vystopování mailové adresy- Tor

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

dom.dostal
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

vystopování mailové adresy- Tor

Příspěvekod dom.dostal » 31 led 2018 21:25

Dobrý den, omlouvám se za zakládání nového tématu, nicméně bych rád reagoval na vaše komentáře.

Pravidla jsem četl, dnes znovu a DŮKLADNĚJI, a pořád nevidím jediný bod který bych svým příspěvkem porušil. Samozřejmě chápu že na můj dotaz může být nahlíženo trochu jinak, a to jsem trochu i čekal, nicméně mě nenapadlo že budu číst takové reakce. Kde jinde bych se na takový dotaz měl zeptat? Podle mě je to zajímavé téma k diskuzi, a samozřejmě chápu, že některé komentáře nemůžou být v souladu s pravidli, ale za to nemůže nést autor příspěvku žádnou odpovědnost.

A pokud vezmu v potaz, že účel je opravdu takový, jak je uvedeno, pak je to stejné, jak by mě žádal o pomoc s výpočtem písemné práce z matematiky, což minimálně odporuje dobrým mravům - to za druhé. - Rozumím tomu tedy správně, že pokud člověk slušně požádá o pomoc, je to stejné jako když opíše test? Vzhledem k tomu, že jde o seminární práci, se od nás dokonce očekává, že konkrétní téma probereme s někým, kdo je v rámci dané situace trochu zkušenější. Nevím jestli jste někdy nějakou "seminárku" dělal a pokud ano, věřím, že si na to vzpomenete :| . Pokud je žádost o radu v rozporu s vašimi mravnímy zásadami, tak mi prosím řekněte, co v lze podle Vás považovat za morální a správné? Znovu upozorňuji že jsem žádal odpověď na konkrétní dotaz, nikoli vyhotovení celé seminární práce- to už by bylo v rozporu s mými morálními zásadami.

Moc Vám děkuji alespoň za nějáké odpovědi a administrátora bych rád požádal, aby mé předchozí dva příspěvky smazal, neboť si nedokážu představit, co by se mohlo stát kdyby to četli špatné oči. Pokud se najde někdo, kdo by mi byl ochotný říct víc, budu rád za jakoukoli zprávu.

Děkuji.

Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23292
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Re: vystopování mailové adresy- Tor

Příspěvekod Pic » 31 led 2018 21:34

Jednak si přečti skutečně pravidla a témata, která řeší nelegální praktiky zde nepodporujeme. Důvěru nebudí ani IP odkud je příspěk odesílán. Takže zamykám. Stěžovat si můžeš u admina tohoto fóra Ltb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zmena IP adresy
    od ShadowWord:Pain » 15 zář 2023 09:49 » v Sítě - hardware
    11
    2215
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    15 zář 2023 12:48

Zpět na “Komunikace na internetu”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti