Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírování

Moderátor: Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 53531
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod petr22 » 03 led 2013 08:44

Jak presne mely kamery pomoci odhalit teroristy v New Yorku a Londyne? Vazne veris tomu, ze kamery jsou vybaveny zazracnym systemem, schopnym videt skrz obleceni a do zavazadel a armadou agentu, kteri je nepretrzite sleduji? Na tech kamerach by bylo videt jedine - naprosto nic podezreleho. Az zpetnou analyzou zaznamu se dalo k necemu dopatrat.

Zastance konspiracnich teorii nema cenu presvedcovat o tom ze to cim jsou posedli enni pravda, protoze jakoukoliv absenci dukazu povazuji pouze za znamku dokonaleho utajeni.

Ano, Velka Britanie nema to co bychom nazvali obcanka, ale maji jine prukazy totoznosti i zpusobu identifikace, stejne jako jakykoliv jiny stat na svete a jakakoliv jina spolecnost ktera je vetsi nez jedna vesnice, kde se vsichni znaji osobne.

Skutecne by me zajimalo jak by takova spolecnost "bez smirovani" mela fungovat - jak konkretne by clovek dokazoval kdo je, jak by jednal s ostatnimi, jak by jednal s urady a jak by probihala jakokoliv evidence cehokoliv a komunikace. V takove spolecnosti by nefungovaly zakladni principy, na kterych je lidska spoelcnost postavena.

Reklama
Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7356
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod faraon » 04 led 2013 09:06

Zastance konspiracnich teorii nema cenu presvedcovat

Bláboly o konspiračních teoriích si nech, protože ta největší a nejsměšnější je právě oficiální verze jedenáctého září. Je vylhaná ještě víc než zpráva Warrenovy komise a nikdo rozumně uvažující jí nebere vážně, kromě oficiální propagandy, a to jsou ti tví zastánci konspiračních teorií, které nemůžeš přesvědčit. Pro svůj osobní prospěch budou věřit sebevětší lži a rádi upálí každého kdo by měl jiný názor.

Na tech kamerach by bylo videt jedine - naprosto nic podezreleho.

Jeden ze slibů a argumentů pro zavádění kamerových systémů byl právě ten (nepamatuješ?), že povedou ke snížení kriminality. Byla to vědomá lež a jen hlupáci jí věřili. Oni politici v Anglii při zákazu ručních palných zbraní také slibovali větší bezpečnost, ale po něm vzrostla kriminalita o 40% a ta se zbraní o 200%, celkem logicky, protože bezpečnější jsou teď akorát zločinci, kterým se občané nemají jak postavit na odpor.

Jak presne mely kamery pomoci odhalit teroristy v New Yorku a Londyne?

S odhalováním takzvaných teroristů (Kubiš, Gabčík nebo škpt. Morávek také ve své době byli teroristé, stejně jako o válku dříve T.G.Masaryk) je problém, protože ve všech případech, kdy se nějakému útoku povedlo jakože zabránit, šlo o provokaci tajných služeb, kdy si agent vybral nějakého slaboduchého pomatence, nasliboval mu obstarání výbušnin nebo zbraní, a pak ho sebrali za přípravu teroristického činu. Takhle se vytváří statistiky a atmosféra strachu mezi lidmi, ale určitě ne větší bezpečnost. Skutečnému útoku to nikdy nezabrání, vede to jen ke zvýšení rozpočtu takové "služby". Ale čemu nebo komu vlastně slouží?

Skutecne by me zajimalo jak by takova spolecnost "bez smirovani" mela fungovat

Taková společnost fungovala po tisíciletí bez nejmenších problémů, a právě dnešní stav je nepřirozený. Víš jak to bylo za Rakouska? Žádné průkazy totožnosti nebyly, pro dostatečnou identifikaci stačilo potvrzení důvěryhodné osoby. Prostě člověk který potvrdil: "Ano to je on." Takže úředník na poště žádnou občanku nevyžadoval, protože svoje sousedy znal a poznal. Pokud někdo například cestoval a chtěl jednat s úřady jinde než v místě svého bydliště, nechal si nejdřív vystavit potvrzení o totožnosti, a s ním se mohl prokázat kdekoliv. Tohle bylo nutné i pro kočující společnosti (třeba herecké), takže se tomu říkalo cikánský průkaz, i když s cikány to nemělo nic společného (řekni hercům z Národního divadla že jsou také cikáni) a bylo to totéž jako dnešní občanský průkaz, jenže ti co seděli doma a cestovali nejdál do sousedního města ho nepotřebovali, a to byla naprostá většina obyvatel. Asi se ti to bude zdát neuvěřitelné, ale ono Rakousko fungovalo mnohem lépe než naše dnešní prýdemokracie, a lidé v tehdejší době měli víc svobod a práv než dnes. Smutná vizitka pro dnešní dobu, ve srovnání s tuhým císařským režimem s velmi výkonnou policií, i tajnou.

Jistě, můžeš si myslet že ty kamery a mikrofony v každém rohu, mříže na oknech a odstřelovači na střechách jsou tu pro tvoje dobro a bezpečí, stejně jako policejní těžkooděnci s vodními děly a slzným plynem, zátarasy a kontroly na silnicích vybavené kulomety, že snímání otisků a odběr DNA všem občanům bez výjimky (kromě smetánky pochopitelně, ta přece nemá důvod něco páchat), odposlechy všech telefonů a sledování všech počítačů, pravidelné prohlídky domácností, skenery ve dveřích škol, a další a další vymoženosti mají chránit tvé bezpečí, ale je to stejné jako myslet si, že oprátka na krku tě má chránit proti upadnutí.

Také můžeš namítnout že občan který nemá co skrývat se nemusí sledování obávat, ale uvědom si že stát který nemá co skrývat žádné šmírování nepotřebuje! Kromě toho že jakýkoliv údaj někdo "zodpovědný" rád ukradne a prodá komukoliv, kdo za něj zaplatí. Takže až svým dětem pořídíš elektronickou zdravotní knížku a některé z nich zmizí, tak se můžeš utěšovat že bylo dostatečně kompatibilní pro transplantaci a nějakému pracháči za mořem zachránilo život, viz současnou aféru v polských nemocnicích... A ještě jeden pohled do historie ti možná otevře oči: když Holandsko v 16. století ovládli španělští Habsburci, tak zakázali mít záclony v oknech, aby se za nimi nemohli scházet konspirující odbojáři, v jejich očích také teroristé. Slušný občan nemá co skrývat, že?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6445
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod karlos » 04 led 2013 10:02

Nechci se pouštět do polemik na hodně tenkém ledě, kde se všichni opíráme o víceméně subjektivní pocity a neobjektivně překroucená fakta, neboť absolutně nikdo z nás nemá přístup ke skutečně nezkresleným informacím. Dovolím si však oponovat v otázce zbytečnosti identifikačních průkazů. Uvedený příklad mohl možná fungovat za Rakouska-Uherska, maximálně ještě za první republiky. Vzpomínám si na vyprávění jednoho pamětníka o jeho totálním nasazení v Norimberku za druhé světové války. Bylo mu sotva dvacet, když viděl toto, v jeho očích velkoměsto a byl doslova fascinován. Do té doby byl totiž pouze jednou (!!!) za svůj život v Horšovském Týně vzdáleném pohých 15 kilometrů od domova. Dále se nikdy nedostal. A tak to tehdy měli všichni. Bez ohledu, jestli na vesnici, nebo ve městě. Žili na jednom místě, pracovali kousek od něho, nakupovali v ulici za rohem, na pivo a za zábavou chodili za druhý roh. Nebylo pak divu, že se všichni znali a totožnost jim potvrdil místní četník, nebo farář. Každého lumpa pak znal osobně rada Vacátko a nebyl problém ho hned zatknout. Přesuňme se však o necelých sto let dále. Naše doba je založena na cestování. Kolik z vás, kteří si toto přečtete, chodí do práce, do školy, na nákupy, za zábavou pěšky, maximálně pět minut? Bydlím na hodně malém městě, spíše vesnici. Do práce to mám 22 kilometrů. Manželka 18. Dcera to měla do školy 17, syn 28 kilometrů. Když budeme chtít do kina, pojedeme něco přes padesát kilometrů, do divadla stejně tak. Na nějakou tu tancovačku, nebo na pivo to zvládneme pěšky, alespoň TAM, pod pět minut. Když chci navštívit rodiče, cesta má 180 kilometrů. Základní potraviny koupím v místním konzumu, když chci něco lepšího, nebo jen pitomé hřebíky, musím do větších měst 17, nebo 28 kilometrů. Pomalu cítím, že se blíží stáří a s ním i více, či méně pravidelné návštěvy lékařů. Obvoďáka zvládnu i o francouzských holích pod deset minut. Specialisty však musím hledat v krajských městech (Plzeň, Klatovy), někteří jsou v Domažlicích. Měsíčně najezdím jen já sám více než jeden a půl tisíce kilometrů za prací, nákupy, zábavou,... A zdaleka nejsem jediný. Drtivá většina mých známých takto pendluje dnes a denně, jinak to totiž nejde. Takže bychom si všichni, kteří takto harcujeme měli zajít na úřad a nafasovat si cikánskou knížku? Patrně ano, ale mám za to, že nás úřady předběhly a vydaly nám všem občanské průkazy jaksi automaticky. ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7356
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod faraon » 04 led 2013 10:14

