Zdravím,
prosím o radu, po poslední automatické aktualizaci windowsu mi na ploše při startu neustále vyskakují chybová hlášení všech programů, které se spouští po startu. Tyto hlášení vyskakují i při spuštění jakéhokoliv programu a to několikrát za sebou.(viz.obr.)
Když error odkliknu, tak program se normálně spustí.
Mám Windows 10
Prosím o jakoukoliv radu jak vyřešit tento problém.
Chybová hláška - chybná bitová kopie
Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie
To nikdo neví co s tím je? Všiml jsem si, že některé programy neotevřu vůbec, jako třeba PDF, některé instalačky atd. Jen vyskočí hromada stejných errorů a nic. A po všech to chce nějaký MPR.dll
zkus otestovat disk zda je v pořádku
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
MPR.dll je knihovna a ta je nejspíše vadná, či poškozená. Zkus opravu iWindows z instalačního DVD, nebo případně z flashky
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
re: atari
A to udělám jak? Zkoušel jsem stáhnout HD tune, ale neotevřu instalačku, vyskočí jen ten error.
re: pic
Windows už byl v notebooku nainstalovaný když jsem ho kupoval, CD k tomu nemám. Zkoušel jsem notebook dát do továrního nastavení, ale pokaždé to napíše, že to neproběhlo úspěšně.
A to udělám jak? Zkoušel jsem stáhnout HD tune, ale neotevřu instalačku, vyskočí jen ten error.
re: pic
Windows už byl v notebooku nainstalovaný když jsem ho kupoval, CD k tomu nemám. Zkoušel jsem notebook dát do továrního nastavení, ale pokaždé to napíše, že to neproběhlo úspěšně.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Recovery . Na disku je skryta particia. Bud sa da do Recovery restartovat z Win alebo nejakou klavesovou skratkou. Napr. u HP to byva F10 a F11. Mas to v navode.
F11 při startu nic nedělalo a F10 mě dostalo do Biosu.
V biosu jsem zkusil otestovat hardisk a napsalo to failed. Tak ze by to bylo vážně nim? Zajímavý je ale, že to ten error hlásí po aktualizaci windowsu.
V biosu jsem zkusil otestovat hardisk a napsalo to failed. Tak ze by to bylo vážně nim? Zajímavý je ale, že to ten error hlásí po aktualizaci windowsu.
Že je vadný HDD to nahlásí kdykoliv a aktualizace bude jen náhoda. Napsal jsem ti co dělat. Nebo, každá knihovna se dá stáhnout a vložit do system32. Ty ale asi čekáš na zázračné řešení, které to udělá samo.
Pokud je vadný disk, pak data se ztrácejí!
Pokud je vadný disk, pak data se ztrácejí!
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Ak odchadza HDD tak ti nic neostava. Skus este SFC https://www.lifewire.com/how-to-use-sfc ... es-2626161 Na kazdom notebooku je restart do recovery inac Niekedy su to kombinacie klaves CTRL alebo alt a F10 ci F11. Staci zadat typ do googlu a hladat
Obnovení přece zkoušel, ale nejde !
Ten Dllkit si musím koupit, abych mohl ty chyby opravit.
Dal jsem ten SFC scan a napsalo mi to toto:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some
of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not
supported in offline servicing scenarios.
Dal jsem ten SFC scan a napsalo mi to toto:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some
of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not
supported in offline servicing scenarios.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1441
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2024 17:43
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 2258
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”