Pokračování ze včerejška (nutno přečíst, nebudu opakovat!):
Nekompatibilní plug-in s Firefoxem 3.x.x StatusBars pro vytváření dalších stavových lišt + přenastavování využívání stavových lišt (přetahování mezi lištami, pořadí zobrazování položek, odstranění atd.).
Po instalaci za pomocí plug-inu MR Tech Toolkit musíme nekompatibilní plug-in povolit, respektive zakázat kontrolu nekompatibilných plug-inů, stav po povolení používání nekompatibilních plug-inů:

Používání plug-inu: klik pravým myšítkem na stavovou lištu:

Vybereme Customize...:

Dále New Bar:

Pojmenujeme, zvolíme indikační barvu (počáteční čvereček pro rozlišení lišty), dáme OK. Tu barvu budeme nejspíš muset zadat znovu (občas se zadaří hned napoprvé), protože tam myslím skočí černá, psal jsem včera, že nějaké drobné chybky plug-in obsahuje:

Nyní můžeme mezi lištami přetahovat stavové ikony, zobrazení. Rovnat pořadí zatím nemá smysl, uvidíme zanedlouho proč. Po dokončení si vybereme lištu, kde chceme upravit pořadí a klikneme na Edit Bar:

Dále klikneme na Advanced:

Detail:

Toto je již srovnaná a seřazená lišta dle mých představ. Vy tam budete mít (samozřejmě i jiné položky) především duplicity (několik stejných hodnot), to je další chybka. Takže nejdříve smazat duplicity a nechte pouze vše jedenkrát, zatím neřešte v jakém pořadí. Pak zkuste porozumět co je co a překopírovat v tomto oknu pořadí dle svého. Nahoře = vlevo na stavové liště. Také tam může být položka, co už na této liště nemá být (i když jsme přetáhli položky myší, i to se může stát), já nyní vidím, že ta poslední tam taky nemá co dělat a už jí mažu (foxytunes-statusbar-panel)

Na co je Remove Bar je snad jasné = smazat / odstranit lištu (z pravého kliku zmizí až po restartu Firefoxu!). Jak jsem včera psal o tom, že s jistými výhradami lze zobrazit i všechny lišty najednou, tak to vypadá takto (lze vidět minimalizované dialogové okno do titulního pruhu):

Ovšem moc to nedoporučuji, snad jen na krátkou dobu. Stalo se mi, že se pořadí a možná i stavy mezi lištami pomíchaly najednou z ničehonic (při zobrazení všech lišt jako je tomu na horním obrázku). Nevzpomínám si již, jestli jsem to musel zase ručně všechno upravovat (nejspíš ano), nebo mi stačilo zavřít zobrazení všech lišt najednou.
Přepínání mezi stavovými lištami se provádí klikem pravým myšítkem na stavovou lištu:

A vybereme lištu (klik levým myšítkem):

Nezabírejte na žádné liště místo až dokonce, stavové základní informace Firefoxu se budou zobrazovat na každé vybrané zobrazené liště. Používám tento plug-in asi týden, žádné problémy jsem neměl (jedu nyní na Firefoxu 3.0.8+CZ), až na ty drobné chybky. Jsem s ním velmi spokojen a zatím jsem podobný plug-in nenašel. Od té doby nemusím šetřit místem na stavové liště a mohu si dopřát jakýkoli mě potřebný doplňující plug-in