APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Místo pro všechny tipy na zajímavé prográmky a utilitky ke stažení

Moderátor: Mods_senior

Vaše hodnocení tohoto vlákna (zpětná vazba = oblíbenost, spokojenost) - vyšší je lepší:

100%
0
Žádná hlasování
90%
0
Žádná hlasování
80%
0
Žádná hlasování
70%
0
Žádná hlasování
60%
0
Žádná hlasování
50%
0
Žádná hlasování
40%
0
Žádná hlasování
30%
0
Žádná hlasování
20%
0
Žádná hlasování
0 - 10%
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů: 0

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 29 led 2016 04:06

Trik

Vyfocení obrazovky / Screen Snapping


Ve většině případů není nutné instalovat žádnou aplikaci - platí od Android verze 4.0 a výš. Stačí současně stisknout - tlačítko: zapnutí / vypnutí (on / off) a hlasitost - na dobu asi 1 sekundy, ozve se zvuk focení a snímek je uložen ve (foto)galerii s názvem složky: Snímky displeje.

Galerie (aplikace) > Seznam (položka vedle Menu) > Snímky displeje (složka)

Úložiště > Pictures > Screenshots

Formát názvu souboru, co se automaticky uloží: Screenshot_2016-01-29-03-36-20.jpeg (= Snímek_rok-měsíc-den-hodina-minuta-sekunda).

Update 2016.1.29 17:29 - Denis V.: Samsung zařízení ... současně stisknout - tlačítko: zapnutí / vypnutí (on / off) a prostřední tlačítko

Obrázek
Naposledy upravil(a) X dne 29 led 2016 17:33, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Denis V.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 992
Registrován: květen 13
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod Denis V. » 29 led 2016 08:39

Doplním - na Samsung telefonech je to většinou prostřední tlačítko + tlačítko zapnutí.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 30 led 2016 20:21

Obrázek Obrázek
Voice Translator (Translate)
Voice Translator Pro


Download - Voice Translator (Translate) (free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... ters.trans
Download - Voice Translator Pro (shareware: nyní 79 Kč) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... s.transpro

Fantastický hlasový překladač do desítek jazyků, čeština je podporována ve všech módech, tedy i zadávání hlasem a hlasovým výstupem, samozřejmostí je textové zadání. Free verze není omezena dobou ani funkčností, Pro asi bude mít výhody oproti free verzi, ale protože ji nemám a jsem zcela spokojen s free verzí, nejsem schopen říci jaké ...

Překladač má (jestli jsem se nepřepočítal) k dnešku 73 jazyků z celého světa, některé dost exotické. V seznamu jazyků poznáte, co který jazyk podporuje: text, zadávání hlasem, výstup hlasem. Pro fungování hlasových funkcí musíte mít zařízení v nastavení správně nastaveno, případně stáhnuté potřebné součásti. Aplikace funguje jen v režimu online (připojení na Net), kromě již zadané konverzace v minulosti, která je uložena, pokud jí nevymažete.

Nastavení je celkem jednoduché a použití aplikace také. Po spuštění programu máte nahoře vpravo: 3 tečky nahoře = Nastavení a Informace. Dole uprostřed = + Nová konverzace ... tam stiskneme. Nahoře = Konverzace, po stisku můžeme přepínat mezi Konverzací (2 jazyky) a Multi-kulturní (mnoho jazyků - ty vybereme stiskem globu a zaškrtávátky). V módu: Konverzace - stiskem klávesnice zadáváme textově, stiskem vlajky vybíráme (přepínáme) jazyk a stiskem mikrofonu vybereme hlasové zadávání (pokud je u jazyka dostupné). Výstup do druhého jazyka (v módu Multi-kulturní: jazyků) je textově i hlasem (pokud je u daného jazyka tato možnost). Při stisku znaku přehrání (trojúhelník) se zopakuje hlasový výstup u kterékoli části dialogu / konverzace.

