Reset Ntb MSI Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Badicek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Badicek » 02 říj 2016 11:10

A to bude mit stejny vysledek jako factory reset? Hodne veci je v pocitaci rozladeno nebo i nefunkcnich, je tam plno virů a zbytečných složek, takze bych prave potreboval dat PC do puvodniho stavu jak jen to jde.



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26384
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Martab » 02 říj 2016 11:18

Při Factory resetu bys tam měl spoustu zbytečných věcí předinstalovaných od MSI, u čisté reinstalace s formátem HDD tam bude jen Windows a to co si nainstaluješ.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Badicek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Badicek » 02 říj 2016 21:55

Dobrý den,

tak změny jsem provedl. Po skoro celém dnu to vypadá, že skoro vše funguje jak má, až na dvě veci:

1 - kdyz dam device manager a du do Display adapters, mám zde dva: Intel(R) HD graphics 3000 a pak mou grafiku od Nvidie...hadam ze by tu mel byt jen jeden ze?....Mozna je to spojene s problemem, ze kdyz chci doinstalovat nejake intel drivery, pise mi to ze system nesplnuje minimalni pozadavky, coz je blbost.

2 - kdyz pripojim muj externi HDD to USB 2.0 tak se chytne, ale jakmile ho dam do jednoho z 3.0, tak se nechyta, zkousel jsem nainstalovat drive na USB 3.0, ale take mi to pise ze PC nesplnuje minimalni pozadavky. Co je divne, ze kdyz zapojim mys do 3.0 tak funguje.

Diky moc za doladeni problemů ;).

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26384
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Martab » 02 říj 2016 21:57

Ad 1) Je to tak jak to má být

Ad 2) Instaluješ ovladače ze stránek výrobce?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Badicek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Badicek » 02 říj 2016 22:42

Nene postahoval jsem to nejak ze stranek intelu, Nvidie nebo jinde, da se to jeste nejak napravit? Mam napriklad ovladac na wifi, ale pravdepodobne ne na normal kabel, protoze ten mi nefunguje.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26384
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Martab » 03 říj 2016 06:44

Jo, zajdi na stránky MSI, najdi si tam tvůj model a ovladače pro něj. Stačí je nainstalovat a bude to OK.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 6 vteřinách:
https://cz.msi.com/Laptop/support/GE620 ... river&Win7 64
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Badicek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Reset Ntb MSI

Příspěvekod Badicek » 03 říj 2016 19:29

Je potreba je stahnout vsechny? Je jich tam urcite alespon 10-20. A stema staryma tedy nic nedelat, ono se to automaticky preinstaluje?

To jsou asi dve posledni otazky, pak snad konecne tenhle topic muzeme uzavrit :D. Dekuji moc!

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26384
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Reset Ntb MSI  Vyřešeno

Příspěvekod Martab » 03 říj 2016 19:37

Ty ovladače tam jsou v několika verzích, stačí ta nejnovější. Ty staré se s největší pravděpodobností ani nenainstalovaly když to házelo tu chybu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zatraceně pomalý NTB i po factory reset
    od Gudernatsch » 23 říj 2016 19:48 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    162
    od nations112
    23 říj 2016 20:16
  • Reset cmos
    od shockwave » 19 bře 2017 08:33 » v Problémy s hardwarem
    1
    244
    od second32
    19 bře 2017 09:46
  • Reset Biosu
    od Matlysek » 13 lis 2016 18:18 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    590
    od petr22
    15 lis 2016 10:24
  • RESET BIOS
    od skankinhoxD » 06 kvě 2017 16:24 » v Problémy s hardwarem
    2
    222
    od skankinhoxD
    06 kvě 2017 16:39
  • Reset routeru-nastavení
    od Pepin23 » 07 kvě 2017 10:35 » v Problémy s hardwarem
    15
    514
    od ITCrowd
    07 kvě 2017 14:30

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host