WD CLOUD 3TB - nastavení

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Nespecifikováno

WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 18 lis 2017 09:42

Zdravím,potřeboval bych poradit ohledně vytváření a přístupu uzivatelů na tomnto NASU.Omlouvám se,ale jsem začátečník tak mě nekamenujte.Instalace proběla OK.Poradil by někdo přes Skype?Umím vytvořit nového uřovatele a i složku,ale nevím jak se přihlásit atd..

Skype:mira2506



Reklama
Mira2506
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 19 lis 2017 21:28

wd errror.jpg
Nemohu se přihlásit kde dělám chybu?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18907
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 19 lis 2017 21:33

Občas probuzení NASu chvíli trvá, také heslo musí být napsáno zcela přesně (velké / malé písmena) ... + doporučuji fixovat IP NASu na pevnou adresu, viz modemrouter.

cejny
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 672
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod cejny » 20 lis 2017 00:22

Moznosti jak pridat data sdilena pres sambu je vice, ne jen pres gui.

Jde to i pres prikazovou radku
net use R: \\openwrt\<share> /USER:<USERNAME> <password> /PERSISTENT:YES

tuhhle cestu \\openwrt\<share> samo zmen na tu co je ve screnu, v ceste taky muzes pouzit ip nasu
R: je pismeno co se priradi vramci win, prikaz je z slozene z vice zdroju, je mozne ze bude potreba prohodit user,passwd za /persistent:yes , pripadne se podivej jake atributy lze pouzit

To ze ti to haze ze nemas prava beru, nekde je rana, duvoc proc to tvrdi ze mas z daneho pc jiz nejake spojeni s nasem aktivni a ze to neni povoleno, je druha vec.
Doporuciji klidne napovedu win a google. Samba sama tomu branit nemusi a podle mne ani takto nebude, nejake omezeni tam asi bude, ale driv aby se jen driv na vicenasobne prihlaseni z vice mist, ... Driv to bude nastavenim win, coz je drvi vlastnost.
https://superuser.com/questions/95872/s ... rent-users
Kazdopadme je jedno z reseni pouzit jednou textove oznaceni nasu v siti, jak ho mas na screnu a podruhe ip adresu.
PC: cpu Q9550, chladič SCYTHE SCINF-1000 Mugen, deska Gigabite P35-ds4, ram 2x2 GB KINGSTON HyperX CL5 1066 Mhz, Gainward 8800GT 512MB DDR3 GS, zvukovka SB Creative X-Fi Elite Pro, DVD,
NTB: Lenovo Thinkpad T430, 8 GB RAM, 160 GB SSD, LCD 1600x900, wifi AGN, Kubuntu 14.04 64-bit
REPRO Yamaha HS8/Mackie CR5BT

Mira2506
Level 2
Level 2
Příspěvky: 222
Registrován: listopad 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod Mira2506 » 28 lis 2017 17:05

Je tu někdo kdo vlastní tento CLOUD?Chtěl bych se zeptat na pár věcí.Díky

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18907
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: WD CLOUD 3TB - nastavení

Příspěvekod X » 29 lis 2017 07:44

Mám WD My Cloud 6 TB.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WD My Cloud - nastavení knihoven DLNA
    od sojkin626 » 11 říj 2017 17:18 » v Vše ostatní (sw)
    1
    383
    od Mira2506
    18 lis 2017 12:51
  • Jaký 3TB hardisk?
    od Honzis » 29 lis 2017 02:37 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    75
    2934
    od mmmartin
    31 bře 2018 20:58
  • Výběr 3TB pevného disku
    od Truger » 09 led 2018 20:43 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    139
    od Truger
    09 led 2018 20:43
  • WD Raid Edition 3TB do desktopu?
    od pepan321 » 09 bře 2018 14:18 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    315
    od Blitzkrieg
    11 bře 2018 19:40
  • Cloud v síti
    od Hooper » 27 úno 2018 11:48 » v Sítě - hardware
    3
    314
    od Microsheep
    27 úno 2018 12:12

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host