Mé nastavení
Obrázek

Další obrázky
► Zobrazit spoiler
Naposledy upravil(a) X dne 11 úno 2016 17:47, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 04 úno 2016 16:18

Obrázek
Mluvící hodiny / Tell Me The Time


Download (Free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... .App&hl=cs

Tyto mluvící hodiny mají oproti jiným mluvícím hodinám velké možnosti, jen nastavit vám dá asi dost zabrat. Ale nastavení je slovensky, takže byste to měli zvládnout. Dávat sem obrázky s nastavením by nebylo jednoduché, protože obsahují spoustu položek se skupinami, podskupinami, ... Když jdu ven, mám tuto aplikaci vždy zapnutou. Některé konkurenční apky umožňují například hlásit čas jen v celou hodinu. Tato aplikace umí hlásit i po minutě, po 2 minutách a máte možnost si vybrat lichou či sudou, po 5, 10, 15, ... Když jsem zpočátku tuto aplikaci testoval a nechal je na minutě, měl jsem co dělat, abych se vůbec dostal ke slovu :lol:

Můžete mít nastavení, že se po setmění automaticky vypne (pokud máte senzor stmívání), že se automaticky aktivuje po zapnutí bluetooth sluchátka, že si kdykoli spustíte hlášku, když zapnete a ihned vypnete smarthodinky, smartmobil, stisknete play / příjem tlačítko na bluetooth ... možnosti nastavení jsou skoro neomezené.

Aby hlasové hlášky fungovali, musíte mít řádně nastavený hlasový modul (motor = TTS a samotný jazyk - některé jsou zdarma, jiné placené). A protože to přece jen není tak jednoduché, vysvětlíme si to v dalším příspěvku - snad ještě dnes.

P.S. - 11.2.2016 17:45: když jsem si nyní zapnul v nastavení hlášení i sekund, tak jsem si všiml - i když je možné, že to přibylo po nějaké aktualizaci - že je možné nastavit i interval hlášení času po 15 sekundách :lol:

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler
Naposledy upravil(a) X dne 11 úno 2016 17:48, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 05 úno 2016 12:53

Hlasové nastavení:
zprovoznění hlasové syntézy,
výběr jazyka
a nejlepšího hlasového modulu (hlasu)


Aby nám fungovala hlasová syntéza, musíme vše správně nastavit, mít TTS (= Text To Speech = hlasový motor, program / aplikaci pro hlasovou syntézu) a pak samozřejmě hlasový modul (jazyk, hlas = ženský, mužský, ...). Bohužel TTS není jen jedno, ale máte na výběr z mnoha řešení, ne všechny TTS mají podporu u všech aplikací a také nedisponují všemi jazyky (CZ, SK) a hlasy ...

Ukážeme si nejvhodnější kombinaci zdarma a nejlepší placené řešení. TTS je v naprosté většině zdarma, platí se za jazykové moduly (jednotlivé hlasy), některé hlasy jsou i zdarma, ale to spíš světových jazyků: angličtina, francouzština, španělština, ruština, japonština, čínština, ... žádná čeština v současné době není zdarma!

Sice na onom fóru (2. příspěvek, začerněný text) se nechají sehnat české hlasové moduly, stejně vám ale v převážné míře nepoběží, protože je potřeba je online ověřit, že jsou zakoupené a pokud se vám to podaří obejít, nesmí se aktualizovat, protože tím by se zablokovali. Také jsem to jednou do smarthodinek zkoušel, ale nepovedlo se mi to funkčně rozchodit, nakonec jsem rezignoval a používal free ruštinu, na Mluvící hodiny je to dostačující, na další prográmky / aplikace co si ukážeme později už je to problematičtější. Čeština je čeština, ani tam není situace ale nejjednodušší, není totiž každý český hlasový modul zrovna optimální, jak si ukážeme níž.

Nejdříve si ukážeme nastavení, protože je pro všechny TTS a moduly podobné, ale jestli ještě žádné TTS a modul nemáte, budou volby nyní zašedlé:

Nastavení > Systém: Jazyk a vstup > Pokročilé: Výstup převodu textu na řeč (pokud by vás zlobily funkce rozpoznávání vašeho hlasu, je na to na kategorie: Hlasové vyhledávání ... a tam si snad poradíte):

Preferovaný modul: zde si přepínáte mezi jednotlivými TTS (hlasovými motory), já tam mám 3, ale SVOX půjde brzy pryč:

- Text na řeč Google (Google TTS)
- SVOX Classic TTS (pod ním je dostupný český hlasový modul: Iveta - není ale optimální)
- Acapela TTS (tam je na výběr nejlepší český hlasový modul: Eliška)

Při dotyku na na koncích řádků s jednotlivými TTS se dostanete k dalšímu nastavení:

- Jazyk
- Nastavení pro modul ... TTS (tato volba vás může přepnout do voleb jednotlivého TTS, slouží pro detailnější nastavení hlasu: rychlost, výška, ...)

Pod kategorií: Preferovaný modul (s jednotlivými TTS) je kategorie: Obecné:

- Rychlost řeči (Rychlost mluveného textu) - zde mám na Acapelu TTS a jejím hlasu Eliška nastaveno: Rychlá (Běžná byla dost líná / pomalá)
- Poslechnout příklad (Přehrát krátkou ukázku syntézy řeči)
- Výchozí stav jazyka (zde je shrnutí, jak máte nastaveno, já mám: čeština (Česká republika, Eliška) je plně podporován)



A můžeme jít na výběr vhodného TTS. Doporučím vám nejlepší variantu free (ruština, polština, angličtina, francouzština, němčina, ...), která bude postačovat každému pro jednodušší účely (nebráním zběhlejším v určitém jazyku používat na vše, ale mateřština to není), jako jsou třeba Mluvící hodiny. A pak doporučím nejvhodnější TTS pro nejlepší český hlasový modul, který je ovšem placený. Zato je ale vhodný pro jakékoli účely, třeba pro hlasové hlášky, kdo vám volá, poslal SMS, přečte SMS, upozorní hlasem na vybíjející se baterii, přečte vám knihu, časopis, dokument, web a spolupracuje s jakoukoli další aplikací, třeba s GPS mapovou navigací ...



 FREE VARIANTA 

Obrázek
Text na řeč Google / Google Text-to-speech (Google TTS)


Download (Free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... .tts&hl=en

Nejlepší varianta pro free většinou bývá již nainstalovaná v systému a bez Rootu nejde ani odinstalovat (na hodinkách s Androidem 4.2.x jsem musel stáhnout, protože jsem toto TTS neměl). Na výběr máte hodně jazyků, které dáte stáhnout v tomto TTS, případně se dotáhnou. Vše free. Nevýhoda této aplikace je, že tam není čeština, můžete jí jako já nahradit ruštinou, polštinou, či pokud je vám bližší angličtina, francouzština, němčina, španělština (čínština či japonština :lol: ), některé jazyky mají na výběr i více hlasů (ženský, mužský, ...).

Nastavení provedete v systému, jak jsem popsal výše. Na Mluvící hodiny je zcela dostačující ruština (či pokud chcete i polština), je pro každého Slovana jistě dostatečně srozumitelná (pokud nereptá a nebrání se), zde jsou malé rozdíly oproti češtině při používaní v aplikaci Mluvící hodiny:

- sejčas = právě je / nyní je
- čas = hodina
- sorok = 40

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler



 SHAREWARE (PLACENÁ) VARIANTA 
Že není každý český hlasový modul optimální (zadrhávání = velké přestávky mezi slovy a podobně, prostě rušivé!) si můžete vyzkoušet (zdarma) takto:
Obrázek
SVOX Classic Text To Speech Engine (SVOX Classic TTS)

Download (Free) - NEDOPORUČUJI!!! (zkuste jak je špatný hlas Iveta - aplikace navíc padá a není aktualizovaná!) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... ox.classic

Obrázek

Obrázek Obrázek
SVOX - český hlas: Iveta / SVOX Czech: Český Iveta

Download (Trial) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... _fem_trial
Download (Shareware, nyní: 55,91 Kč) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... es_cze_fem

Obrázek



Donedávna jsem žádný ucházející český hlas na syntézu řeči neznal, používal jsem tedy ruštinu, která mi na Mluvící hodiny stačila. Před pár dny jsem narazil na nové TTS a v něm vynikající český hlas Eliška. Dlouho jsem neváhal a zakoupil, sice není úplně levný, ale ani nijak předražený. Od té doby si užívám luxusu a mám Mluvící hodiny v češtině, nechávám si číst texty v češtině a když mi někdo volá, telefon mi říká kdo volá, případně posílá SMS a také mi je přečte. Postupně aplikuji hlasy na jednotlivé aplikace a sháním další. Když se cena rozpočítá na domácnost: 2 mobily, hodinky ... emulace v tabletu a PC, tak se jeví ještě menší. Jak využívat jednou zakoupenou aplikaci na více zařízeních jsem popsal ve 2. příspěvku tohoto vlákna ... Eliška sice také není absolutně dokonalá, ale oproti ostatním českým hlasům opravdu vyniká!


Obrázek
Acapela TTS Voices

Download (Free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.tts

Hlasy se stahují přímo v aplikaci, hned na prvním místě budete mít český hlas: Eliška. Stojí 3,99 € (jako každý hlas v Acapele), takže jsem před pár dny platil: 110,65 Kč. Zatím jsem všehovšudy koupil na Google Play jen 3 věci, český hlas Eliška se ale opravdu vyplatí :thumbup:

P.S.: pokud máte v Hlasových hodinách (obdobně i jinde) nastavenou ruštinu skrz Google TTS, vyhodí aplikace po spuštění, že čeština není dostupná, ale stačí v aplikaci v nastavení určit správné TTS (si pamatuje původní Google TTS), tedy Acapela TTS a přehodit na češtinu, pokud je tam jiný jazyk ...

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 06 úno 2016 20:24

Obrázek Obrázek
Poslechněte kdo volá / Talk Caller Name
Poslechněte kdo volá Pro / Talk Caller Name Pro


Download: Poslechněte kdo volá / Talk Caller Name (Free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=cs
Download: Poslechněte kdo volá Pro / Talk Caller Name Pro (Shareware, nyní: 19,99 Kč) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... ler.donate

Takže pojďme využít zakoupeného českého hlasu Eliška pod Acapelou TTS (či horšího českého hlasu Iveta pod SVOXem v trial 14 denní lhůtě), jistě půjde i ruština či jiný cizí jazyk pod Google TTS, to jsem už ale nezkoušel, když mám nyní suprový český hlas Eliška :thumbup: Nebude to jediná aplikace, využívající Elišky ...

Dlouho jsem hledal aplikaci na hlášení jména volajícího (z telefonního seznamu kontaktů) a pokud možno odesílatele SMS, případně i čtení SMS. Docela dost jsem jich probral, než jsem našel tu pravou s nadstandardními funkcemi. Je zcela zdarma a je trochu paradox, že placená verze se mi nelíbí (nemá v menu pěkně velké ikony) :lol:

Tato aplikace je opravdu boží, jen je potřeba ji dobře nastavit (české menu), jako ostatně vše. Nejspíš si poradíte, jen upozorním na některé detaily. Můžete si zadat text před jménem či po něm, například: volá. Tento program podporuje volání, SMS, upozornění na vybitou baterii, ale i jakoukoli jinou aplikaci, kterou si v něm zadáte. Pro volání jsem si též nastavil, aby hlášku opakovala a to po 5 sekundách (méně není možné nastavit). Menu (hlavní s ikonami i některé podmenu) pokračuje i pod viditelnou obrazovkou!

Ještě jedna důležitá věc: aplikace fungovala výborně, ale po pár minutách přestávala fungovat. Takže jsem nastavil v menu systému Android: Nastavení > Ochrana os. údajů a zabezpečení: Chráněné aplikace > a zde jsem si aplikaci: Poslechněte kdo volá - přepnul do chráněného režimu (přepínač na konci řádku u aplikace)! Od té doby aplikace funguje a nevypíná se ;)

P.S. - 7.2.2016 0:13: a ještě na jednu věc jsem zapomněl upozornit! Aplikace neumí posílat hlášky přes bluetooth (ani v placené verzi), jen na drátové sluchátka. Snad v budoucnu bude napraveno - to bych docela potřeboval ... a jak vidíte na obrázku v menu symbol: on / off tlačítka - tak tím můžete aplikaci: aktivovat / deaktivovat - toto tlačítko můžete mít i ve formě widgetu přímo na ploše.

P.S. - 11.2.2016 17:40: tak už jsem zjistil, co má verze Pro navíc. Právě tu podporu dalších aplikací, ale nepodporuje libovolnou aplikaci, ale vypíše vám seznam z těch co podporuje a máte je nainstalované (to bude u každého jiné). Ale zas tam není skoro nic, co by mě lákalo - i když na druhou stranu 20 Kč není velká částka.

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler

MÉ NASTAVENÍ (poslední úroveň není viditelná)
► Zobrazit spoiler

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 11 úno 2016 18:52

Trik

Rozšířené možnosti: Vývojářský mód


Pro pokročilé uživatele! Nezkušení uživatelé si mohou změnou položek ve speciálním menu pro vývojáře způsobit vážné problémy!!! Na verzi Androidu 5.x lze znovu vypnout, na 4.x už ne. Potřebné například jako první krok k Rootu (ladění USB). Také tu lze nastavit zobrazování dotyků a další pokročilé možnosti ...

Aktivace: Menu > (na konci) Info o (telefonu, ...) > Číslo sestavení > opakovaně stisknout (během klepání se na obrazovce objeví hlášení: Ještě x klepnutí a bude z vás vývojář)

Po zapnutí Vývojářského módu se v menu (vraťte se zpět do předešlé položky - je skoro na konci menu) objeví další položka: {} Možnosti pro vývojáře

Pokud se chcete zevrubně seznámit s každou volbou, která se vám odkryla, odkážu vás na článek: 50 užitečných věcí, které najdete v nastaveních pro vývojáře >>> http://www.svetandroida.cz/50-uzitecnyc ... are-201412

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 14 úno 2016 18:58

Obrázek
@Voice Aloud Reader


Download: (Free) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... onics.avar
Download: @Voice No Ads Upgrade (Shareware - odstranění reklam, nyní: 112,95 Kč) >>> https://play.google.com/store/apps/deta ... cs.avarLic

Zatím nejlepší hlasová čtečka všeho: knížek (v různých formátech, i pdf), e-mailů, www stránek, systémové schránky (vyjmout, kopírovat, vložit), ... - na kterou jsem narazil. U ostatních čteček jsem narážel na problémy, buď neuměli formát pdf, nebo se sice tvářili, že ho umí, ale moje pdf stejně nepřečetli a to dokonce ani po konverzi. Tady nemusíte nic konverzovat, i načtení rozsáhlé knihy trvá pár sekund a to mám nastaveno podrobnější načtení! Samozřejmostí je využití Acapely TTS a českého hlasu Elišky.

Jen je potřeba si zvyknout na ovládací prvky lehce odlišného (vlastního) designu a menu je anglicky. Dám tu menší nápovědu, abyste nemuseli až tak vše zkoušet ... Předčítání funguje i do bluetooth sluchátka. No a aplikace se nechá krásně používat i bez zaplacení, to zobrazování reklam dole ani tak nevadí ...

Obrázek

OBRÁZKY
► Zobrazit spoiler

NÁPOVĚDA
► Zobrazit spoiler

Uživatelský avatar
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2600
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Offline

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod jaojao » 25 úno 2016 13:38

Čus, x-sáčku
- jen by mě zajímalo co je za fígl na to aby to načetlo např. soubor v pdf v češtině, u některých pdf souborů se nenačte např. písmeno ž, místo něj je zobrazeno písmen t (podtečkou) a tak ta aplikace - čtečka čte tím pádem jen načtené - zobrazené písmeno t....
Přitom v adobe acrobat je zobrazený u daného souboru text normálně s ž..... , ale při pokusu o kopii daného textu i v adobe se stejně zobrazí po vložení zkopírovaného textu s písmenem ž , zase to téčko >>viz........ rozumný, ţe i všem.

-----
Jde to nějak napravit ?
Nedělá to u všech, ale z některých free-webek ano.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 25 úno 2016 22:46

Nastavuji toho opravdu hodně, takže už si nepamatuji co přesně jsem všechno dělal, ale zkus laborovat s tímto: jestli nemáš hlas Elišku pod Acapelou, může tam být chyba, další může být v tom, jestli máš nastaveno rychlé načtení dokumentu / knihy / textu ... těch pár sekund navíc tě nezabije a jsou přesnější výsledky, ale co nejvíc tipuji, že by mohl být zádrhel, tak toto: klepni nahoře na ikonu listu s 2 šipkami (3 ikona od konce) > Encoding a vyber nějaké lepší kódování písma, například východoevropské, je tam víc variant a je třeba si s tím pohrát a vyzkoušet. Koukám, že já asi už tam mám zase jiné, než jsem si vybral - jestli teda nekecám (se nepletu). Takže - možná - je potřeba vždy nastavit? Je potřeba se nebát a pohrát si s tím.

Už pro vás mám dalších pár suprových aplikací, které přidám až budu mít chuť a čas ...

Uživatelský avatar
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2600
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Offline

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod jaojao » 26 úno 2016 07:58

Elišku mám taky.
Jo to jsem taky tipoval na to kodování a zkoušel leč beze změny.
A nedělá to ve všech pdfkách, jen z dané webky a tam asi u všech.
Stran rychlosti a nastavení to žel nevím jak ovlivnit, stahuji klasicky jen v prohlížeči. (delphin).
( Ke všemu tomu nastavení ta anglina :roll: )
A mate mne, že je problém jen s tím jedním písmenkem, většinou při problému s zkusím se ještě dotázat u správce dané webky.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19325
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: APPlikace - co musíte mít * Velmi zajímavé softwarové tipy pro Android

Příspěvekod X » 26 úno 2016 09:27

Otevírání určitou rychlostí se nastavuje přímo v apce v nastavení, je tam pomalá / rychlá. Zkus mi jeden dokument, kde to zlobí upnout na UložTo a pošli mi odkaz.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Android TV box
    od Rewqa » 07 led 2024 14:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    1279
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    08 led 2024 12:13
  • Android emulator ve win 11
    od BigSandy » 18 bře 2024 07:16 » v Programy ke stažení
    0
    331
    od BigSandy Zobrazit poslední příspěvek
    18 bře 2024 07:16
  • Android studio
    od L.L » 25 lis 2023 10:52 » v Programování a tvorba webu
    5
    1140
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2023 10:05
  • Přesunutí sms do nového android telefonu
    od Petr98 » 21 říj 2023 16:10 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    1649
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    21 říj 2023 21:45
  • Sháním aplikaci pro 2-faktorové ověřování win+android
    od rhsCZ » 16 úno 2024 17:38 » v Vše ostatní (sw)
    2
    557
    od rhsCZ Zobrazit poslední příspěvek
    16 úno 2024 18:07

Zpět na “Programy ke stažení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti