umístění počítače Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

umístění počítače

Příspěvekod huhto » 20 úno 2017 20:21

chci se zeptat počítacovou skřin ma m od topení vzdalenou 37,5cm,vadí to počitačove skřini když mi topení hřeje,odvod tepla je dostatečny ne,děkuji za odpověd



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13247
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: umístění počítače

Příspěvekod ITCrowd » 20 úno 2017 20:28

Asi bude nejlépe, když změříš teploty jednotlivých komponent a teplotu skříně. Výsledky dej sem a my už je posoudíme.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 20 úno 2017 20:29

není na to nějaky program?

Dodatečně přidáno po 1 minutě 43 vteřinách:
jinak nevim jak?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13247
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: umístění počítače

Příspěvekod ITCrowd » 20 úno 2017 20:33

MotherBoard Monitor, speedfan, aida64...
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 20 úno 2017 20:34

ok,zitra

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 21 úno 2017 15:00

a jak se potom vklada tady screenshot stim vysledkem?mam to udělat ten test normalně jak mam zapnute topení?

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2530
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: umístění počítače

Příspěvekod iDkcz » 21 úno 2017 15:03

Mas nějaké problémy s teplotama komponent, ze by se prehrivaly a vypínal se PC či padala hra ? Pokud ne a čase není nijak horka vlivem topení, tak bych to nechal být, pokud nikam jinam PC dat nejde - pokud jde, neotalel bych a umístil bych ho nejdál od topení, případně tam, kde už tolik nesálá teplo na bednu.
MSI B85-G43 | i5 4460 + Noctua NH-D14| MSI GTX 970 Gaming 4G@1509/8003 | Kingston HyperX Fury Blue 2x8GB 1600mhz | Seasonic S12II 620w 80+ | Seagate 7200.14 1TB | Samsung 850 EVO 120GB | Fractal R4 Window + 3x Noctua NF-S12B redux + 1x Noctua NF-A14 PWM | Roccat ARVO, Mionix 3200+400 | Asus Xonar DGX | KOMPLET NA PRODEJ ! :)

Nyní: Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB,.. )

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1202
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: umístění počítače

Příspěvekod behavioralista » 21 úno 2017 15:08

To jsou pořád dotazy.Já mám místo pro kompl už 15 let hned vedle radiátoru.Až to blafne,tak pak napiš. :D
Do té doby neřeš malichernosti.

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 21 úno 2017 17:25

dobra,ale i tak tu vložim ty teploty,jen tak pro kontrolu,jinak pc se mi nevypina a hry nepadaji

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 22 úno 2017 15:30

mam ty teploty změřit při zapnutem topení?protože když je zapnute topení a ja mam pc od něj cca 37,5 cm tak nemuže se přehřivat?proto že nasava teply vzduch?ja ale topení jen občas zapinam,jinak vubec,počitač se mi nevypina,neseka,hry nepadaji,a maximalně ho využivam a hry taky hraju

vuLva
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3554
Registrován: prosinec 15
Pohlaví: Muž

Re: umístění počítače

Příspěvekod vuLva » 22 úno 2017 15:40

huhto píše:počitač se mi nevypina,neseka,hry nepadaji

Proč furt hledáš problémy tam, kde nejsou?

Teploty se měří zásadně v zátěži. Teploty v idle nikoho nezajímají. Jestli si zapneš topení je čiště tvoje věc.

Prime95 + Furmark, nech běžet aspoň 15min.

Teploty zkontroluj v HWMonitoru, udělej screen a vlož sem do přílohy.
Fractal Design Define R4 (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i7-6700K@4,7GHz (Noctua D15S) - ASRock Z170 Extreme7+ - 16GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB - Samsung SpinPoint M9T 2TB (SQD+SQD) - Corsair RM650X - 34" Samsung CF791 @ 100Hz

huhto
Level 3
Level 3
Příspěvky: 446
Registrován: únor 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: umístění počítače

Příspěvekod huhto » 22 úno 2017 17:16

ja vim že řešim blbosti,ale jde mi o to aby se nepřehřival,což už bych poznal že?jinak teplota zkontroluji a vložim nejpozději v patek


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • umístění senzorů na gigabyte ab350
    od kirmakX6on » 18 čer 2017 16:44 » v Vše ostatní (hw)
    0
    201
    od kirmakX6on
    18 čer 2017 16:44
  • Vylepšení počítače
    od mk20 » 20 říj 2017 22:41 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    244
    od mk20
    21 říj 2017 21:18
  • Správce počítače
    od HoNy » 04 srp 2017 13:03 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    131
    od petr22
    04 srp 2017 13:12
  • restart počítače
    od huhto » 20 úno 2017 10:11 » v Vše ostatní (hw)
    6
    349
    od second32
    20 úno 2017 16:30
  • Zpomalení počítače.
    od Sandalfon » 12 pro 2016 15:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    240
    od Sandalfon
    12 pro 2016 19:13

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů