Váš názor na tenhle blog
Re: Váš názor na tenhle blog
Ten blog je strašnej! Už na začátku "muj blogís"... no comment. Potom ten úvodní obrázek. Taky bez komentáře. Potom nesčetněkrát se opakující obrázek. Hrůza hrůza hrůza. Když mi bylo 7 a dělal jsem si blog, nedělal jsem tam takovýhle kraviny.
- nezavid
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"Blog"? takových blogů je na netu tisíce..
header ( horní obrázek ) je strašně velký podle něho bych měl částečně poznat o jaký blog se jedná , máš na obrázku Michaela Jacksona , ten nápis " Můj blogís " bych dal určitě doprostřed , pozadí blogu je na nic a blog.cz bych vůbec nepoužíval.. skus třeba endora.cz / ic.cz / wz.cz a nějaký dobrý RS například PHP Fusion
header ( horní obrázek ) je strašně velký podle něho bych měl částečně poznat o jaký blog se jedná , máš na obrázku Michaela Jacksona , ten nápis " Můj blogís " bych dal určitě doprostřed , pozadí blogu je na nic a blog.cz bych vůbec nepoužíval.. skus třeba endora.cz / ic.cz / wz.cz a nějaký dobrý RS například PHP Fusion
Proto zamykám.Obecná pravidla sekce Web-tipy a vaše weby píše:K hodnocení předkládejte pouze stránky, které jste buď sami vytvořili, nebo je někdo vytvořil pro vás a vám patří. Tato sekce neslouží k hodnocení stránek, na které jste náhodou narazili, stránek vašich kamarádů, učitelů a podobně; nemuselo by se jim líbit, že se tu rozebírá jejich tvorba bez jejich vědomí a souhlasu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”