Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)
jestli jsme to dobre pochopil, mluvi se o FF. ja jsem si zazalohoval profil, naformatoval disk, udelal cistej install a pak jen nahral tu zalohu profilu - a FF jede stejne jako predtim
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Nevím, zda jste to řešili, ale podle toho co jsem četl na jednom warez fóru, tak česká RC verze nikdy nebude, podle vyjádření nějaké osoby z Microsoftu. Musíme si počkat až na finální...
Česká verze W7 existuje, ale je dostupná jen úzkému okruhu osob, které vybral MS. Oficiálně ve verzi RC čeština nebude, až ve finální verzi.
Jj, sry..jsem to zapomněl dodat dostupná lidem a né jenom betatesterům. Leda, že by se našel podobný člověk, jako v SVK a hodil ji na net..
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak problé s firefoxem vyřešen,nešla záloha vyrobená na XPčkách na Win 7,takže to můžete promazat ať to zde nezaclání.
Ale mám jiný dotaz:funguje na W7 DreamScene,který je na Vistách,nebo jsou o toto vylepšení W7 ochuzené?
Ale mám jiný dotaz:funguje na W7 DreamScene,který je na Vistách,nebo jsou o toto vylepšení W7 ochuzené?

► Zobrazit spoiler
Někde sem četla že tam něco takového snad je. Zkusím pohledat.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ohledně té české verze RC, MS nemá v plánu nic takového vydat.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak DreamScene zprovozněn.
Musí nejprve dokonale fungovat AERO,návod zde:KLIKNI
...a poté se musí nainstalovat DreamScene,návod zde:KLIKNI
...funguje vše,Dreamscapes,videa,atd,prostě vše pohyblivé na ploše a ten kdo píše,že to žere systém,tak to není pravda,ani o tom není vědět.
Musí nejprve dokonale fungovat AERO,návod zde:KLIKNI
...a poté se musí nainstalovat DreamScene,návod zde:KLIKNI
...funguje vše,Dreamscapes,videa,atd,prostě vše pohyblivé na ploše a ten kdo píše,že to žere systém,tak to není pravda,ani o tom není vědět.
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 11 kvě 2009 18:27, celkem upraveno 2 x.
► Zobrazit spoiler
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To Romaine:
Mám dotaz:jak docílím toho,abych měl v liště hlavního panelu ikonky nainstalovaných programů hezky u sebe(bez těch velkých rozestupů) jako na těch dvou screenech na první stránce ,a aby se aktivní spuštěný program-my zobrazovali jako v XPčkách,pěkně vedle sebe na liště jak byly postupně spuštěny.Díky.
Mám dotaz:jak docílím toho,abych měl v liště hlavního panelu ikonky nainstalovaných programů hezky u sebe(bez těch velkých rozestupů) jako na těch dvou screenech na první stránce ,a aby se aktivní spuštěný program-my zobrazovali jako v XPčkách,pěkně vedle sebe na liště jak byly postupně spuštěny.Díky.
► Zobrazit spoiler
jkmaxfli píše:Tak DreamScene zprovozněn.
Díky, že jsi sem dal zrovna i návody. Akorát si uprav první i druhý odkaz - smaž tu část se seznamem a nech tam jen to http://www.mydigitallife.... Jinak odkaz nefunguje.
jkmaxfli píše:jak docílím toho,abych měl v liště hlavního panelu ikonky nainstalovaných programů hezky u sebe (...) jako na těch dvou screenech na první stránce ,a aby se aktivní spuštěný programy zobrazovali jako v XPčkách (---)
Asi myslíš původní panel rychlého spuštění (v eng verzi quick launch). Návod, jak ho zprovoznit je v recenzi pod bodem č. 5 Návody. Pokud bys potřeboval vysvětlit v češtině, tak pak napiš PM, ale myslím, že je to srozumitelné.
actionboy píše:Ohledně té české verze RC, MS nemá v plánu nic takového vydat.
Bohužel je to tak. Čeština je a má ji jen pár betatesterů, kteří na češtině pracují. Prý ani ještě není kompletní. Možná by se mohla objevit v RC2 a nebo potom teda až RTM verzi. Ale Slovenština je myslím dobrá náhrada češtiny, až na 3 věci, co mě vadí úplně moc SLOŽKA = priečinok, uživatel = použivatel a vložit = prilepiť! To je hrůza, ale zvyknout se dá :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2615
-
od petr22