Tip: jak nahrávat stream TV (ČT, Prima Play, Lepší TV, Skylink Live TV, ...) a cokoli jiného (software, hry, BD, ...)?

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19360
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Tip: jak nahrávat stream TV (ČT, Prima Play, Lepší TV, Skylink Live TV, ...) a cokoli jiného (software, hry, BD, ...)?

Příspěvekod X » 21 kvě 2019 05:08

Občas se tu (i jinde na Netu) podobné dotazy vyskytnou, proto asi leckomu přijde řešení tohoto problému vhod ...

Lze sice zkoušet software či doplňky do Net prohlížečů, různé downloadery, ale buď nebudou fungovat vůbec kvůli častým aktualizacím cílových serverů, nebo DRM. Přitom řešení je prosté, pokud máte aspoň trochu slušný PC s přiměřeným výkonem. A zdroje se můžou stavět na hlavu, ale z principu si nijak nepomůžou a vy se nebudete muset trápit s neustálou aktualizací softwaru obcházející nové a nové protiopatření.

Takže jak na to? Stačí na to software typu: VideoSnappingu, tedy česky ukládání (lapání) videa (a samozřejmě i zvuku) přímo z obrazovky! Já ze své praktické zkušenosti mohu doporučit výborný software: TechSmith - Camtasia Studio, není sice free, je to omezený trial, ale lze ho sehnat výhodně, stačí trochu snahy. Samozřejmě můžete zkusit použít i váš software pro snímání her, případně propátrat Net s dalšími možnostmi podobného softwaru.

Já jsem "své" TechSmith - Camtasia Studio 8 zkusil (nejdřív jsem samozřejmě prosondoval Net, co se nabízí pro ukládání streamů a protože toho moc není a funkčního ještě méně - promyslel jsem bezproblémový postup pro podobné účely a sáhl po potřebném software, které jsem již měl i nainstalované) na asi nejlepší zatím dostupné stream TV, co lze nyní zvolit (postupně jsem jich zkoušel více), tedy Skylink Live TV.

Na ní jsem narazil před pár dny, když mě zaujala reklama co prošla fintou skrz AdBlock+. Máte možnost 30 dní testovat stream TV od Skylinku, 60 TV kanálů (myslím že obsahuje 33 HD TV) (klasika DVB-T/T2 + další, například FilmBox, sportovní kanály a i 2 erotické - musíte vypnou rodičovský zámek) + týden zpět můžete pustit cokoliv, navíc pořad co běží živě můžete začít sledovat od začátku, dokonce malým trikem i přeskakovat reklamy (přidržením a táhnutím - i před časovou osu) + nabízená videopůjčovna (free nabídka), možnost sledovat až ze 4 zařízení (PC: Chrome + další, co nepamatuji - čtěte specifikace * mobily: Android - aplikace / IOS * tablety * TV: s omezením, například LG od 2014, Samsung 2016 a další TV) ... a toto celé máte na30 dní zdarma!Stačí funkční e-mail (potvrzení) a heslo, po 30 dnech se automaticky vypne, či můžete kdykoli zaplatit na měsíc 89 Kč. Nemusíte mít sat od Skylinku.

>>> https://www.skylink.cz/vyzkousej

https://www.skylink.cz/

https://livetv.skylink.cz/

Android aplikace >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... .skylinkcz

TechSmith - Camtasia Studio
Obrázek

TechSmith - Camtasia Recorder (součást Camtasia Studia)
Obrázek

Skylink Live TV - HOME
Obrázek

Skylink Live TV - TV - náhled běžících pořadů
Obrázek

Skylink Live TV - stream TV: Nova Cinema HD
Obrázek

Reklama
pet8808
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: září 20
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Tip: jak nahrávat stream TV (ČT, Prima Play, Lepší TV, Skylink Live TV, ...) a cokoli jiného (software, hry, BD, ...

Příspěvekod pet8808 » 29 zář 2020 04:06

Používáte někdo tento program k nahrávání / např SKYLINK /


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů