Týdenní herní novinky - 15. díl

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4480
Registrován: únor 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Týdenní herní novinky - 15. díl

Příspěvekod beather » 18 led 2016 08:54

Ahoj všichni ! Tak jsem tu s novým dílem herních novinek a přehledem toho, co uplynulý týden v herním světě přinesl. Hezky se usaďte a pojďme si to společně ucelit.

Známe informace ohledně sběratelské edice nového Deux Ex

Sběratelská edice nového dílu Deus Ex, s názvem Mankind Devided, nás vyjde na 120 euro s tím, že v ní nalezneme již klasicky artbook, 23 cm velkou sošku Adama Jensena, bonusovou misi , tři DLC, soundtrack a komix společně s románem o hře. Klasické verze hry budou stát 50euro pro PC a 70euro pro konzole nové generace. Hra vychází v létě tohoto roku a to 23. srpna

113450.jpg


Série Call of Duty prodala již čtvrt miliardy her

Je to neuvěřitelné číslo tak jako je Call of Duty neuvěřitelný zlatý důl. Vydavatelství Activision v roce 2003, kdy vyšel první díl toto určitě nemohlo tušit. Od toho roku se hodně změnilo a COD se stalo nenáviděnou i milovanou hrou. Největší oblibu hra zažívá v Severní Americe, kde je již po dobu 7 let první v počtu prodaných kusů za rok. Není tomu jinak ani v letošním roce s Black Ops 3 a hra tak bez problému předběhla Zaklínače nebo třeba Fallout. A co si myslíte o COD vy? Máte radši futuristické nebo klasiku?

Black-Ops-3_Stronghold_Broken-Arrow_WM.jpg


Leslie Benzies opouští Rockstar North

Po 15 letech se vzdává funkce prezidenta této firmy. Tento člověk dělal producenta každému GTA od 3 dílů tak jako westernovce Red Dead Redemption, detektivky L.A Noir (která je podle mě skvělá), nebo třeba Max Paynovi. Prý si Leslie vzal volno již 14. září 2014 a po 17 měsících se rozhodl, že se nevrátí. Stojí za tím evidentně nějaké osobní problémy a nám nezbývá nic jiné, než mu popřát hodně štěstí do dalšího života. Leslie se objevil ve společnosti v roce 1998, kdy byl Rockstar známý pod DMA Design. V té době pracoval jako hlavní programátor na hře Space Station Silicon Valley pro Nintendo 64 a PlayStation. Poté pomáhal s vývojem Grand Theft Auto 3.

117992.jpg


V nové české hře budeme hledat svoji dceru v lesích

Všichni houbaři nebo milovníci lesů dávejte pozor ! Nová česká hra se bude totiž odehrávat v jihomoravských lesích a naším úkolem bude najít ztracenou dceru. Půjde o psychologickou hororovku, která vás rozhodně nenechá klidnými. S hlavou plnou otázek se vydáte do lesa, kde na vás číhají různé překážky.

https://www.youtube.com/watch?v=ZoQAWdyAkWA

Nový Hitman bude čistě epizodická hra

Vývojáři společně s vydavatelstvím se rozhodli, že pozmění způsob vydávání Hitmana. Nově půjde o čistě epizodickou hru a to znamená, že v době vydání budeme mít k dispozici pouze jednu lokaci. Tou je prolog a Paříž no a v dubnu se dočkáme Itálie a další měsíc Marakéše. Studiu jde prý o to, že chtějí vytvořit vlastně živoucí hru, na kterou budou navazovat. Fanouškům se toto moc nelíbí a tak uvidíme, jak to všechno dopadne... První epizoda má vyjít 11. března pro PC a konzole nové generace.

Agent-47-Hitman-2015-Movie-HD-Wallpaper-672x372.jpg


Beta The Division na konci měsíce

Bety The Division se dočkáme již 28. ledna na Xboxu a 29. ledna na PC a PS4. Servery se vypnou 31. ledna a přístup do bety budou mít všichni, kteří si ji předobjednali. Plná verze vyjde 8. března na všechny platformy. Tak co, vyzkoušíte a těšíte se?

