Nový spam testující inteligenci...

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod Radix » 22 kvě 2009 13:09

Dnes přišel nový spam. Na tom nic není, ale všimněte si kouzla nechtěného - "dojírny".

Kód: Vybrat vše

Gratulujeme! Vaše e-mailová adresa získal součtem US $ 500,000.00 v Austrálii Lotto prováděna prostřednictvím elektronické hlasování z e-mailu
adresy z různých společností v world.fill formulář níže a
rovněž zaslat kód 938436 ihned Dr.Mathew Jones na: onesathew@gmail.com pro platbu nyní.
JMÉNO EMAIL ADRESA ........... ...........
Dojírnu ........ své plné ADDRESS..........NATIONALITY.............MOBILE / PHONE.........SEX. AGE ...

Reklama
Uživatelský avatar
Razzell
Level 2
Level 2
Příspěvky: 231
Registrován: září 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod Razzell » 25 kvě 2009 14:25

Jo je to pakaz na tom netu :o) jako kdyz nekdo bohatne na warezu.. ale za takovehle kraviny bych sekal ruce :o)..
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192

Uživatelský avatar
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21113
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod memphisto » 27 kvě 2009 23:32

Upozornění pro zákazníky Western Union. Chodí jako SPAM meil, kde požadují opětovné potvrzení transakce! Samozřejmě je to falešný meil!

Dear Customer!

The money transfer you have sent on the 20th of April hasn't been received by the recipient.
According to the Western Union contract the transfers which are not received in 15 days are to be returned to sender.
To collect funds you need to print the invoice attached to this e-mail and visit the nearest Western Union office.

Thank you!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod Radix » 27 dub 2010 07:48

Dnes přišel tento spam. Neskutečné, co někdo dokáže vymyslet:

Pomoc!

Pokud je někdo z Vašich přátel nebo známých policistou, prokurátorem, soudcem, zaměstnancem některého z ministerstev, politikem či snad církevním činitelem, zašlete mu prosím tento mail. Bohužel jsem nebyl schopen najít konkrétní adresy. Chtěl bych požádat vás příliš číst tento text.

Pomozte mi, prosím. Nacházím se ve velmi svízelné situaci. Jsem matematik, vědec, ještě před několika lety jsem patřil k těm zámožnějším. Po celé roky jsem pracoval na vývoji počítačových systémů pro ochranu institucí s klíčovým významem pro bezpečnost státu. Sám jsem 10 let pracoval na vývoji globální antivirové ochrany Nejvyššího soudu Maďarské republiky, ale moje ochranné systémy po několik let chránily rovněž veškeré celní úřady, chemické a farmaceutické továrny, obrovské ocelárny – jediné svého druhu v zemi, tiskárny, nemocnice i radnice. Mé programy zajišťovaly antivirovou ochranu celkem 20 tisíc počítačů. Jak jsem uvedl, žil jsem v hojnosti a vlastnil jsem čtyři byty.

Před pěti lety však byl v Kanadě proti mně vynesen rozsudek, na jehož základě jsem musel proplatit celkem 22 miliónů Kč, z toho 21 milionu Kč naprosto nezákonně a bez jakéhokoli právního základu. V důsledku toho jsem se stal takřka bezdomovcem. Kanada zastává stanovisko, že jsem se během soudního sporu dopustil chyby, jelikož jsem nemohl předložit jistý dokument, a podle jejich názoru takový člověk nemá právo ani na spravedlivé řízení, ani na odvolání, ani na zákonný rozsudek, a tudíž jsem se za trest nemohl řízení proti mé osobě zúčastnit, za trest nebylo provedeno dokazovací řízení (a to ani s druhou stranou) a za trest dosáhla odchylka od zákonné sazby 21 miliónů Kč. Za trest musím na doživotí proplácet důchod ve výši 27 000 Kč měsíčně zdravé pětadvacetileté ženě, která již nikdy v životě nemusí pracovat, třebaže se jedná o osobu práceschopnou a ničím nepostiženou. I to je v rámci trestu za můj údajný prohřešek. Nebýt tohoto trestu, zmíněná osoba by nebyla získala ani haléř důchodu, neboť na něj ze zákona nemá nárok, já však, jak se zdá, nemám nárok na zákonný rozsudek. Dnes již mi nic nezůstalo, tři rodinní příslušníci zemřeli, jeden onemocněl rakovinou a pět let jsem neviděl ani své děti, neboť částí trestu je i znemožnění kontaktu s dětmi. Byl proti mně uplatněn trest nezákonného rozsudku, neboť jsem na požádání kanadského soudu nebyl s to předložil finanční dokumenty jedné maďarské firmy. Celá rodina vědce žijícího v nejsilnější zemi světa (EU) přece nemůže zahynout jen proto, že se jeden kanadský soudce přepočítá o 21 miliónů Kč, že jeden kanadský soudce není ochoten vynést rozsudek v souladu se zákony.

Jména advokátů mé ženy v tomto sporu: Israel a Goldstein, jméno soudce: Waldman.

V Kanadě došlo i k případu, že kapitán zaoceánského plavidla v přístavu neodevzdal jistý dokument, načež proti firmě bylo zahájeno řízení, za nepředložení dokumentu však z něj byla vyloučena a za trest byla celá loď konfiskována. Posádka plavidla se nedopustila pašeráctví ani jiného trestného činu, Kanada však přesto zastává názor, že strany lze vyloučit z řízení, a za těchto okolností mohou soudci vynášet rozsudky dle vlastní libosti. Jedna nákladní loď pro kus papíru. Somálské piráty jsou svatí poustevníci ve srovnání s Kanadou. Jedná se o efektivní způsob krádeže nákladních lodí, není to hloupý způsob somálských pirátů.

Kanada se v oblasti právnictví ubírá proti proudu. Vyloučení z řízení je praktikováno stále častěji, rozsudky z valné části nejsou náležitě odůvodněny, pravidelně dochází k upuštění od dokazovacího řízení, stejně jako v mém případě. Vládne tu neznalost a nedodržování základních právních norem. Kdysi tam byla jurisdikce na poměrně vysoké úrovni. Pročetl jsem si několik zákonů z 20. let 20. století a obeznámil jsem se rovněž s několika rozsudky včetně dokonalého zdůvodnění; jednalo se o spisy jako v Evropě nebo v USA, dnes však to všechno upadlo v zapomnění. Co se tam nyní děje, nelze nazvat právním řádem.

Evropská Unie se dnes stala nejsilnějším státem světa, federací s vlastním ministerským předsedou, s vlastním ministrem zahraničí i s vlastními ozbrojenými silami. Prakticky jsou to jakési Spojené státy evropské. Naléhavě Vám prosím, abyste nepřipustili, co Kanada způsobila mně i případným jiným vědcům. Proč by měl nejsilnější stát zeměkoule připustit, aby Kanada neslýchanými justičními podvody ožebračovala, pronásledovala a přiváděla na pokraj nemajetnosti jeho nejnadanější vědce a hnala do záhuby i jejich rodiny? Naléhavě Vás žádám, aby to Kanadě neprošlo.

U Mezinárodního soudu v Ženevě jsem požádal o zahájení řízení proti Kanadě, příslušné spisy přikládám. Mezinárodní soud mé stížnosti náležitě nepřešetřil se zdůvodněním, že jsem v Kanadě proti rozsudku nepodal odvolání. Odvolat jsem se však samozřejmě nemohl, a to právě proto, že jsem byl z jakékoli formy účasti na sporu, a to i z odvolacího řízení, vyloučen. Pokusil jsem se Mezinárodnímu soudu objasnit, že jakémukoli odvolání bylo zamezeno, avšak ani poté věc náležitě nepřezkoumali a namítali, že nebylo podáno odvolání. Přitom bylo zamezení možnosti odvolání vlastním předmětem stížnosti. O tom, že Mezinárodní soud si ostatně mnohé skutečnosti uvedené v mých podáních chybně vyložil, se můžete přesvědčit v příloze. Jeden z argumentů, na nichž se konečné rozhodnutí zakládá, zní, proč jsem se nepokusil o řízení o ústavní stížnosti, přitom jsem však již v dřívějším podání poukázal na skutečnost, že kanadská ústava neposkytuje ochranu práv, které jsou předmětem stížnosti. Jak se zdá, v mém podání nebyla věnována pozornost pasáži, kde v několika bodech podrobně rozebírám, proč ústava neposkytuje ochranu těchto práv. Mezinárodní soud totiž ve svém rozhodnutí necituje tu část mého podání, kde je popíráno tvrzení odst. 4.4 tohoto rozhodnutí, a své konečné rozhodnutí odůvodňuje vlastně tímto odstavcem.

