ahoj díky za ochotu, ty 4GB jsou moc, mám net přes wifi a není to 100% stabilní, raději si koupím
ten časák, o peníze nejde, zase si po čase přečtu o PC něco na papíře :-)
Ještě jeden dotaz: nějak mi není jasné jak je to s těmi licenčními čísly. To se musím někde registrovat u MS
nebo jdou použít ty serialy co jsou tady na té první straně?
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
pouzit serialy jdou, ale nvm jestli je to legalni je pouzit bez registrace na jejich webu... ale urcite ti pujde i aktivace
Stáhnout to můžeš v recenzi - bod stáhnutí. Z edisku stáhneš notepad a tam jsou odkazy. Má to myslím jen něco přes 2GB a ne 4GB. Ale teď už si nejsem jistá, je to strašně dlouho, co sem to stahovala. Jinak pokud není v tom časáku napsáno, že jde o RC verzi, tak nebrat.. Pokud ano, bude anglicky a můžeš tam po instalaci přidat češtinu. Pokud to bude ta RC verze (7100). Jinak ti už odpověděl SimonP40.
Tomina: jsem ráda, že jsi spokojen. Já říkala, že většina je ze systému nadšená.. No a jinak - čeština je stejně lepší
Ale když ti to neva.. Když budeš mít problémy s instalací, tak klikni pravým na setup a dej troubleshoot. Většinou to pomůže, pokud to nejde normálně.
Tomina: jsem ráda, že jsi spokojen. Já říkala, že většina je ze systému nadšená.. No a jinak - čeština je stejně lepší

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
si pamatuju ze ta instalacka mela cca 3,5gb, ale mozan je ta sk jinak
a pres wifi to v poho stahnes, to je na party, takze netahas celejch 3,5gb najednou, ale treba po 100mb
a pres wifi to v poho stahnes, to je na party, takze netahas celejch 3,5gb najednou, ale treba po 100mb
W7 7100 RC 32 bit má 2,36 GB, 7077 3,09 GB. Různé jazykové verze mohou mít odlišnou velikost.
rekneme 2-3gb :) po partech to stahnes v pohode i s wifi
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj tak už jsem si koupil ten časák, vygeneroval S/N a teď zálohuju data a za chvíli to tam spustím :-)
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
rozdělení disku ano/ne ???
Ahoj tak mi to zálohování zabralo víc času než jsem myslel 
takže instalaci win7 odkládám na zítra (tedy vlastně dnes) :-)
Využiju prodlevy pro pár dotazů:
1/ máte disk rozdělenej na systémovej a datovej? Nebo používáte jen jeden hlavní disk na vše?
2/ pokud disk dělíte tak kolik asi tak nechat na systémovej místa? bude stačit cca 40GB?
Momentálně mám visty SP2+programy na C a zabíraj 30GB.

takže instalaci win7 odkládám na zítra (tedy vlastně dnes) :-)
Využiju prodlevy pro pár dotazů:
1/ máte disk rozdělenej na systémovej a datovej? Nebo používáte jen jeden hlavní disk na vše?
2/ pokud disk dělíte tak kolik asi tak nechat na systémovej místa? bude stačit cca 40GB?
Momentálně mám visty SP2+programy na C a zabíraj 30GB.
ja mam v pc jeden disk, rozdelenej na 2 partition s tim ze na systemove partition mam JEN system - 40GB a na druhe partition mam vsechny data a nainstalovane programy kvuli napr. nekterym konf. nastavenim a savum do her, takze kdyz naformatuju C tak vetsinu savu a konfigu mam ulozenych :) (az na ty co se ukladaji do profilu)
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj já mám v notesu 160GB disk, acer mi to po předinstalaci visty vždy sám rozdělil
na pro mě nesmyslných 70+70+10(skrytá patition s instalačkou).
Doufám, že až budu při instalaci win7 vybídnut k rozdělení a formátování tak, že mi to
smaže i tu skrytou patition protože tu nepotřebuji, stejně už se k vistám asi nevrátím.
Tak pro jistotu to rozdělím tak abych měl systémovej cca 45GB,
zatím mám ve vistách + programy 28GB a zbytek volnej.
na pro mě nesmyslných 70+70+10(skrytá patition s instalačkou).
Doufám, že až budu při instalaci win7 vybídnut k rozdělení a formátování tak, že mi to
smaže i tu skrytou patition protože tu nepotřebuji, stejně už se k vistám asi nevrátím.
Tak pro jistotu to rozdělím tak abych měl systémovej cca 45GB,
zatím mám ve vistách + programy 28GB a zbytek volnej.
W7 taky si ukládá něco bokem jako Vista jsem slyšela.. Jak jsi psal o těch 10GB. jinak si to můžeš nastavit sám. Formát ti nenabídne automaticky, ale až se dostaneš k té tabulce, kam to chceš instalovat - jaký disk, tak tam máš nabídky a tam si to musíš zvolit.
SimonP40: Vždyť některé programy můžeš nainstalovat jen do program files.. Já používám na instalaci programů jinou složku nazvanou program files 2, ale třeba TuneUp a pár dalších věc buď nejdou jinam nainstalovat nebo ten TuneUp mi dělal problémy, když nebyl v Program files. A to i v XP předtím. Jak se ti teda daří instalovat vše jinam?
SimonP40: Vždyť některé programy můžeš nainstalovat jen do program files.. Já používám na instalaci programů jinou složku nazvanou program files 2, ale třeba TuneUp a pár dalších věc buď nejdou jinam nainstalovat nebo ten TuneUp mi dělal problémy, když nebyl v Program files. A to i v XP předtím. Jak se ti teda daří instalovat vše jinam?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
To Romaine: Myslím si, že troubleshoot je moc zdlouhavé. Podle mě stačí kliknout pravým tlačítkem na soubor->vlastnosti->kompatibilita->a tam to lze hned navolit a nemusím se k tomu složitě proklikávat jak v troubleshoot 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 3071
-
od petr22