ComputerVirus-19

Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

dr-zelenka
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

ComputerVirus-19

Příspěvekod dr-zelenka » 28 dub 2020 00:34

Zdravím všechny z fóra. Chci se zeptat jestli vás také nepostihl ComputerVirus-19? Nebo to mám jen hodně velké štěstí? :D

Začalo to tento měsíc kdy mi uhořela deska kvůli vadnému napájecímu zdroji na noťasu Dell. Nevadí, už byl za zenitem, ale byla v něm nová baterka. Navíc to byl furt parádní Netbook, 12,5" displej, i5, 8 GB RAM a 120 GB SSD. Zabolelo, ale né tolik.

Poté jsem mi chcípla grafika na kompu. Zapnu si Euro Trucky že se odreaguji a bum, je po grafice. :lol: Zrovna v den kdy jsem koukal na netu po náhradě. Nakonec jsem i řešil výběr zde na fóru.

No, říkám si, že situace není dobrá, abych si šponoval rozpočet, když jsem měl dost výdajů v novém bytě, tak vydržím na ultrabooku. Protože na ultrabooku se toho moc hrát nedá, přítelkyně je zrovna přes půl republiky, tak si zapnu nějaký filmeček pro dospělé. :D No, zítra nesu i ultrabook na reklamaci, protože na mě začal štěkat ventilátor. :roll:

Taky vás postihla taky taková smůla, nebo jsem v tom sám? :lol:

Reklama
Uživatelský avatar
atari
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3202
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: ComputerVirus-19

Příspěvekod atari » 28 dub 2020 01:15

U mě virus zmutoval na ComputerVirus-20.

Odešel na PC zdroj, tak jsem dal starý (náhradní než koupím nový), a za dvě hodiny mi ten zdroj zatopil v místnosti a začal hořet HDD.

dr-zelenka
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: ComputerVirus-19

Příspěvekod dr-zelenka » 28 dub 2020 12:00

Taky dobrý. :D


Zpět na “Vše ostatní (z oblasti IT)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti