Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Moderátor: Mods_senior
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
interesting. nejakej free server?
Re: instalace na NetBook
Četla jsem, že W7 na tento netbook dávají jako plný neořezaný systém. Tipy sem nenašla, ale zkus něco na googlu najít.foto1977 píše:ahoj máte někdo win 7 na netbooku? Jde mi o Asus EEE (1000HE).
Jde mi o to jak to chodí pokud bych tam nainstaloval plnou verzi.
Nechci to ořezávat ve Vlite.
p.s. pokud máte tip co pak ppozastavit aby to svištělo tak sem s tím.
Snad to pak bude alespoň tak rychlé jako XPčka.
http://www.edisk.cz/stahni/92681/Window ... 6.7MB.htmlSimon P40 píše:interesting. nejakej free server?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ozkoušel jsem další program http://www.tweaknow.com/ . Podporu pro W7 má jen regcleaner, ale i komplet balík se mi rozjel, ale zabíral mi hodně z CPU výkonu. Jinak za ozkoušení stojí, free verze a strčí do kapsy i placené verze (bohužel ji zbývá podpora Opery, Mozily a dalších prográmků u "smazání stop"). Ano také ji chybí defragmentace disku, ale ta je dnes v podstatě na nic.
BTW domácí síť jsme pořád nerozjel, mám doopravdy podezření, že 7 si se svými předchůdci nerozumí ( i při nastavení sítě píše, že domácí síť je dimenzována jen pro 7).
BTW domácí síť jsme pořád nerozjel, mám doopravdy podezření, že 7 si se svými předchůdci nerozumí ( i při nastavení sítě píše, že domácí síť je dimenzována jen pro 7).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Re: instalace na NetBook
http://technet.idnes.cz/software.asp?c= ... ftware_dvrfoto1977 píše:ahoj máte někdo win 7 na netbooku? Jde mi o Asus EEE (1000HE).
Jde mi o to jak to chodí pokud bych tam nainstaloval plnou verzi.
Nechci to ořezávat ve Vlite.
p.s. pokud máte tip co pak ppozastavit aby to svištělo tak sem s tím.
Snad to pak bude alespoň tak rychlé jako XPčka.
2romaine: dik
simon a spol: díky za rady, už mi na tom Eeečku běhaj.
Ještě sem překopíruji drobnej problémek tak pokud bude někdo vědět tak prosím o radu:
Ahoj tak jsem nainstaloval na 1000HE win7 RC 7100 32bit a zatím to běhá pěkně (bez aera) akorát mám 3 problémy:
1/ nainstaloval jsem si SupHybridEngine, v "Po spuštění" je povolen, ale nemohu nijak dostat jeho ikonku do Traye.
2/ nemohu nikde najít ovladač pro web kameru
3/ nemohu najít ovladač pro čtečku karet.
Ani na asus.cz nejsou ke stažení, nevíte kde bych to sehnal?
Jde někomu na 1000HE pod win7 ta kamera a čtečka?
Ještě sem překopíruji drobnej problémek tak pokud bude někdo vědět tak prosím o radu:
Ahoj tak jsem nainstaloval na 1000HE win7 RC 7100 32bit a zatím to běhá pěkně (bez aera) akorát mám 3 problémy:
1/ nainstaloval jsem si SupHybridEngine, v "Po spuštění" je povolen, ale nemohu nijak dostat jeho ikonku do Traye.
2/ nemohu nikde najít ovladač pro web kameru
3/ nemohu najít ovladač pro čtečku karet.
Ani na asus.cz nejsou ke stažení, nevíte kde bych to sehnal?
Jde někomu na 1000HE pod win7 ta kamera a čtečka?
Uveď jaká kamera a jaká čtečka.. pokud jsou původní jako na notebooku, tak bys k tomu měl mít ovladače od nich a ty nainstaluj v troubleshoot compatibility. Jinak nevím.
jinak ubdes muset pockat, jestli vyrobce vyda drivery nebo se podivej, jestli uz je nevydal a ty o nich jen nevis
Zdravím potřebuju pomoc mám nainstalované W7 RC a chybí mi ovladač na řadič paměti na sběrnici PCI, když ho dám vyhledat online tak mi to napíše, že došlo k chybě při instalaci Intel Turbo Memory Controller. Zkoušel jsem to najít všude možně ale nic jsem nenašel. Poradíte někdo ?? mám notebook ASUS F3SG díky
Ne, měla by být už v červnu - červenci. V tom říjnu má být zahájen prodej!Simon P40 píše:RTM ma bejt nekdy az 22. rijna myslim
uzij si to tam
aha, tak to asi unikne co? 
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Začíná se to tu plnit nesmysly. Ale k věci, žádám o radu. Na Win7 jsem si tak zvykl, že je už dávám každému, koho znám a jediné, kde je nemám, je můj netbook Eee 901. Mám strach, že se tam nevleze, mám SSD disk 12GB, který je tak blbě rozdělený, že 8 GB je na data a 4 GB je na systém, jinak to udělat nejde, protože ten menší je rychlejší a na tom 8 GB by Win nešlapaly. Nemá někdo zkušenost s instalací na slabé netbooky ??
rady nekdo psal, ze mu to na EEE jede, ale u tebe s tim mistem na disku nevim no...Tomina píše:Začíná se to tu plnit nesmysly. Ale k věci, žádám o radu. Na Win7 jsem si tak zvykl, že je už dávám každému, koho znám a jediné, kde je nemám, je můj netbook Eee 901. Mám strach, že se tam nevleze, mám SSD disk 12GB, který je tak blbě rozdělený, že 8 GB je na data a 4 GB je na systém, jinak to udělat nejde, protože ten menší je rychlejší a na tom 8 GB by Win nešlapaly. Nemá někdo zkušenost s instalací na slabé netbooky ??
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek