Dal by se nějak upravit obrázek, aby na něm více vynikli zástupci? Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod ChrisTaylor » 04 čer 2017 14:52

A co si třeba zkusit pohrát s rastrovým editorem? Například zesvětlit či ztmavit pouze kus obrázku a vytvořit tím takovou „falešnou nabídku“, ve které bys měl umístěné ty zástupce? Vytvořil jsem něco podobného vytvořit během pár chvil.
► Zobrazit spoiler



Reklama
Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 17:47

X - díky za typ. Drag Strip jsem už naistalovat a vyzkouším to, jestli půjde nastavit tak, aby mi to vyhovovalo.

faraon - ztmavit ten obrázek už jsem zkoušel, ale moc se to neosvědčilo. Nesmít to být tmavé zase moc. Udělat ty okraje jednobarevné, jak navrhuješ, by nemuselo být špatné. Nevím však, jestli to zvládnu udělat.

petr22 - do přesunu se mi moc nechce. To asi radši oželím tapetu.

richchie - díky za typ. Ale je to přece jen značná změna, nahradit ikony takovým panelem. I v tomto případě bych asi radši oželel tapetu.

ChrisTaylor - máš to pěkně udělané. Taky mě to napadlo a vyzkoušel jsem to, ale můj výsledek byl nic moc. Prostě jsem to pod ikonami ztmavil v paint.net.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 415
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:25

Peťa: Můžeš tu dát ten obrázek? Nebo jej někam umístit na web? Čistý, jen to pozadí. Ne otisk obrazovky. V co největší velikosti. Je to tvé foto nebo stáhnuté?
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:30

Jirin - obrázek je v prvním příspěvku ode mě. Ještě na něj přikládám odkaz: https://lh5.googleusercontent.com/MdbtM ... w1920-h934
Mám ho uložen na Google Drive, takže myslím, že by neměl být nějak komprimovaný. A ano, je to moje foto.

EDIT: ještě mě napadá, že už jsem ho vlastně ořezával, protože jsem chtěl, aby tam bylo méně okolí a auta zabírala více místa.
Takže zde je ještě odkaz na původní fotku takovou, jak jsem ji vyfotil: https://lh5.googleusercontent.com/SWamN ... w1920-h934
Naposledy upravil(a) Peťa dne 04 čer 2017 18:36, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 415
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:33

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /MdbtMc1LWipl_yoaQPDAbKbmo6mMlrfSjACt2ymvLG6zZhqAJtJ01n7ver7oAGiBio-1Oo_6dBatR-s=w1920-h934 from this server. (Client IP address: 193.165.96.24)

Forbidden That’s all we know.

Dodatečně přidáno po 38 vteřinách:
Stejně tak se mi obrázek (ne)zobrazuje v prvním příspěvku.
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:45

Jirin - omlouvám se, nevím kde je problém. Jsou nastaveny jako veřejné. Nahrál jsem je tedy ještě zde: http://www.imgup.cz/album/PD Je tam ořílzý i ten úplně původní (pojemnovaný dav).
Tlačítko na stažení je vždy vpravo dole až pod reklamou.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 415
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 18:52

Už ok ... jaké máš rozlišení obrazovky u sebe?

Dodatečně přidáno po 3 minutách 21 vteřinách:
Asi 1920×1080 ...

Dodatečně přidáno po 4 minutách 19 vteřinách:
Určitě 1920×1080 :D
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Peťa » 04 čer 2017 18:57

Ano.

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 415
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 19:11

Inspirace viz ChrisTaylor, s tím, co umím, mi z toho vylezlo toto :D

http://leteckaposta.cz/169841877

Dodatečně přidáno po 12 minutách 11 vteřinách:
Nebo:

http://leteckaposta.cz/785894998
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
Grander
Level 3
Level 3
Příspěvky: 439
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?  Vyřešeno

Příspěvekod Grander » 04 čer 2017 19:32

ještě takhle by to šlo:
http://www.imgup.cz/image/LgHM

Uživatelský avatar
Jirin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 415
Registrován: listopad 15
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod Jirin » 04 čer 2017 19:34

Grander: Hmmm, super, tu je vidět práce profíka ;)

Dodatečně přidáno po 9 minutách 13 vteřinách:
Mám k dispozici jen Paint Shop Pro a dělám v tom jen základní věci, ořezy, doostřování, atd. Prozraď, jak jsi to udělal? Nějaký layer jsi přidal a ten nějakou funkcí kruhovitě do stran zesvětlil? Photoshop?
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6231
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž

Re: Dal by se nějak upravit obrázak, aby na něm více vynikli zástupci?

Příspěvekod faraon » 04 čer 2017 19:44

Grander píše:ještě takhle by to šlo:
http://www.imgup.cz/image/LgHM

Přesně tohle jsem měl na mysli, jen bych osobně dal přednost tmavšímu okraji, spíš do šeda. Ale to už si musí říct Peťa, jak mu to bude víc vyhovovat :)
Hlášení při minulé aktualizaci Linuxu:
Po této operaci bude na disku použito dalších 1 024 B.
Děsně to bobtná :lol:

Hlášení při dnešní aktualizaci:
Po této operaci bude na disku uvolněno 13,7 MB.
No proto!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externí harddisk a data na něm
    od pav » 05 led 2018 22:11 » v Vše ostatní (sw)
    5
    294
    od faraon
    06 led 2018 09:39
  • Jde nějak vypnout KMCS?
    od cunik.cz » 10 kvě 2018 23:08 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    276
    od cunik.cz
    10 kvě 2018 23:08
  • Potrebujem oživiť nejak STARÝ POČÍTAČ!
    od JegenaJk » 14 led 2018 01:39 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    177
    od JegenaJk
    14 led 2018 03:45
  • Obrázek v komentáři-úprava kódu
    od luko02420 » 12 dub 2018 10:33 » v Kancelářské balíky
    2
    284
    od luko02420
    13 dub 2018 18:46
  • Spotify nechybí jim nějak hodně písniček?
    od Neznalec911 » 13 dub 2018 17:15 » v Komunikace na internetu
    2
    581
    od Neznalec911
    13 dub 2018 22:14

Zpět na “Design a grafické editory”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host