192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Covy
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Covy » 12 úno 2017 12:46

Naposledy upravil(a) Covy dne 12 úno 2017 12:59, celkem upraveno 1 x.



Reklama
Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1118
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Microsheep » 12 úno 2017 12:56

V hosts nic není. Ani by to nebylo možný, jak jsem doplnil do příspěvku minule, že by přeložil z ipčka na jméno.
Asi budeme muset začít od píky. Pingneš na ten router?
Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Covy
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Covy » 12 úno 2017 12:59


Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1118
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Microsheep » 12 úno 2017 13:05

IIS je webový server pod Windowsama, který pravděpodobně v síti nemáš, pokud nejsi ve firemní. Co to je za router? Je na tom IP určitě ten router? Nechceš se radši připojit kabelem přímo k routeru, pokud máš možnost.
Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Covy
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: únor 17
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Covy » 12 úno 2017 13:07

Určitě je, jiná IP nejde.
Klidně to připojím kabelem, to už bych dal sám, spíš mi jde o to, proč to nejde bezdrátově?

Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1118
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Microsheep » 12 úno 2017 13:11

Vim já, co tam máš nastavený, co tam je za router, jestli tam máš VLANy, VPNky, nějaký doménový řadiče a co za zvěrstva, nebyl jsem u tebe. Jak to mám vědět, když mi ani neřekneš co je to za router, jestli jich tam není víc atd.
Bezdrátově by to mělo fungovat naprosto stejně jako drátově, pokud nemáš např. nastavenou nějakou síť pro hosty omezenou firewallem, která ti tam něco dělá a dalších milion věcí, vim já? Asi použiju známou frázi, že věšteckou kouli fakt nemám.
Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Uživatelský avatar
W3rT1x
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 140
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod W3rT1x » 12 úno 2017 15:52

A zkoušel jsi tu stránku třeba na mobilu ?
Tím poznáš jestli to je počítačem nebo to nejde vůbec.
Steam: ZDE
OS: Windows 10
CPU: Intel Core I7-3770 @ 3.9Ghz
GPU: MSI GTX 650Ti 2Gb
SSD: 120GB + 1TB Ex. HDD
RAM: G.SKill RipjawsX 8GB 1600 CL9
MB: ASUS P8B75-M/CSM
PSU: Corsair VS550, 550W
Case: Zalman Z11 PLUS HF1, červenočerná

Kusi
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: 192.168.1.x - zobrazuje web http://microsoft.com/

Příspěvekod Kusi » 09 srp 2017 02:00

Co je to za router?
IIS bezne pise, ked routuje windows server.
Urcite je adresa routru 192.168.1.1 a nie napr 0.1?
Nestartuje PC? Skus toto video: https://www.youtube.com/watch?v=VZDv9ubQfY4


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Internet přes wi-fi se napojuje na 192.168.2.1 místo 10.0.0.138
    od Clorky » 30 říj 2017 17:49 » v Administrace sítě
    3
    160
    od Clorky
    30 říj 2017 19:41
  • Nelze se připojit na router přes WIN7 (přes 192.168.1.1)
    od atari » 30 čer 2017 14:32 » v Administrace sítě
    16
    908
    od Kusi
    09 srp 2017 01:55
  • Nebezpečný web - Microsoft Edge
    od Jitil » 06 pro 2017 17:02 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    110
    od Jitil
    včera, 10:00
  • geforce gtx 660 192 bit 2GB
    od Texx » 12 úno 2017 09:13 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    274
    od Petr Škorec
    12 úno 2017 11:42
  • bezpečnost Telnet x HTTP
    od jsemzpet » 30 bře 2017 13:41 » v Administrace sítě
    3
    321
    od ITCrowd
    30 bře 2017 14:39

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host