Nejlevnější TV poměr cena/výkon

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Maykos
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: září 18
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nejlevnější TV poměr cena/výkon

Příspěvekod Maykos » 17 dub 2019 10:10

Já jsem si koupil Changhong tv k xboxu a nemám s ní žádný problém za ty ceny nabízí většinou nejvíc vlastností, mě stačila velká uhlopříčka + full hd za malou cenu a vyrábějí se prý v ČR. Určitě to není top, ale pro "neznalce" bude stačit :D

Co tahle za 5k ? Changhong LED40E4000ST2

Reklama
Uživatelský avatar
vlazy
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 673
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nejlevnější TV poměr cena/výkon

Příspěvekod vlazy » 17 dub 2019 13:49

Changhong je čínská značka a tyto TV se údajně vyrábí v Česku. Také jsem trochu uvažoval o koupi TV Changhong, ale nakonec jsem od této značky upustil. Odradilo mne od toho docela dost negativních recenzí a komentářů a také i to, že tyto TV bohužel nepodporují nahrávání přes USB.

kanoe222
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 352
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Offline

Re: Nejlevnější TV poměr cena/výkon

Příspěvekod kanoe222 » 17 dub 2019 17:41

Zasa by som to nehnal do nejakych znaciek ktore existuju na trhu rok ale radsej by som bral co ma aspon aku taku historiu. Zajdite si do predajne a nazivo si pozrite taketo telky ci to vyhovuje, alebo sa mate radsej poobzerat po niecom inom. Plus vyhladat o danom vyhliadnutom modely nejake recenzie ak to je mozne, ci az moc netrpi na nejake vady.

______________________________________________________
@petr22, mam na vas velmi jednoduchu otazku a chcel by som na nu velmi jednoduchu odpoved.
Otazka: Vy mate nejake certifikaty na to ze dokazete zhodnotit co je to kvalitny obraz a zvuk?

Lebo ak nie, co silne pochybujem ze mate, tak je to iba vas SUBJEKTIVNY nazor. Clovek co sem pride so ziadostou o radu ze potrebuje obrazne povedane "tupe zobrazovadlo", bez vselijakych modernych vydobytkov ktore ponukaju smart tv v cenovych relaciach na urovni priemerneho platu v narodnom hospodarstve a vyssie, tak mu nebudem predsa do hlavy tlacit kaleraby ako ma kupovat hory doly, lebo inak jeho zivot stoji za staru backoru, a o rok to bude aj tak vyhadzovat. To ze si kupite nieco drahe, neznamena automaticky uspech. Priklad z praxe, pracujem v IT firme kde mame notebooky v cenovych relaciach 1500€, a verte ci nie, rocne nejake to percento z nich ide tiez na reklamaciu, lebo tomu zhebne MB, tomu zhebne baterka, tomu odide HDD (tieto tri pripady som videl nazivo) a podobne pripady. Kupovat elektroniku ktora vydrzi 20 rokov je imho blbost, pretoze nikto na svete neudrziava nejake standardy 20 rokov, resp. nebrzdi vyvoj novych standardov len kvoli tomu aby udrzal nejake prehistoricke veci ktore su uz davno prekonane. Naco bude niekomu dnesna telka o 20 rokov ked si na nej neprehra ani film z netu pretoze (ocakavam) ze vtedy uz bude 8K bezne rozlisenie, co dnesne telky nedavaju ani omylom. Rovnako ako neustale odporucate 12 palcove notebooky s dokovacim portom, ja vas chapem ze ocividne robite v nejakej firme ktora ich repasuje/predava, ale robit si tu z tohto fora zivnost je mimo misu. Ktory normalny clovek by chcel robit na 12 palcovom notebooku? Ja chcem notebook, nie tablet ktory ked chcem pouzit musim najst volny monitor a kompatibilnu dokynu. Ktory normalny clovek vyuziva doma dokovaciu stanicu? Byval som dokopy 9 rokov na intrakoch, videl som stovky ludi na ich izbach s ich notebookmi a predstavte si, ZIADNU DOKYNU. Netlacte niekomu vzdy nasilu nieco co nepotrebuje, lebo vam to hodi nejake percento na vyplate.

_________________________________________________________
@pancito sry za offtopic

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 10896
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nejlevnější TV poměr cena/výkon

Příspěvekod zeus » 17 dub 2019 19:12

OT: solidni sloh, ale chtelo by to trochu lepsi usudek, kanoisto (kdyz uz petr doporucuje, tak z ebaye) a tedy pro priste vice myslet a mene psat ;) Omlouva te, ze jsi tu necely rok.

Kvalita obrazu a zvuku je VZDY subjektivni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů