Ahoj,
delam "spravce" webu http://www.skchvalovice.ic.cz .. je to web fotbalovyho klubu hrajici nizsi souteze.. je tomu cca 2 mesice, co jsem se na web nemohl dostat, ze je infikovany.. nevim co s tim, mel jsem to u kamarada, ktery zkousel ruzne mozne veci, nevim jake, ale rozhodne tomu rozumi vic jak ja..
ja se na to dal ted. dostavam se tam pres ftp klient. zkusil jsem vsechny .htm soubory a vse dulezite z ftp souboru zkopirovat do pc, smazat, pak v pc to projet avastem, naslo to infekci na hlavni strance index.htm a ve scriptu jquery.lightbox.. tak jsem to smazal a nahral znovu do slozky, nasledne novou nezavirovanou slozku nahral zpet do ftp souboru a v domeni, ze uz vse pujde hladce, stranka stale nejde..
muze nekdo poradit s timto problemem prosim? co delat, kdyz je web hacknuty nebo zavirovany?
mel jsem problem s ftp souborem stazenym do pc uz delsi dobu.. slozku ftp://skchvalovice.ic.cz jsem mel normalne v levem sloupci v pruzkumnikovi, jak je Pocitac, Mistni disk (C:) atd, tak pod tim jsem mel slozku s timto nazvem, kdyz jsem ji zvolil, tuto sitovou jednotku, tak jsem jen zadal klice a mohl nahravat aktualizovane htm soubory z pc rychleji... pozdeji, z niceho nic, nevim jak a kdy, se mi tato slozka smazala, misto ni zustal zvlastni soubor s divnym nazvem i koncovkou a kdyz jsem ho chtel nejak spustit, neslo nic.. tak jsem jej smazal.. a od te doby, kdyz chci pripojit novou sitovou jednotku, tedy tuto ftp skchvalovice, tak mi to nejde, ze tato slozka nejde vytvorit.. z jakeho duvodu, jsem se tu uz jednou snazil zjistit, ale nebylo mi vysvetleno presne proc..
to tema je zde: viewtopic.php?f=8&t=94744
i po vypnuti antiviru a firewallu, jak bylo doporucovano, zadna zmena... a na jinych pc to slo normalne, jen na mem ne...
web skchvalovice.ic.cz je nakazeny?!?! co dal? Vyřešeno
Re: web skchvalovice.ic.cz je nakazeny?!?! co dal?
To nespravis jen tak, ze opravis problem na webu - musis pockat az si toho vsimnou i sluzby, ktere spravuji seznamy tech nakazenych webu
Navic je treba opravit pricinu (nezabezpecene stranky), ne pouze nasledek (virus ve skriptech)
What is the current listing status for skchvalovice.ic.cz?
Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.
Part of this site was listed for suspicious activity 4 time(s) over the past 90 days.
What happened when Google visited this site?
Of the 3 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2012-12-29, and the last time suspicious content was found on this site was on 2012-11-11.
Malicious software includes 3 trojan(s).
Malicious software is hosted on 4 domain(s), including stjohnsdryden.org/, lsugjob.gr8domain.biz/, kqathyu.portrelay.com/.
1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including stjohnsdryden.org/.
This site was hosted on 2 network(s) including AS39392 (SUPERNETWORK), AS15169 (Google Internet Backbone).
Navic je treba opravit pricinu (nezabezpecene stranky), ne pouze nasledek (virus ve skriptech)
What is the current listing status for skchvalovice.ic.cz?
Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.
Part of this site was listed for suspicious activity 4 time(s) over the past 90 days.
What happened when Google visited this site?
Of the 3 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2012-12-29, and the last time suspicious content was found on this site was on 2012-11-11.
Malicious software includes 3 trojan(s).
Malicious software is hosted on 4 domain(s), including stjohnsdryden.org/, lsugjob.gr8domain.biz/, kqathyu.portrelay.com/.
1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including stjohnsdryden.org/.
This site was hosted on 2 network(s) including AS39392 (SUPERNETWORK), AS15169 (Google Internet Backbone).
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo oprav díry a nech tu stránku znova zkontrolovat
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
muzete mi nekdo poradit, jak tedy zabezpecit ty stranky? jak opravit tu pricinu?
diry rad opravim, ale nevim jak, kdyz mi poradis, co presne udelat, treba pochopim, co mi radis:) stejne jak zkontrolovat tu stranku a kde..
diry rad opravim, ale nevim jak, kdyz mi poradis, co presne udelat, treba pochopim, co mi radis:) stejne jak zkontrolovat tu stranku a kde..
Pricina bude v tom, ze se tam da zapisovat z internetu. Bud chybou v opravneni, nebo chybou ve skriptu.
asi vim co myslis, ale netusim, jak to udelat, odstranit.. web jsem nevytvarel ja, ale ten kamos, ktery se to snazil uz take odvirovat.. ja pouze delam aktualizace, takze jak zabezpecit web netusim..
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pošli přístupy, mrknu se
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”