118039.jpg


American Truck Simulator levněji a s DLC

České studio SCS Software opět příjemně překvapuje a to snížením cenovky pro předobjednávku. Nyní hra stojí necelých 500 Kč a k předobjednávce dostanete rozšíření v podobě Nevady a Arizony. Nové a nové části mapy budou postupně vycházet a já osobně se moc těším. Rád bych vám také dal menší tip... Já osobně si titul předobjednal na Xzone, kde k ní dostanete i dárek v podobě hry 18 Wheels of Steel: American Long Haul a také tričko s logem American Truck Simulatoru... Já si teda myslím, že za tu cenu se to vyplatí ! Na závěr přikládám fotku sběratelské edice, ke které dostanete pěkný kamionek a to za necelých 1200 Kč !

118001.jpg


Sony jako omluvu za výpadky PSN prodlouží předplatné

Výpadek, který trval z noci 4. ledna na 5. ledna, postihl hodně hráčů. Ti, kteří měli v té době aktivní předplatné, dostanou prodloužení o jeden den. Pokud mezi tyto lidi patříte, na email vám dojde kód, který si musíte aktivovat.

psn525_hry7.640.jpg


Šéf vývoje Rise of the Tomb Raider opouští studio

Kam všichni utíkají? Předtím to bylo z Valve, pak Rockstar a teď i Crystal Dynamics? Brian Horton, který šéfoval vývoji nové Lary prý má zamířit do Infinity Ward, kde bude nejspíše makat na novém COD. S rodinou se prý rozhodl vrátit zpátky do jižní Kalifornie. Všem děkuje za jejich přízeň a ujišťuje, že zůstává se studiem v kontaktu. Tak přejeme hodně štěstí !

brian-horton-rise-of-the-tomb-raider.jpg


Pelykosauři a brouci nově v ARK: Survival Evolved

Nový predátor se podívá do předběžného přístupu této hry, který běží na Xboxu a PC. Titul zažívá celkem velkou popularitu a vývojáři proto sypou nový obsah. Dále zde narazíme na velké brouky, kteří sídlí v jeskyních a jsou dost nechutní. Na vše se můžete podívat v přiloženém videu.

https://www.youtube.com/watch?v=KBYOPCMPZxo


Fanouškovské rozšíření příběhu Half-Life: Opposing Force na Steamu

Richard Seabrook, zaslal do Valve svůj projekt s názvem Prospekt a toužil po tom, aby se dostal do zdejšího vývojářského týmu. To se mu ovšem nepodařilo a modifikace na Half-Life 2 našla svůj úspěch alespoň na Steam Greenlight. Datum vydání je stanovené na 11. února a můžeme se těšit na neoficiální pokračování příběhu desátníka Adriana Shepharda, hlavního hrdiny datadisku Opposing Force pro první Half-Life. Hra má nabídnout celkem 13 úrovní, z nichž některé budou zjevně vypůjčené z Half-Life 2 a jiné jsou výtvorem přímo Richarda. Herní doba je prý srovnatelná s HL2: Episode One, což je výborná zpráva. Rozšíření nás vyjde na necelých 10 euro a my přejeme Richardovi, aby se do Valve přece jenom dostal.

https://www.youtube.com/watch?v=OhhfG1MmJRo
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Reklama
Uživatelský avatar
PC-HELP_robot
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 299
Registrován: duben 11
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Offline

Re: Týdenní herní novinky - 15. díl

Příspěvekod PC-HELP_robot » 18 led 2016 11:48

Publikováno, moc děkujeme za super přehled novinek.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC do 40 000 CZK bez OS
    od Ricisaksqq » 04 dub 2023 17:07 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    1377
    od Cemada Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2023 22:06
  • Herní PC do 35 000 bez OS
    od Tazator » 23 kvě 2023 06:20 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    972
    od Tazator Zobrazit poslední příspěvek
    25 kvě 2023 06:36
  • Herní PC s OS za 32k
    od Dexx » 27 kvě 2023 15:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    1059
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 kvě 2023 08:08
  • Herní PC do 55.000
    od Quikter » 26 čer 2023 14:19 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    1165
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    27 čer 2023 19:34
  • Herní pc - 28 000
    od Yasei » 15 srp 2023 17:44 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    1509
    od Yasei Zobrazit poslední příspěvek
    21 srp 2023 14:42

Zpět na “Hry a herní konzole (čl.)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti