Program na tvoření obrázků Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
SALi
Aktivní varování: 2
Aktivní varování: 2
Level 1
Level 1
Příspěvky: 96
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Program na tvoření obrázků  Vyřešeno

Příspěvekod SALi » 09 říj 2017 08:35

Zdravím, potřeboval bych nějakej program na tvoření obrázků tak abych mohl do obrázku vložit další obrázek a tvořit.
příklad obrázek opice a do toho jej vložit třeba apple


( stolní ) AMD Quad Core A8-6500 3,5 GHz RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB
( laptop ) AMD A8-4500M 1.90 GHz 4GB RAM AMD Radeon 7640g 7600, HDD 500GB

Reklama
Uživatelský avatar
Grander
Level 3
Level 3
Příspěvky: 419
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod Grander » 09 říj 2017 09:30

Gimp

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18725
Registrován: květen 07
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod X » 09 říj 2017 10:00

Také jsem pro Gimp ...
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

Uživatelský avatar
SALi
Aktivní varování: 2
Aktivní varování: 2
Level 1
Level 1
Příspěvky: 96
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod SALi » 09 říj 2017 10:55

Díky za rady funguje, akorát nevím jak to uložit jako jpg obrázek stále to píše xfc někdo rady?

Dodatečně přidáno po 5 minutách 39 vteřinách:
Když ten obrázek vytvořím a chci ho uložit abych si to mohl dát jako plochu nefunguje to.
( stolní ) AMD Quad Core A8-6500 3,5 GHz RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB
( laptop ) AMD A8-4500M 1.90 GHz 4GB RAM AMD Radeon 7640g 7600, HDD 500GB

pompo
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod pompo » 09 říj 2017 11:05

Vím ze to nějak půjde i jednodušeji a přímo v GIMPU ale neměl sem čas to studovat tak sem si vyslednej obrázek dal do malování a přes něj uložil do jpg . :D ale radši počkej na radu někoho kdo se v tom vyzna ;)

Uživatelský avatar
SALi
Aktivní varování: 2
Aktivní varování: 2
Level 1
Level 1
Příspěvky: 96
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod SALi » 09 říj 2017 11:12

https://ctrlv.cz/ddu3 todle to píše
( stolní ) AMD Quad Core A8-6500 3,5 GHz RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB
( laptop ) AMD A8-4500M 1.90 GHz 4GB RAM AMD Radeon 7640g 7600, HDD 500GB

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2521
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod satik » 09 říj 2017 11:12

obvykle to bejva neco jako export, pripadne jeste doporucuju paint.net, ten pouzivam ja :)
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: AMD Ryzen 1700 @ 4 GHz+BQ SL 280, ASUS Crosshair VI HERO, 32GB RAM, MSI GTX 1080 Gaming Z, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: ASUS ROG SWIFT, Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1090
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod Microsheep » 09 říj 2017 11:44

xfc - formát, který si vytváří GIMP a má v něm uložené cesty, vrstvy, efekty atd.. (takto ukládáš projekt)
Pokud chceš výsledný obrázek, musíš dát Export As a vybereš si formát.
Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Uživatelský avatar
SALi
Aktivní varování: 2
Aktivní varování: 2
Level 1
Level 1
Příspěvky: 96
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Program na tvoření obrázků

Příspěvekod SALi » 09 říj 2017 11:47

Vyřešeno, díky za rady.
( stolní ) AMD Quad Core A8-6500 3,5 GHz RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 1TB
( laptop ) AMD A8-4500M 1.90 GHz 4GB RAM AMD Radeon 7640g 7600, HDD 500GB


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Program pro zahalení obrázku a postupné odhalování
    od Grymaz » 25 bře 2017 13:58 » v Vše ostatní (sw)
    1
    206
    od faraon
    25 bře 2017 14:24
  • Program v ktorom by som mohol pridať k obrazku pesničku mp3...
    od mimi » 19 pro 2016 08:30 » v Vše ostatní (sw)
    1
    173
    od michalxl99
    19 pro 2016 16:52
  • Citace obrázku
    od sojkin626 » 12 pro 2016 22:00 » v Vše ostatní (inet)
    2
    337
    od sojkin626
    12 pro 2016 23:00
  • Vyhledávání obrázků
    od bradto » 25 pro 2016 02:30 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    236
    od CZechBoY
    25 pro 2016 03:14
  • úprava obrázku
    od kasper » 09 bře 2017 11:08 » v Design a grafické editory
    2
    513
    od kasper
    12 bře 2017 15:11

Zpět na “Design a grafické editory”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host