Dal by se nějak upravit obrázek, aby na něm více vynikli zástupci? Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1
Level 1
Příspěvky: 57
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod ChrisTaylor » 04 čer 2017 14:52

A co si třeba zkusit pohrát s rastrovým editorem? Například zesvětlit či ztmavit pouze kus obrázku a vytvořit tím takovou „falešnou nabídku“, ve které bys měl umístěné ty zástupce? Vytvořil jsem něco podobného vytvořit během pár chvil.
► Zobrazit spoiler



Reklama
Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1963
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 17:47

X - díky za typ. Drag Strip jsem už naistalovat a vyzkouším to, jestli půjde nastavit tak, aby mi to vyhovovalo.

faraon - ztmavit ten obrázek už jsem zkoušel, ale moc se to neosvědčilo. Nesmít to být tmavé zase moc. Udělat ty okraje jednobarevné, jak navrhuješ, by nemuselo být špatné. Nevím však, jestli to zvládnu udělat.

petr22 - do přesunu se mi moc nechce. To asi radši oželím tapetu.

richchie - díky za typ. Ale je to přece jen značná změna, nahradit ikony takovým panelem. I v tomto případě bych asi radši oželel tapetu.

ChrisTaylor - máš to pěkně udělané. Taky mě to napadlo a vyzkoušel jsem to, ale můj výsledek byl nic moc. Prostě jsem to pod ikonami ztmavil v paint.net.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 399
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:25

Peťa: Můžeš tu dát ten obrázek? Nebo jej někam umístit na web? Čistý, jen to pozadí. Ne otisk obrazovky. V co největší velikosti. Je to tvé foto nebo stáhnuté?
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1963
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:30

Jirin - obrázek je v prvním příspěvku ode mě. Ještě na něj přikládám odkaz: https://lh5.googleusercontent.com/MdbtM ... w1920-h934
Mám ho uložen na Google Drive, takže myslím, že by neměl být nějak komprimovaný. A ano, je to moje foto.

EDIT: ještě mě napadá, že už jsem ho vlastně ořezával, protože jsem chtěl, aby tam bylo méně okolí a auta zabírala více místa.
Takže zde je ještě odkaz na původní fotku takovou, jak jsem ji vyfotil: https://lh5.googleusercontent.com/SWamN ... w1920-h934
Naposledy upravil(a) Peťa dne 04 čer 2017 18:36, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 399
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:33

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /MdbtMc1LWipl_yoaQPDAbKbmo6mMlrfSjACt2ymvLG6zZhqAJtJ01n7ver7oAGiBio-1Oo_6dBatR-s=w1920-h934 from this server. (Client IP address: 193.165.96.24)

Forbidden That’s all we know.

Dodatečně přidáno po 38 vteřinách:
Stejně tak se mi obrázek (ne)zobrazuje v prvním příspěvku.
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1963
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:45

Jirin - omlouvám se, nevím kde je problém. Jsou nastaveny jako veřejné. Nahrál jsem je tedy ještě zde: http://www.imgup.cz/album/PD Je tam ořílzý i ten úplně původní (pojemnovaný dav).
Tlačítko na stažení je vždy vpravo dole až pod reklamou.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 399
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:52

Už ok ... jaké máš rozlišení obrazovky u sebe?

Dodatečně přidáno po 3 minutách 21 vteřinách:
Asi 1920×1080 ...

Dodatečně přidáno po 4 minutách 19 vteřinách:
Určitě 1920×1080 :D
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1963
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:57

Ano.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 399
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 19:11

Inspirace viz ChrisTaylor, s tím, co umím, mi z toho vylezlo toto :D

http://leteckaposta.cz/169841877

Dodatečně přidáno po 12 minutách 11 vteřinách:
Nebo:

http://leteckaposta.cz/785894998
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Grander
Level 3
Level 3
Příspěvky: 423
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?  Vyřešeno

Příspěvekod Grander » 04 čer 2017 19:32

ještě takhle by to šlo:
http://www.imgup.cz/image/LgHM

Uživatelský avatar
Jirin
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 399
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 19:34

Grander: Hmmm, super, tu je vidět práce profíka ;)

Dodatečně přidáno po 9 minutách 13 vteřinách:
Mám k dispozici jen Paint Shop Pro a dělám v tom jen základní věci, ořezy, doostřování, atd. Prozraď, jak jsi to udělal? Nějaký layer jsi přidal a ten nějakou funkcí kruhovitě do stran zesvětlil? Photoshop?
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6045
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod faraon » 04 čer 2017 19:44

Grander píše:ještě takhle by to šlo:
http://www.imgup.cz/image/LgHM

Přesně tohle jsem měl na mysli, jen bych osobně dal přednost tmavšímu okraji, spíš do šeda. Ale to už si musí říct Peťa, jak mu to bude víc vyhovovat :)
Nejhroznější sen linuxáka: nabootuje počítač, a tam Windows.
Nejhroznější sen windowsáka: nabootuje počítač, a tam Linux.
Nejkrásnější sen linuxáka: nabootuje počítač, a tam Linux.
Nejkrásnější sen windowsáka: nabootuje počítač.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Crash GPU, prosim o radu co dál
    od Stalor » 17 bře 2017 11:22 » v Problémy s hardwarem
    12
    459
    od Turion
    18 bře 2017 14:18
  • Nevyhledatelný obrázek
    od bradto » 14 led 2017 15:02 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    313
    od bradto
    22 led 2017 20:34
  • Problém s RAM viz. obrázek.
    od vjLPK » 30 pro 2016 15:00 » v Vše ostatní (hw)
    0
    126
    od vjLPK
    30 pro 2016 15:00
  • Windows naběhne do výběru uživatele a dál mě nenechá nic udělat.
    od michalbar » 05 lis 2017 15:55 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    181
    od michalbar
    05 lis 2017 15:55
  • Windows Media Player- obrázek alba
    od dadan139914 » 29 kvě 2017 19:25 » v Vše ostatní (sw)
    1
    263
    od zeus
    30 kvě 2017 21:19

Zpět na “Design a grafické editory”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů