PC se vypne po ukázaní loga windows
PC se vypne po ukázaní loga windows
Zdravím, mám problém s pc. Když ho zapnu, tak se nahraje bios, ale jakmile se ukáže spouštěcí logo windows 10, tak se pc vypne. když jsem se kouknul dovnitř skříně zjistil jsem, že deska je přidělána na pouhých 2 šroubech ale vše je zapojené. Jinak zdroj Eurocase 450W, napájí to jen FX 4300, 8gb ram, ssd 120gb a dvd mechanika... Myslíte , že odešel zdroj?
Re: PC se vypne po ukázaní loga windows
U zdroje "znacek" jako Eurocase to je hodne pravdepodobna moznost, ale stejne tak je pravdepodobne ze sebou mohl vzit i neco dalsiho.
V kazdem pripade vyzkouset jiny zdroj je obvykly zacatek testovani, co je spatne.
V kazdem pripade vyzkouset jiny zdroj je obvykly zacatek testovani, co je spatne.
Dobře zkusím to... mam 1 seasonic který teda používám, pak ale jeden funkční 350W -ale taky eurocase.. ale tahal nějakou A6 a ta byla si myslím stejně náročná... né-li víc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Už to, že základní deska je do bedny připevněná jen dvěma šroubky je na pováženou, protože vlastně "plandá" v bedně. To je asi PC složené někde doma a to skutečným "machrem".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35
- 5899
-
od ThereZ