Ano, občanský průkaz je užitečný. Máš tam fotku, jméno, adresu a rodné číslo. Údaje naprosto dostačující k přesné identifikaci, a jeho pravost je dnes možné během několika sekund ověřit. Ale už mi nepřipadá užitečné to, že by v něm měl být RFID čip umožňující čtení dat na několik metrů (rekord je 65 metrů, přitom by to nemělo jít ani na 65 centimetrů!), a snímače na každé křižovatce a v každých dveřích, a už vůbec nesouhlasím s ukládáním takhle získaných dat "na věčné časy" v centrálních databázích soukromých nadnárodních korporací. Pamatuj že co může být zneužito, to také zneužito bude: http://www.novinky.cz/domaci/289296-pol ... ntovi.html
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 53531
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod petr22 » 04 led 2013 10:22

Potiz je v tom, ze ta oficialni teorie o 11 zari je jedina, pro ktereou existuji dukazy - dokonce vsechny dukazy. Kdyz uz mam potrebu vymyslet alternativni konspiracni teorie, tak je ale potreba vymyslet aspon neco, co neodporuje fyzikalnim zakonum, dokazatelnym skutecnostem a hlavne to musi byt neco, co si neprotireci. Treba konspiracni teorii o tom ze americani nikdy nepristali na Mesice lze rozmetat fyzikou zakladni skoly, presto jsou o ni mnozi presvedceni a veri ji i po zverejneni detalnich snimku z mist pristani misi Apollo v roce 2009.

Nekteri veri jedine tomu, co nikdy nikdo nevidel, nikdy o tom neslysel a neexistuje pro to jediny dukaz :smile: Ale jak rikam, cloveka kteri veri tomu pro co neexistuje zadny dukaz proste nepresvedcis - neexistence dukazu je preci znamka dokonaleho utajeni :smile: Navic kdyz povazuje automaticky vse, co mu kdo rekne nebo si nekde precte a uvidi za lzi, vymysly a vladni konspiraci. Budou verit sbevetsi lzi jen proto, ze povazuji za nemozne, aby oficialni informace byla pravdiva (bez ohledu na to, ze oficialni verzy videly desitky tisic lidi na vlastni oci). A ano - k tomu patri i oznaceni ostatnich, kteri veri necemu jinemu za blbce a za blazny.

Ale muze to take skoncit tim, ze clovek kolem sebe zacne strikat ocet jakmile nad nim preleti letadlo nebo se blizi bourka :smile:

Co se tyce Rakousko-Uherska, to ze neexistuje neco co se nazyva obcansky prukaz neznamena, ze neexistuji dalsi desitky seznamu osob. Uz jenom tim, kdyz se clovek narodil byl zapsan do matriky, byl v seznamu poddanych daneho panstvi, v zaznamech skol, bank, uradu a dokonce i v zanzmwch pohrebnich sluzeb. Pokud myslis, ze stacis ty bez jakehokoliv prukazu a dva lidi kteri dokazou, ze ty jsi ty tak ti prevedu, jak se ja a dva dalsi kumpani budeme vydavat za tebe, pricemz te pripravime o vsechno, co mas.

Co se tyce kamer, v mistech sledovanych kamerovym systemem uz nikdo nic neukradl. A jelikoz se predim jednalo o milionove skody, tak si dovolim tvrdit ze kriminalita se snizila. Nemuze stat na kazdem rohu hlidac (jeeeeje to by bylo reci o policejnim state - jakmile je policajtu moc, mame policejni stat, a jak jich je malo tak uz zase mame zlodejistan, a to je zase spatne).

Spolecnost bez smirovani tady byla nekdy do te doby, nez clovek prisel na to jak se lovi mamuti. A to si nejsem jisty, jestli se ostatni clenove tlupy mohly volne potloukat bez vedomi vudce. Bez overeni totoznosi (a ne, dva kamosi z hospody k tomu nestaci, tak by se za tebe mohl vydavat kdokoliv) a bez vedeni zaznamu neni mozne vuibec nic krome zivota na pustem ostrove.

K tomu jeste patri takova ta obvykla vlastnost, ze spousta veci by se mela vztahovat na ostatni, ale ne na me. Ochrana osobnosti, ochrana soukromi, ano, kamery - fuuuuuuuuuuuj, sledovani - fuuuuuuj -------- vykradli mi byt - jakto ze nemate zadne zaznamy kamer !???? jakto ze nemate zadne databaze pachatelu !??. Jakto ze nemate zadne zaznamy ??!

Krasne je to videt v internetovych diskusich, kde si mnozi pletou svobodu slova s moznosti tvrdit naprosto cokoliv bez dukazu - pokrikuji o vsech okolo ze jsou lumpove a zlodeji, ale jakmile nejdo to same tvrdi o nich tak vyhrozuji trestnim oznamenim.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 04 led 2013 11:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7356
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod faraon » 04 led 2013 10:56

Důkazy jako ten, že Muhammad Atta který údajně celý ten atentát zosnoval navštívil Českou republiku? Akorát že to byl úplně jiný Muhammad Atta...
Nebo důkazy podle kterých americký soudce v roce 2004 rozhodl že jedenácté září bylo provedené s podporou Iráku a tak má Irák obětem zaplatit odškodnění?
Nebo důkazy podle kterých jiný americký soudce v roce 2012 rozhodl že jedenácté září bylo provedené s podporou Íránu a tak má Írán obětem zaplatit odškodnění?
Všem těmhle důkazům určitě věříš. Můži ti jich napsat tunu, a nějaký jiný soudce podle nich rozhodne že na Marsu jsou Marťani co hrabou kanály a Měsíc je ze sýra, a ty tomu budeš věřit, protože jsou proto důkazy.

Jistě, jsou lidé kteří věří, protože chtějí věřit. A ti řvou že ten kdo nechce věřit, nebo má pochybnosti (třeba jen o neposkvrněném početí nebo užitečnosti neustálého šmírování) je kacíř (podvratný živel, buřič), čarodějník (škůdce státu, terorista), a zaslouží upálit (zavřít, doživotně internovat v Guantanámu), dosaď si podle doby a své víry, názoru nebo přesvědčení.

Ale tady nejde o tři newyorské mrakodrapy, který byly v tak špatném technickém stavu, že spadly po půlhodinovém požáru, zatímco jiné výškové budovy vydržely hořet i několik dní a po opravě stojí a používají se dodnes. Jde o jinou věc:
Líbí se ti že o tobě Google shromažďuje informace jaké věci vyhledáváš? Líbí se ti že Facebook ví o každé stránce kterou navštívíš, prostřednictvím toho modrého F na ní? Líbí se ti že Microsoft sleduje veškerou tvou činnost co ve svém počítači provádíš? Líbí se ti že tvůj poskytovatel ví o veškeré tvé komunikaci (webech i mailech), a zpřístupňuje jí bez příkazu soudu státním orgánům, jako je ten amnestovaný exfízl v mém předchozím příspěvku? Líbí se ti že telefonní operátor ukládá záznamy o tvých hovorech i obsah všech tvých SMS? Líbí se ti že tě na ulicích natáčejí kamery policie i soukromých firem a nikdo neví co se s těmi záznamy děje? Líbí se ti...? Mě ne.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 53531
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod petr22 » 04 led 2013 11:09

Google i Facebook ma vse v podminkach

Microsoft rozhodne cinnost uzivatele nesleduje (tohle jsme resili s bezpecakama poprve, kdy se tahle teorie objevila)

Co se deje s kamerovym zaznamem jinde sice tvrdit nemuzu, ale vim co se s nim deje u nas - presne dle zakona se maze. A zaznamy z kamer uz pomohly odhlait tolik zlodeju, ze se investice zaplatila behem mesice po instalaci. Kdyby lidi nekradli, kamery nebudou potreba. Jenze ve skutecnosti kradou i duveryhodne vypadajici zamestnanci na odbornych pozicich. I montaz kamer do aut ma jine duvody nez smirovani okoli.

A logovani internetu se provadi z jedineho duvodu - aby byl dukaz ve chvili, kdy dojde k prusvihu. U nas zatim nikdy nikdo zaznamy nepotreboval, ale jak jsem jiz uvadel, znamy ktrery vlastni firmu poskytujici pripojeni k internu byl 3x pozadan Policii CR o nekolik radek logu, dokazujicich ze konkretni pocitac v siti komunikoval s uvedenou adresou. Nedovedu si prestavit, jak podobne pripady resit bez logu.

Tyto prostredky (ochrany, sifrovani, blokovani, kamery, logovani) se vzdy zavadeji az jako obranne prostredky proti cinnosti nekterych jedincu druhu Homo Sapiens.

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7356
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod faraon » 04 led 2013 11:25

Google i Facebook ma vse v podminkach
Microsoft rozhodne cinnost uzivatele nesleduje...

Zrovna v Německu má teď FB velké problémy, a nejen kvůli svým podmínkám. Google také.
Že M$ uživatele nesleduje? Přečti si EULA, co všechno jsi jim dovolil. A nepochybuj o tom že to také dělají. Tyhle "teorie" jsou potvrzené od W95.

Ale budiž, beru to jako odpověď ANO, takže zkus vysvětlit karlosovi že schvaluješ totalitu mnohem horší než ty co jsme tady zažili, a děláš to pro jeho dobro. Zkus vysvětlit Blue Spiritovi že StB a Jáchymov zvýšily jeho bezpečnost, a přemýšlej o tom jak Gestapo a kamenolom v Mauthausenu přispěly k větší bezpečnosti občanů Říše. Můžeš o tom přemítat před sousoším lidických dětí, protože k dalšímu takovému pomníku tvoje důkazy a víra směřují. Jen jestli bude kdo by ho stavěl...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 53531
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod petr22 » 04 led 2013 11:34

Ano, na tohle jsem opravdu zapomel.

Chtit predlozit obcansky prukaz a dat si na dum kameru je vlastne horsi nez vyvrazdit 20.000.000 lidi.