Prosím, abyste zažalovali Kanadu v rámci mezistátního sporu. Jen na této platformě musí totiž Mezinárodní soud stížnost přezkoumat a vynést náležitý rozsudek, k čemuž na základě mé stížnosti nemohlo dojít. Pokud dojde k mezistátnímu sporu, pak nemůže posloužit jako argument pro odmítnutí fakt, že nebyly vyčerpány možnosti odvolání. V mezistátním sporu není tato skutečnost směrodatná. Prosím, abyste zahájili řízení proti Kanadě na základě Mezinárodní pakt o občanských a politických právech (120/1976 Sb., čl. 41, odst. 1). V rámci možnosti vyhlaste rovněž na území Evropské Unie pátrání po soudci.

Já jsem v nouzi. Prosím pošlete mi 250 Kč, nebo 2500 Kč, pokud je to možné, nebo pokud je příliš mnoho, pošlete mi 25 Kč, pokud se to dá udělat pro mě.
Číslo účtu:
IBAN: HU82 1070 0141 6515 8795 5000 0005
SWIFT kód CIBH HU HB
Jméno: Peter Vargay
adresa: Maďarsko, Debrecen, Hatvan U. 1. c.

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6445
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod karlos » 27 dub 2010 09:52

To je bomba!!! Je mi toho chudáka líto a určitě něco pošlu :lol: :lol: :lol:

Možná mu nějaký stoupa pár kaček pošle. Za tu slohovku by si to zasloužil :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod guest » 27 dub 2010 11:48

Neskutečná slohovka. Zaráží mne ale, že větší část je napsána dobře česky a jen závěr vypadá jako by to překládal google.

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod El Diablo » 04 kvě 2010 11:03

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod Radix » 08 kvě 2010 08:50

Dnešní přírůstek:

Předmět: Top Secret -Evidence to Killers of Lech Kaczynski -Poland

Hello Good friend,

Omlouváme se za nepříjemnosti, ale mám vážné "Přísně tajné", pro vás samotné.

I'am Monica Dmitry z Polska, ale můj manžel, ruský člověk, a žil v Polsku. Do té doby jsem vám top-secret.Some velmi top skupina lidí je po mém žít a zabil mého manžela a jediného syna (Vandosh). že monitor mi stezku přes vrch satelitní počítač jen proto, že mám pásku, která má skupinu lidí ve vládě, že spiknutí s cílem zavraždit prezidenta Lecha Kaczyńského a jeho manželka s 96 jinými úředníky z Polska.

Byl jsem schopen uniknout z domova a přestěhoval se do jiné země, která je sražena od vás, až budete reagovat na me.the jediný přítel jsem zabit, prosím, udržovat tyto informace v tajnosti, jak udržet vejce doma.

A konečně, tento dopis za přísně důvěrné, že pouze vaše uši k slyšení před pásku dostane bezpečně do you.Please ne ztrácet čas vystavit them.Kindly odpověď se mi přes e-mail z bezpečnostních důvodů, jak víte, můj život je ve frontě, prosím pomozte! Pomozte mi! Pomozte mi!. Email: mie.vladimir10@ gmail.com nebo vladimimiebach65@aol.com

Díky

Mrs. Monica Dmitry

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19360
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod X » 08 kvě 2010 20:20

Radix píše:... jak udržet vejce doma.


Radix: Jak udržet vejce doma? Nevím, bydlím na kopci a vejce se zkutálej :D

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod Radix » 08 kvě 2010 20:57

Jsou to perly.

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6445
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Nový spam testující inteligenci...

Příspěvekod karlos » 09 kvě 2010 07:35

to X: Nosím slipy... :wink: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Spam server Discord
    od luckydasty » 05 srp 2023 18:43 » v Komunikace na internetu
    1
    2231
    od rhsCZ Zobrazit poslední příspěvek
    06 srp 2023 13:34
  • Nový poskytovatel internetu - nový modem
    od HarryS21 » 28 bře 2024 19:07 » v Sítě - hardware
    4
    1137
    od HarryS21 Zobrazit poslední příspěvek
    29 bře 2024 19:48
  • Nový PC
    od Lebedil » 31 pro 2023 17:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    828
    od Lebedil Zobrazit poslední příspěvek
    01 led 2024 16:07
  • Novy pc na hry
    od lubo007 » 01 lis 2023 12:56 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    933
    od lubo007 Zobrazit poslední příspěvek
    01 lis 2023 15:31
  • Nový PC
    od Krolino » 13 bře 2024 14:19 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    13
    2220
    od Ľubo Zobrazit poslední příspěvek
    21 bře 2024 16:31

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host