Dobrý den,
prosím Vás, máte někdo zkušenosti s nějakým internetovým obchodem zabývajícím se prodejem repasovaného zboží?
Chtěl bych si koupit repasovaný iphone a těch eshopu je mnoho. Ať už je to gigacomputer, swappie, jabkolevne, mobilpohotovost...
Ze kterého zdroje byste vybírali vy?
Díky moc.
Kde nakoupit REPASOVANÝ IPHONE?
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kde nakoupit REPASOVANÝ IPHONE?
Osobní zkušenost nemám, ale mnoho mých přátel má ze swappie velmi dobrou..
Já mám se swappie takovou zkušenost, že jsem přítelkyni kupoval Xs a připlatil jsem za novou baterii.
Ta se asi po týdnu používání nafoukla a řešila se reklamace.
Ta se sice vyřešila celkem rychle ale musel jsem s mobilem jet do servisu a nechat vytáhnout baterii (prý se to musí), což mě ale celkem naštvalo
Ta se asi po týdnu používání nafoukla a řešila se reklamace.
Ta se sice vyřešila celkem rychle ale musel jsem s mobilem jet do servisu a nechat vytáhnout baterii (prý se to musí), což mě ale celkem naštvalo
Intel Core i3 10100F /Sapphire Radeon PULSE RX 6600, 8GB GDDR6 / 16 GB DDR4 Patriot 2666 MHz / 480GB SSD WD GREEN / KINGSTON SSD 480GB A400
Kdyby prodejce byl jasnovidec, urcite tam da aku co se nenafoukne. Ze se s Iphonem na vymenu
aku musi do servisu je normalni, kdo Iphone neumi spravne rozebrat a zase slozit (vcetne lepidla) tak
ho muze velmi snadno znicit (praskly displej, urvane flex kabely, porypany kryt atd.).
Ja kupuju Iphony u Smarty a aku do nich od Avacomu.
aku musi do servisu je normalni, kdo Iphone neumi spravne rozebrat a zase slozit (vcetne lepidla) tak
ho muze velmi snadno znicit (praskly displej, urvane flex kabely, porypany kryt atd.).
Ja kupuju Iphony u Smarty a aku do nich od Avacomu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1191
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
19 zář 2024 21:59
-
- 0
- 1278
-
od Søren
04 srp 2024 02:33
-
- 2
- 1695
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
- 5
- 864
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
-
Optimalizované nabíjení 80% - Apple iPhone 15 Pro
od Zabral68 » 03 dub 2024 17:36 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 8
- 4980
-
od Søren
02 črc 2024 23:59
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”