Diktatura podle me hrozi v uplne jine forme (a nebo opak, totalni chaos). Ale mozna by to lidstvu prospelo, poslednich par generaci vubec nevi, jak takova skutecna diktatura vypada - tedy pokud se nenarodili v KLDR. Tudiz si nevazi niceho, co zrovna maji.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod X » 04 led 2013 22:41

Šmírování slouží jen k jednomu. K ovládání druhých ...

bed
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod bed » 21 úno 2015 08:20

Téma sice staré, ale stále aktuální. Internet je u nás sledován podobně jako v Číně nebo Bělorusku. Je za tím však obyčejné hlupáctví podobně jako v řadě jiných věcí. Předně nikdo, ani policie vám nedokáže, že jste dělali na netu cokoli kriminálního, jelikož to byste museli mít pod svou vlastní kontrolou celé spojení a provoz. Vždy se vám do linky teoreticky může kdokoli napojit se snahou vás takto poškozovat, a potenciální soud to bude muset připustit, jinak porušil občanská a lidská práva. Ani zločinci jeho delikt tak policie ČR na základě sledování tedy nedokáže, může jí ale toto pomoci chytit opravdového pachatele při činu.
Co však sledování může, je poškozovat vás politicky, pracovně, osobně, ale především obchodně, když například hledáte práci, což je i můj případ.
A taky sledování lze využít k mobbingu, tedy psychickému teroru kriminálníků především na pracovištích, anebo k teroru orgánů státní moci zneužívajících své postavení. Lze totiž snadno o vás šířit pomluvy, že třeba trpíte sexuální úchylkou, když se jen občas podíváte na ty úchylárny, kterých je plný internet, a které jsou nejhoršího ražení, právě ty z Východu, a stát ovládaný u nás neokomunisty toto benevolentně toleruje právě za účelem shazování lidí. Stále se totiž najde dost primitivů, kteří si o vás budou moc rádi myslet, že když tohle sledujete, anebo jen jste se prostě občas chtěli přesvědčit, zda jste opravdu sledováni - tzv. metoda sladkého bonbonku pro šmíráky, že to co tam je taky opravdu vy jste.
Mám zkušenosti a aplikacemi anti-mobbingu jako pomoci postiženým mobbingem, a tohle k odhalování násilnických soudruhů menažerů a jejich podlézavců fungovalo vždy výborně. Můžete se přesvědčit, a nebojte se, manželce to klidně řekněte předem, a společně se pak těm gaunerům špiclům můžete zasmát. Kaní jim totiž na takový bonbóneček sliny z čumáčků, že si je ani nestačí utírat, a ztrácejí při tom úplně soudnost, když se mohou o někoho v podstatě slušného takto pak za jeho zády otírat. Internet je a bude svobodným mediem, a žádný soudruh Zakuklený to nezmění. Internet je totiž právě na ně ten nejlepší bič, který na ně jako jeden z mála platí.

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2015 08:20) ---


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23591
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Internet a soukromí 1: stát opět nutí preventivní šmírov

Příspěvekod ITCrowd » 21 úno 2015 09:14

petr22 píše:Bez toho co ty nazyvas smirovani by nemohla tahle spolecnost vubec existovat (rozhodne ne s druhem homo sapiens)
Skoncil bys ve chvili, kdy bys mel poprve dokazat svoji totoznost. Pokud by te driv nekdo nezabil, protoze by mel prakticky absolutni beztrestnost.

Nesmysl. Před první světovou to takhle fungovalo normálně. Bez dokladů, bez pasů, bez hraničních kontrol.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak zapojit internet od O2 do tv Příloha(y)
    od cline » 30 bře 2023 16:11 » v Internet a internetové prohlížeče
    7
    2051
    od vojak3 Zobrazit poslední příspěvek
    30 bře 2023 18:11
  • Nejde internet na W7
    od Zeppelin » 08 srp 2023 07:51 » v Windows 11, 10, 8...
    14
    2158
    od Zeppelin Zobrazit poslední příspěvek
    08 srp 2023 21:35
  • o2 internet + o2 smart box 2
    od Glicker » 22 zář 2023 20:28 » v Vše ostatní (inet)
    4
    5047
    od Glicker Zobrazit poslední příspěvek
    25 zář 2023 16:03
  • Připojení mobilu k pc (internet)
    od rmlcek5 » 17 dub 2023 08:34 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    1363
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    17 dub 2023 08:37
  • Super rychlý internet
    od Stenatko » 21 črc 2023 14:01 » v Internet a internetové prohlížeče
    15
    2548
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    22 črc 2023 15:42

Zpět na “Internet a sítě (čl.)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti