Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 09:05

Kdo by jste je mel,velice rad odkoupim?dekuji vsem kdo se po nich podivaji ;)
Naposledy upravil(a) hicks-cz dne 17 čer 2017 17:49, celkem upraveno 1 x.



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32304
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod petr22 » 17 čer 2017 09:11

Oprav si nazev vlakna.

2x2Gb jsou dva 256 MB moduly

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 476
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod Ornádo » 17 čer 2017 10:24

Pokud nevíš proč tak je rozdíl mezi gb a GB a docela velký
Omlouvám se že někdy píšu bez diakritiky nebo přehodím písmenka, na notebooku mám francouzskou klávesnici :( Děkuji za trpělivost

DineS07
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2Gb 1066MHz cl5

Příspěvekod DineS07 » 17 čer 2017 11:05

Ornádo píše:Pokud nevíš proč tak je rozdíl mezi gb a GB a docela velký

On je hlavně problém v tom, že gb jak si napsal neexistuje. Existuje Gb a GB.

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 17:58

Opraveno vy detailisti,stacilo napsat pmkem a ne to tady rozmazavat a delat ze me blba a ze sebe machry :roll:
No neva,za ty roky jsem uz zvyklej na vsechno, ted k veci: doufam ze se najde nekdo s temito ramkami :smile:

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 678
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 17 čer 2017 18:27

Moc jich nebude, skusil bych aukro, ebay.

Cena nebude moc lidova a pokud uvazujes o osani starsi desky pretocenejma ram, tak pocite ze se kolikrat pocita v pripade plneho osazeni slotu ze radic da zakladni takty. Muj pripad s intelelem p35.

Ciste teoreticky ty ram mam a za odpovidajici cenu ti je necham, minimum je abych poridil normalni co nejsou oc. Samo ze v jetejch cenach, nema cenu jit do novejch, to by jsi se prohnul.
Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT
DAC Audinst HUD-mx2

Uživatelský avatar
Ornádo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 476
Registrován: srpen 15
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod Ornádo » 17 čer 2017 19:21

hicks-cz píše:Opraveno vy detailisti,stacilo napsat pmkem a ne to tady rozmazavat a delat ze me blba a ze sebe machry :roll:
No neva,za ty roky jsem uz zvyklej na vsechno, ted k veci: doufam ze se najde nekdo s temito ramkami :smile:

Být tebou tak bych nenadával,před rokem mě za to taky ukamenovali a jinak jsme ti díky tomu zviditelnili příspěvek
Omlouvám se že někdy píšu bez diakritiky nebo přehodím písmenka, na notebooku mám francouzskou klávesnici :( Děkuji za trpělivost

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 17 čer 2017 20:47

Reknu to takhle,koupil jsem pres bazos 2x2GB a dalsi typek co mi slibil jeste 2x2 tak je prodal nekomu jinemu :-/ kazdopadne chci mit celkem co mi deska dovoli a to je 8GB
Cena na aukru,bazosi a sbazaru je mezi 600-800kč
Ted se tam objevil novy inzerat ale pán je trochu mimo,nabizi je za 1200kč,a na dalsi strance jsou 2x4GB za 1000kč takze asi tak to je s cenami.
Tyhle ramky hledam denne tak pres 3 hodiny,takze vazne mam prehled o cenach a dostupnosti ;)

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 678
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 18 čer 2017 06:30

No mne na tsbohemia staly 1300. Cenu bych videl za jakekoliv normalni 2x2gb ddr2 800mhz, plus pripadne dalsi naklady, proste nepujdu do toho ze v souctu dam kilo navic na doprave.
To ze nekdo chce 1200 je ok, techno ram moc nebude a prece jen byly drazsi nez normalni. Nakonec i odpovidajici, jelikoz 2x2gb stoji nove obic ram a tohle jsou oc.

Jen ti na rovinu reknu ze prinos nech ram bude hlavne pri taktovani, kdy ti leze i tak ram.
Na desce s intel p35 mne podobne oc ram nechtely jet v 4x1gb, taktovani tim padem neslo a ram jely na zakladnim taktu. Coz nebyl problem ram, ale proste jde o vlastnost radice. S pouze 2 ram problem neni, tam si muzes delat co chces.

Odkud jses.
Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT
DAC Audinst HUD-mx2

hicks-cz
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod hicks-cz » 18 čer 2017 09:44

Náchod, me o nejaky taktovani nejde,chci si jen vylepsit svyho staryho kompa na max co deska povoli, ted mi prisel od pana procesor za 900 kč Q9550 neni to sice Q9650 ale rozdil od meho stavajciho E8400 to bude asi slusnej.
PS:jak jsem psal,uz nejakou dobu sleduji a projizdim vsechny obline bazary a aukra apod. A cena za 2x2 1066MHz je priblizne 600-800. ;)

Turion
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1739
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod Turion » 18 čer 2017 10:47

DDR2 800MHz 2x2 jsou asi za 4 stovky běžně na aukru a na 1066MHz ti poběžej možná taky, když se jim desetina či dvě Voltu přidá.

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 678
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Koupim-Shanim DDR2 2X2GB 1066MHz cl5

Příspěvekod cejny » 18 čer 2017 21:30

Ja jen nechapu co lze ziskat tim ze se ta deska osadi 4x2gb, kdyz je solidni pravdepodobnost ze spolu pojedou max na 800, jeste k tomu nesinchrone vuci sbernici.

Proste bych vzal normalni ram a nechal to jet na 800mhz rovnou. Je to jak s adidas = 4 prozky pro teplou.ky [jen ironie, propadne je to vic adidas.

Rozdil cpu bude v tom ze to snese lepe zatez softu na pozadi a mraky zalozek v prohlizeci, diky tomu ze se jednotlve procesy rozhodi na vice jader. Pak samo v softech co dokazy vyuzit pocet jader, ale to jde driv o pracovni soft [komprese videii, ...]. Procesy, ktere neumej vyuzit vice jader, proste pojedou stejne rychce jako na stejne taktovanem c2d, jen bude rezerva v dalsich jadrech, Mam to doma. Na kancl, web a filmy to jede OK a neda se rict ze bych to vazlo.
Duvod proc tyhle cpu porad staci je v tom ze pozadavky na vykon zustaly u bezneho softu, co nepotrebuje vykon zhruba stejne. Jinak by nesel prodat treba atom nebo nejake N intel, coz asi nebude dovod, cert vi.
Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT
DAC Audinst HUD-mx2


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupím 2x4GB DDR2
    od ExcalibrCZ » 01 lis 2017 17:54 » v K: Hardware
    2
    434
    od ExcalibrCZ
    01 lis 2017 19:19
  • Koupím základní desku socket AM2/DDR2
    od PARKR » 27 srp 2017 11:07 » v K: Hardware
    6
    609
    od PARKR
    31 srp 2017 20:20
  • DDR3 grafika s DDR2 základní deskou ?
    od Peter345 » 29 srp 2017 00:42 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    430
    od Peter345
    30 srp 2017 16:13
  • Sháním PC
    od Biomex » 29 led 2018 15:13 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    394
    od Biomex
    07 úno 2018 14:55
  • Sháním programátora
    od hudyhudak » 13 bře 2018 22:10 » v Programování a tvorba webu
    3
    540
    od lamin_cz
    18 bře 2018 16:09

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů