"zámrz" AutoCADu (Civil 3D 2013)

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Renee
Level 2
Level 2
Příspěvky: 204
Registrován: srpen 09
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

"zámrz" AutoCADu (Civil 3D 2013)

Příspěvekod Renee » 06 led 2016 14:13

Ahoj,
trápí mě AutoCAD, pokusím se vysvětlit na příkladu:
Chci uložit soubor jako. Klasicky se dostanu přes _saveas nebo přes hlavní nabídku do Save As formuláře. Problémy začnou když se chci prokliknout do jiné složky pomocí rozevíracího Save in seznamu. Standartně v tom řádku je současné umístění, ovšem po tom co na něj kliknu toto zmizí a zůstane prázdný řádek (obrázek). Tímto je všechno v #&@$. Kliknu-li na Save, efekt je stejný jako když kliknu na Cancel, a to:
-Nic se neuloží.
-V příkazovém řádku je zaseknutý příkaz _saveas, který nejde vymazat, nejde zrušit escapem, nejde přepsat na jiný příkaz.
-Nemám vůbec ukazovací kříž, ale program pohyb myši registruje. Mám zapnutý dynamický input a když píšu (nový příkaz) tak se objeví textové pole tam kde bych mohl mít myš, ale ať napíšu cokoliv, nemá to žádný efekt. (obrázek)
-Nejde vyvolat jakékoliv okno, ani uložení, ani nastavení, ani seznam hladin, prostě nic.
-Program nejde vypnout křížkem vpravo nahoře, musím jet přes task manager.
Prostě se to chová jako by tam visel příkaz (a taky že visí) a on čeká na nějaký input, ale já nevím jaký input mu dát.

Toto se stane při jakémkoliv pokusu o rozkliknutí takovéhoto seznamu v jakémkoliv okně s tím, že vždycky zůstane viset příkaz k tomu oknu. Tj. třeba při vkládání cogo bodů jsem takhle šprajclý s _aeccimportpoints a nevím co mu na to říct.

Pokud tento rozevírací seznam nevyužiju (překlikám se nahoru pomocí šipky) tak k chybě nedojde. To ale vůbec není optimální řešení, já bych radši kdyby mi to běželo správně ve všech ohledech.

Vůbec nevím, proč se mi to děje. Většinou pomáhal restart celého PC, ale to dnes vůbec nezabírá, dosud se to ale vždy nějak "spravilo samo" časem (předpokládám že zítra to bude fungovat v pořádku).

Jsem v AutoCADu docela amatér takže je možné že prostě nevědomky dělám nebo nedělám nějakou blbůstku, ale fakt vůbec netuším a v kanclu mi taky nikdo nebyl schopen poradit.

Nemáte někdo ponětí co se mi děje a jak to spravit, jak tomu předejít?

Mockrát děkuji!
Přílohy
saveas.JPG
prikaz.JPG

Reklama

Zpět na “Design a grafické editory”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti