Zdravím všechny na PC-HELP,
Právě jsem na můj YouTube kanál postnul první video a byl bych rád, kdybyste mi sem dali nějakou zpětnou vazbu, co si o něm myslíte, abych věděl zda-li má cenu pokračovat. Uvítám jakoukoliv konstruktivní kritiku a třeba i tipy, co do příštího videa vylepšit. Budu dělat převážně videa, kterých je na české YouTube scéně nedostatek a obsah se bude týkat převážně tipů, recenzí, novinek a recenzí. Aktuálně mám přibližně 10 dalších námětů na videa a vydávat bych chtěl jednou za týden.
První video se týká aplikací a tipů na TouchBar na MacBooku Pro - https://www.youtube.com/watch?v=FiiUVgyCW2A&t=
Díky moc za jakékoliv odpovědí a komentáře, pokud je téma špatně zařazeno, tak se omlouvám.
nový YouTube kanál
nový YouTube kanál
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Re: nový YouTube kanál
Je příliš hlasité intro proti mluvenému slovu, stačilo ho stáhnout o 6dB a je to ok. A v záznamu hlasu je na začátku slyšet(v audiacity i vidět) přebuzení.
Toho jsem si taky všiml, když jsem si to vícekrát poslechl, bohužel až v moment, kdy bylo video nahráno. Jinak díky za ten screenshot, do příštího videa to doladím.
Btw. Myslel jsem i kvalitu předaných informací a jestli je z videa pochopitelné, co chci divákovi předat. Díky.
Btw. Myslel jsem i kvalitu předaných informací a jestli je z videa pochopitelné, co chci divákovi předat. Díky.
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- NenapadaMeNic
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Intro bych nedával úplně na začátek, ale až po pár větách o tom Touch Baru. Jinak mi video přijde docela zajímavé, i když nevlastním nic od Applu a nemám to jak uplatnit, rád jsem se podíval až do konce. Možná bych ještě trochu zapracoval na náhledovce.
Máš pravdu, dělá to takhle většina YouTuberů. Je pravdou, že intro nikoho moc nezajímá a divák ho radši "přetrpí" až po pár vteřinách, co koukají na to, proč si video pustili. Náhledovku už mám jinou, bohužel mi z nějakýho záhadnýho důvodu nejde změnit. jinak díky moc!
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Taky nevlastním nic od Applu, ale musím uznat, že video je hezky zpracované. Nejvíce se mi líbí použití kamery z různých úhlů. Jestli je nebo není intro na začátku je úplná maličkost (možná by mohlo být o 3-4 sekundy kratší). Na tvém místě bych v tom určitě pokračoval.
Zkusím ho tedy zkrátit a uvidíme, jak to bude vypadat. Jinak díky moc za zpětnou vazbu!
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Nejvíc se mi taky libí ty záběry, co se mi ale nelíbí, je teda to intro, určitě bych ho zkrátil a možná nedával na začátek.
Druhá věc co mi vadí je mluva, chtělo by to mluvit spisovněji (dostupný aplikace, stisknutí klávesový zkratky atd...).
Ještě teda jedna věc je hudba v pozadí, přijde mi moc hlasitá a v okamžiku, když jsi nemluvil, jsem se do ní snadno zaposlouchal, což zapříčinilo nevnímání tvých dalších slov.
Druhá věc co mi vadí je mluva, chtělo by to mluvit spisovněji (dostupný aplikace, stisknutí klávesový zkratky atd...).
Ještě teda jedna věc je hudba v pozadí, přijde mi moc hlasitá a v okamžiku, když jsi nemluvil, jsem se do ní snadno zaposlouchal, což zapříčinilo nevnímání tvých dalších slov.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Díky za kritiku i pochvalu. Z reakcí vás dvou tedy už vím, že intro přepracuju, ještě nevím jestli ho jenom zkrátím, nebo ho udělám úplně jiné a také ho dám třeba až po 10 sekundách videa, kvůli kterému divák přišel. Hudbu spíš změním na nějakou jinou a možná ji ještě o pár Db ztlumím Jinak díky moc že ses podíval a díky za zpětnou vazbu.
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4