Příspěvekod joki. » 27 kvě 2007 18:13
Milý seitec, je to pekné že v niečo veríš, ale zabudol si aj na niečo iné. Vieš čo je "hon na čarodejnice"? Jeden zreval "fuj fajčiary" a všetci za ním. Je to doslovne politická móda. Ja sa nezastávam fajčiarov, liečenie stojí spoločnosť nemalé peniaze. Nikto nereve, že dovážame "dezinfikované" polozralé ovocie II. triedy-odpad, že sme museli "upraviť potravinové normy", aby sa vôbec mohlo k nám ovocie dovážať, čo všetko je za obchod. reťazcami, poznáš problematiku Mac Donald na celosvetový dopad pralesov. A čo ALKOHOL, ale veď z toho má štát najviac daní, to nič, veď to sa popíja pre ZDRAVIE. Celá tá Vaša petícia stojí za "milú Jarmilu", len reči do prázdna a ukazovať sa "to je môj web", aj ja som sa zapojil! Keď si zástanca zdravia daj spraviť rozbor potravím, vody, chem. farieb odevov, hračiek, a potom to zverejni. To budeš potom aj v mojích očiach, a v očiach ľudí nie len v Česku, ale aj na Slovensku FRAJER. Úprimne. Problémy máme spoločné. To budeš robiť ozaj niečo pre národ, toto robíš len pre úzku záujmovú skupinu ľudí. Neber to osobne, je to len môj názor.