Apple AirPods

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

p.konupka
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Apple AirPods

Příspěvekod p.konupka » 19 čer 2020 10:00

Dobrý den, jsem již rozhodlí, že si pořídím Airpody. Mám většinu zařízení od Applu, takže neřeším nějaké alternativy. Otázka pro mě, jestli se vyplatí připlatit za verzi Pro? Snažil jsem se dohledat, v čem jsou vlastně lepší. Např zde https://recenzezdarma.cz/airpods-sluchatka-recenze/ se píše o aktivním potlačování hluku, režimu propustnosti, odolnosti proti potu a vodě, nebo že s nimi člověk dokáže volat i za větru.. Otázka je, opravdu se vyplatí připlatit si ty 3 tisíce? Nejradši bych slyšel názor od někoho kdo přešel z klasických Airpodů na Pro verzi. Kdyby to stálo za to, tak bych do nich asi šel, ale 6 a půl tisíce za špuntová sluchátka je opravdu vysoká částka, pokud nenabízí něco navíc.. děkujiza všechny tipy a rady.

Reklama
Azmir
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2120
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Apple AirPods

Příspěvekod Azmir » 19 čer 2020 19:32

Co si zajít do app storu a pěkně prodejce požádat, že máš zájem o koupi a chceš vyzkoušet rozdíl. Klidně přijd se svojí hudbou a svojím iphonem. Bude to nejlepší, uděláš si obrázek sám, oni ti určitě rádi vyhoví, od toho tam jsou.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical

Uživatelský avatar
Skeleton
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 743
Registrován: říjen 12
Bydliště: Kutná Hora
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: Apple AirPods

Příspěvekod Skeleton » 19 čer 2020 21:26

Kup si klasické airpody a přilep si na ně silokonové špuntové nástavce a máš verzi PRO za min peněz. :D

Ale teď vážně. Dojdi si je někam poslechnout. Klasické airpody jsou pecky tzn uslyšíš úplně vše jen ne hudbu, když budeš v MHD a hlavně ne všichni chtějí tvou hudbu poslouchat s tebou, protože lidi s peckami nebo i mušlemi si to dají na plný céres, aby slyšeli svoji produkci. Zato špunty v závislosti na silikonovém nástavci těsní okolní hluk. Ty PRO mají snad i nějaké potlačení zvuku ANC a režimy pro mluvení a poslouchání zároveň (to mají i moje Samsung Gear špunty za 1500...).

Já bych osobně tolik peněz za špunty nedal a spíš si koupil nějaké, které mají dobrý zvuk a když už bych chtěl potlačení okolního zvuku, hledal bych ty co mají aktivní ANC a nebo pasivní v podobě silikonového špuntu, který ti přesně sedne do ucha a utěsní ho.

Taky bych nešel jen prostě po jednom výrobci a měl aspoň 3 adepty, neříkám že jsou všechny produkty od Applu bez nedodělků, ale většina z nich postrádají úsudek buď u designéra nebo markeťáka v podobě koncové ceny. Osobně bych se díval po AKG, Audio technica (moji favoriti) a nebo Sennheiser. Čemu bych se podle mě vyhnul je JBL (platí se hlavně za značku ne za kvalitu zpracování)
► Zobrazit spoiler


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Apple Music vs Spotify
    od ShadowWord:Pain » 25 zář 2023 22:11 » v Vše ostatní (sw)
    7
    2788
    od ShadowWord:Pain Zobrazit poslední příspěvek
    28 zář 2023 20:58

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů