžně na aukru a na 1066MHz ti poběžej možná taky, když se jim desetina či dvě Voltu přidá.

cejny
Level 3
Level 3
Příspěvky: 479
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 18 čer 2017 21:30

Ja jen nechapu co lze ziskat tim ze se ta deska osadi 4x2gb, kdyz je solidni pravdepodobnost ze spolu pojedou max na 800, jeste k tomu nesinchrone vuci sbernici.

Proste bych vzal normalni ram a nechal to jet na 800mhz rovnou. Je to jak s adidas = 4 prozky pro teplou.ky [jen ironie, propadne je to vic adidas.

Rozdil cpu bude v tom ze to snese lepe zatez softu na pozadi a mraky zalozek v prohlizeci, diky tomu ze se jednotlve procesy rozhodi na vice jader. Pak samo v softech co dokazy vyuzit pocet jader, ale to jde driv o pracovni soft [komprese videii, ...]. Procesy, ktere neumej vyuzit vice jader, proste pojedou stejne rychce jako na stejne taktovanem c2d, jen bude rezerva v dalsich jadrech, Mam to doma. Na kancl, web a filmy to jede OK a neda se rict ze bych to vazlo.
Duvod proc tyhle cpu porad staci je v tom ze pozadavky na vykon zustaly u bezneho softu, co nepotrebuje vykon zhruba stejne. Jinak by nesel prodat treba atom nebo nejake N intel, coz asi nebude dovod, cert vi.
PC: cpu Q9550, chladič SCYTHE SCINF-1000 Mugen, deska Gigabite P35-ds4, ram 2x2 GB KINGSTON HyperX CL5 1066 Mhz, Gainward 8800GT 512MB DDR3 GS, zvukovka SB Creative X-Fi Elite Pro, DVD,
NTB: Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu 14.04 64-bit
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupím základní desku socket AM2/DDR2
    od PARKR » 27 srp 2017 11:07 » v K: Hardware
    6
    298
    od PARKR
    31 srp 2017 20:20
  • Hodnota těchto komponent? (E8400,ASRock 4core1600 + 2x2GB RAM)
    od Frotto » 27 pro 2016 16:52 » v Vše ostatní (hw)
    2
    197
    od Spartak1991
    27 pro 2016 19:32
  • DDR2 SO DIMM 2GB
    od Shorty » 03 úno 2017 13:32 » v K: Hardware
    0
    508
    od Shorty
    03 úno 2017 13:32
  • P:DDR2 KITY RAM
    od souky5 » 28 led 2017 11:19 » v P: Hardware
    2
    392
    od souky5
    15 úno 2017 14:52
  • Kingston SODIMM DDR2 a DDR3
    od libik » 07 dub 2017 10:17 » v P: Hardware
    0
    179
    od libik
    07 dub 2017 10:17

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů