Dobrý den vespolek.
Hledám SW audio přehrávač, který bude číst audio soubory a z každého mi přehraje 10 sekund a pak skočí na další a zase z něj přehraje jen 10 sekund a tak stále... (ideální by bylo kdybych si čas přehrávání mohl určit)
Přehrávače mají různé "vymoženosti" - cinkrlátka ale tohle snad ještě žádného programátora nenapadlo.
Prošel jsem jich asi 5 a nic.
Existuje něco takového ? Děkuju za odpovědi k věci.
Na vysvětlenou:
Mám tlačítkový telefon, který mi ukládá každý hovor na SD kartu, jako soubor. Soborů se mi nashromáždilo za 5 let asi 2000 a chtěl bych vědět, co v kterém je. Když budu mýt nádobí, nebo něco nenáročné dělat, tak budu poslouchat co co je.
Pokud mi volal nějaký Šmejd a nabízel mi levnější elektřinu, nevím že to a to číslo je ten a ten, pokud ho nemám v seznamu.
Dotaz na SW přehrávač audiosouborů Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Dotaz na SW přehrávač audiosouborů
O ničem takovém nevím, ale dalo by se to řešit tak, že budeš mít normální přehrávač a třeba skriptem, nebo jiným programem budeš imitovat každých 10s stisk klávesy fwd (další stopa).
Myslím, že by se to dalo naskriptovat přes Autohotkey, a použít libovolný přehravač.
Mne napadá winamp , http://forums.winamp.com/showthread.php?t=346915
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nauč se číst a rozumět textu. Dotaz je ve nevhodné sekci. Sekce "Programy ke stažení" je pro odkazy na programy a ne pro dotazy. Návíc je v této sekci jasné upozornění. Téma přesunuto do odpovídající sekce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic si dodělávat nebudu! Když jsou programátoři vymaštěnci a nenapadne je funkce kterou by využil kde kdo..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak holt budes trochu vic klikat, neprogramatore.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo za blbost se platí.Zajímalo by mě co tazatel vlastně zkoušel.
https://www.aimp.ru/?do=catalog&rec_id=746
https://www.aimp.ru/?do=catalog&rec_id=746
nahodou to, co psal itcrowd je dobre reseni.
druhe reseni je to nekomu komplet zadat jako SW balik, pripravil bych si tak 50 000 Kc.
druhe reseni je to nekomu komplet zadat jako SW balik, pripravil bych si tak 50 000 Kc.
Tohle umí přehrávač MPV, který mám v základní instalaci malinového systému. Stačí v příslušném adresáři do konzole napsata MPV postupně přehraje 10 sekund z každé empétrojky kterou tam najde.
Pokud ti to nebude vyhovovat, například kdybys byl vymaštěný klikoň neschopný napsat pár písmen na klávesnici a trval na grafickém rozhraní, tak si stáhni třeba zdrojáky VLC a doprogramuj si tam tu funkci sám: https://www.videolan.org/vlc/download-sources.html. Nebo si na to najmi programátora, který ti to udělá podle tvých představ a přání. Zvládl by to i pokročilý student.
Kód: Vybrat vše
mpv --length=0:10 *.mp3
Pokud ti to nebude vyhovovat, například kdybys byl vymaštěný klikoň neschopný napsat pár písmen na klávesnici a trval na grafickém rozhraní, tak si stáhni třeba zdrojáky VLC a doprogramuj si tam tu funkci sám: https://www.videolan.org/vlc/download-sources.html. Nebo si na to najmi programátora, který ti to udělá podle tvých představ a přání. Zvládl by to i pokročilý student.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No pánové... nezlobte se na mě, ale takových přihlouplých funkcí v SW přehrávačích je, ale to, abych si mohl nastavit jaký čas, a kde, v jaké pozici skladby chci úsek každého souboru přehrát..
Doporučují mi tu dokonce pitvat zdrojáky... To je jako kdybych si koupil auto a v servisu mi pak řekli že stěrače to sice nemá, ale že si je můžu dodělat, když si seženu motorek a vhodný mechanismus pák a převodů.. Dost zoufalé rady !
Doporučují mi tu dokonce pitvat zdrojáky... To je jako kdybych si koupil auto a v servisu mi pak řekli že stěrače to sice nemá, ale že si je můžu dodělat, když si seženu motorek a vhodný mechanismus pák a převodů.. Dost zoufalé rady !
Tak co po nás vlastně chceš? Rady si dostal, řídit se jimi nemusíš. Jestli ti vadí, že ty si jeden z miliónu, který chce od přehrávače specifickou věc, kterou obyčejný přehrávač neumí, tak vytáhni chechtáky a zaplať si nějakého programátora, který ti to udělá. Brečet tu, že přehrávače mají XY funkcí, jen né tu tvoji je dětinské. To je jako chtít něco navíc po Excelu/Calcu, který má fukcí taky milión, ale když chceš něco specifického musíš si vytvořit makro, tohle je úplně ten samý případ.
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1663
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek