MbAM se neaktualizuje
-
- Pohlaví:
Re: MbAM se neaktualizuje
Tam toho mnoho není: http://forums.malwarebytes.org/index.ph ... mpossible/
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jako dočasné řešení můžeš použít Manually Updating Malwarebytes' Anti-Malware otázkou je jak moc to udržují ještě aktuální...
Případně si zkus zkopírovat DB od jinud, pokud máš tu možnost a přehraj si ji u sebe.
Případně se můžu poptat u nich, ale to zvládne určitě jaro3
Případně si zkus zkopírovat DB od jinud, pokud máš tu možnost a přehraj si ji u sebe.
Případně se můžu poptat u nich, ale to zvládne určitě jaro3
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
u mě na W7 bez problému. Mám ho asi 15 dní staženo ze slunečnice.
Dnes ovšem jsem jej stahoval znova sousedovi, který nevěděl co a nainstaloval si XP Antispyware 2011 (POZOR VIR !!!)a ... MbAM hlásil hned po instalaci, kdy měla začít běžet 15 denní zkušební doba, že zkušební doba vypršela
PROČ tam máš proboha ...tinu?
Dnes ovšem jsem jej stahoval znova sousedovi, který nevěděl co a nainstaloval si XP Antispyware 2011 (POZOR VIR !!!)a ... MbAM hlásil hned po instalaci, kdy měla začít běžet 15 denní zkušební doba, že zkušební doba vypršela
PROČ tam máš proboha ...tinu?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
Tak jsem to stáhl a nainstaloval - moc to tedy neudržují databáze stará 48 dní, tedy o 23 dní více a počet načtených vzorků samozřejmě menší.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš by měl uživatel pečlivěji udržovat svůj systém. Já vím, že je to mnohdy těžké zvláště když se dá kdykoliv cokoliv stáhnout a nainstalovat. Díky takovým lidem jsem si dnes vydělal
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
Ale toto je přece udržování systému. Při sebevětší opatrnosti se nějaké malware stáhnout může.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S pořádným antivirem nikoliv. Sorry. A to kolikrát i když chci pro zkoušku letí dříve než jej stačím použít.
Asi je to zakleto,ale výsledek po všech odinstalacích a čištění a instalaci podle Jara je stále stejný......
Asi nikdo NIC neví,kde je zakopaný pes... Jen to zkouším.....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Napíšu tam moderátorovi , vyčkej , až bude přítomen , asi až o víkendu. je Vás ale málo , nevím , co mi poradí..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Jaro RAAAAD počkám,snad něco vyřešíš..... Dnes je to 26 dní,uvidíme co bude dál. Díky za snahu pomoci....
-
- Pohlaví:
Psal jsem na fórum MBAM a zatím bez odezvy. Bledulce to také nejde - WXP-SP3. Asi opravdu skončila podpora pro XP.
Budem muset najít něco jiného, ale stejně kvalitní bude asi problém.
Budem muset najít něco jiného, ale stejně kvalitní bude asi problém.